Music Idol-10

• 13 474
  • 361
  •   1
Отговори
# 240
Браво,Стефчо!
Дори и на японски се справи блестящо!  bouquet

И от мен БРАВО.   bouquet    bouquet    bouquet

# 241
  • UK
Стефан беше под всякаква критика. Отвратителен. Най много ми хареса Кремена този път, след това Невена. Преслава има проблем с гласните - затваря ги а не бива, и двете и песни бяха много отворени а тя ги пее приглушено и разваля ефекта. Не ми харесва, силни песни бяха, представи се приемливо, не повече. Освен това се притесняваше адски. Теодор.. Много лесни песни, много популярни, не беше честно. За Стефан казах, много гадно беше. Дази-та и други влюбени в това момче да си спестят гневните отговори - мое мнение.

# 242
Хубав концерт!

Имаше една японска песен, която обикаляше света. На конкурса "аз пея с ку-ку бенд" я изпя Любена. Някой дали  знае от къде мога да я изтегля или чуя....

# 243
 Един въпрос, може да ви се стори глупав  Rolling Eyes, а как се казва песента на Ищар, дето я пя Преслава, интересно ми е да я чуя в оригинално изпълнение .

# 244
Стефан беше под всякаква критика. Отвратителен. Най много ми хареса Кремена този път, след това Невена. Преслава има проблем с гласните - затваря ги а не бива, и двете и песни бяха много отворени а тя ги пее приглушено и разваля ефекта. Не ми харесва, силни песни бяха, представи се приемливо, не повече. Освен това се притесняваше адски. Теодор.. Много лесни песни, много популярни, не беше честно. За Стефан казах, много гадно беше. Дази-та и други влюбени в това момче да си спестят гневните отговори - мое мнение.
Сладурка!Аз не съм Даза, а Дейзи, ама сигурно не можеш да четеш английски!И твоето мнение няма да направи Стефан по-малко талантлив!Към хора,които с лека ръка употребяват епитети като отвратителен, гадно и прочие нямам реплики!   :
Be happy!

# 245
Един въпрос, може да ви се стори глупав  Rolling Eyes, а как се казва песента на Ищар, дето я пя Преслава, интересно ми е да я чуя в оригинално изпълнение .
Ishtar - Horchat Hai Caliptus

аз пък питам за сръбската и арабската песен , please  Praynig

# 246

Заповядай
http://www.vbox7.com/play:0ea25f8e

# 247
Борко е много добър. Браво на него.  Grinning Тео допя.  Simple Smile
Много смешно твърдение.
На Борко дори му беше ниско, едва го изпя. Тео пя и танцува без грам фалш. Просто парчето е тъпо, ама...
Весело ми е, да. Защото Теодор и Борко са много готин дует. Харесват ми един-вид-значи-така-да-се-каже.
Следващия път ще си напиша кога и с кого се шегувам.  Embarassed

Съжалявам, не съм те разбрала!  Hug

# 248
  • UK
Всъщност, извинявам се, не Дази а Дези. Всеки един от нас започва уроците си по английски с правилото, че по отношение на произношението няма строги правила в английския език (говоря за оригиналния, бритиш инглиш), така че той се учи дума по дума. Има тенденции, които се срещат в определени групи от думи, но не и строги правила. Такива има по отношение на използването на някои съгласни в началото на думата, както и за "y" след гласна/съгласна. И оттам за произношението. Логиката подсказва, че трябва да е Дези. Дази щеше да е ако имаше двойна съгласна след "а". Дейзи си значи маргаритка и се пише "daisy". Но "d-a-z-y" не може да се чете "Дейзи".

Последна редакция: пн, 14 май 2007, 23:06 от Малката Госпожица Мърморана

# 249
Ishtar - Horchat Hai Caliptus
аз пък питам за сръбската и арабската песен , please  Praynig

Мерси много  bouquet, чух я в оригинал и  ми харесва повече от изпълнението на Преслава, чух и някой други песни на Ищар, само тази ми харесва,не е моят стил това, което не значи, че е лош.
  Не ми хареса и Едерлези, на него най-си харесвам варианта на Горан Брегович от "Аризонска мечта" (като се има предвид, че по едно време се бях побъркала по този филм е разбираемо  Laughing
  Иначе момичето пее много хубаво дори, но има една тръпка, която и липсва, не мога да го обясня точно, нещо като вкусно ядене, на което имаш чувството, че е забравена една подправка...

# 250
# 251
Срам-не срам, признавам - Кременчето ми хареса. Много при това  Peace(за 'протокола'-хич не я долюбвам).
Стефан на първата бесен ми беше малко...безличен, обаче японската я слушах с удоволствие  Wink
Май очаквах повече от Невена и Теодор, дали защото са ми любимци, очаквах да са доста над другите... Thinking Май  'силите' този път бяха поизравнени и който и да отпадне, ще е жалко  Confused
И като стана дума за Теодор - нещо не го възприемам да бее ламбада, хард-рока по- му ходи   superuu

# 252
И на мен този път изпълнението на  Кремена много ми хареса  bouquet
Но Преслава направо уби рибата...просто имаше късмет с тези хубави песни. Peace

# 253
  Какво имаш пред вид?Какво сдържаше Преслава?

мисля, че имаше някаква несигурност и повече от обикновено премерваше тоновете. Сякаш да не направи някаква издънка. Примерно опасение, че ще бъде сравнявана с изпълнението на Кремена от кастинга, или със самата Ищар....нещо такова ми се върти из главата. Тя се усмихна облекчено още преди да са прозвучали финалните акорди в бенда.
  Всъщност,аз точно това си мисля:когато премерваш тонове,пресмяташ ,как ли ще те възприемат и толкова се опасяваш за издънките,можеш ли да  пуснеш душицата си истински?
  Според мен,за да изпълниш песента с истинско чувство,трябва да си над пресметките.Защото те приземяват...теглят надолу.....пречат на певеца да се слее  100-процентово с емоцията,която се опитва да предаде на слушателя.
   Иначе,Преслава си беше на много високо ниво този път.

# 254
  • Сливен
Тази вечер ми харесаха Кремена и Преслава и то в този ред Simple Smile
Малката от задача на задача става все по-добра.
Много исках да чуя Horchat Hai Caliptus в нейно изпълнение с бенда и съжалявам,
че не й се падна иврит, но пък турския и арабския и паснаха идеално
Преслава все повече ми харесва, но и липсва малко страст ...
Теодор продължва да ми е фаворит, но тази вечер ми беше много сладникакъв ...
Не му отива този тип музика ...
Стефан и той - правилно пее, но не случва на песни.
За Невена какво да кажа  newsm78 изхаби поредната ми любима песен
Да си ходи  smile3513

Общи условия

Активация на акаунт