MEDAVITA – професионална грижа, вдъхновена от природата и подкрепена от науката

• 335
  • 89
  •   4
Отговори
Повече от 80 години MEDAVITA разработва професионални продукти за грижа за косата и скалпа, които съчетават силата на природните съставки с иновативни технологии. През 1939 г. в Швейцария фармацевтът Джанкарло Верон поставя началото на MEDAVITA със създаването на Lotion Concentrée – биоорганична формула против косопад, която се превръща в емблематичен продукт за бранда.

И до днес следваме същата философия – максимална ефективност, съобразена с физиологията на скалпа и косата, без компромис в качеството на съставките. Във формулите се използват етерични масла и ултрачисти растителни екстракти, извлечени по специална технология, която запазва техните активни свойства. Всеки продукт е клинично тестван и създаден да осигурява видими резултати още от първите приложения.

Lotion Concentrée – професионална терапия при косопад

Косопадът може да бъде предизвикан от стрес, хормонални промени, сезонни фактори, следродилен период, прекарано заболяване или генетична предразположеност. Серията Lotion Concentrée е създадена именно за тези случаи и се отличава с над 85% доказана ефективност.

Комплектът PRO MEDAVITA включва шампоан, Super ампули, лосион, масажираща четка за скалп и SPA бамбукова купа за измиване. Формулите съдържат патентования Lotion Concentrée Complex – комбинация от 10 растителни активни съставки, сред които алое вера, джинджифил, арника, розмарин и канела, които стимулират микроциркулацията, укрепват космените фоликули и подпомагат растежа на здрава коса.

Допълнителните аксесоари превръщат ежедневната грижа в домашен SPA ритуал, а масажът на скалпа подпомага по-доброто усвояване на активните съставки и стимулира кръвообращението.

Elisièr Instant Bond Repair – възстановяване отвътре навън

За увредена, боядисана или изтощена коса MEDAVITA предлага серията Elisièr Instant Bond Repair – иновативна система за моментално възстановяване на връзките в косъма.

В основата ѝ стои патентованият Biomolecular Bond Complex™, който комбинира аминокиселини, оризови полипептиди, нискомолекулна хиалуронова киселина и гликозаминогликани. Комплексът прониква в дълбочина и възстановява структурата на косъма отвътре, като осигурява по-здрава, гладка и устойчива коса още след първата употреба.

Комплектът включва предварителна терапия, възстановяващ шампоан и балсам, които действат в синергия за дълготраен резултат. Клиничните тестове показват до 72% възстановени връзки в косъма още след първото приложение, а ефектът се натрупва при всяка следваща употреба.

Независимо дали търсите решение срещу косопад или интензивно възстановяване на увредена коса, MEDAVITA предлага професионална грижа, която съчетава природни активни съставки, научни разработки и доказана ефективност.

Включете се в играта!

Какво е основното предизвикателство, пред което е изправена косата ви в момента – косопад, увредени дължини, липса на блясък или нещо друго? Познавате ли продуктите на MEDAVITA?

➢ На 20 юли ще изтеглим трима късметлии, които ще спечелят сет, който включва пълноразмерен продукт от моменталната терапия за възтановяване Elisièr Instant Bond Repair + травел размер от шампоана и балсама от линията.

➢➢ Следете темата, защото в кампанията ще се включва и Линдичка, която ще сподели своите снимки, впечатления и резултати от използването на сериите. Очаквайте нейното ревю и се включете в дискусията!
Запознайте се с Общите условия на играта.

Последна редакция: ср, 08 юли 2026, 09:51 от Жaклин

# 1
Не познавам продуктите на марката,но терапията за възстановяване би ми дошла добре.В момента чувствам крайщата на косата доста сухи от слънцето.

# 2
  • При децата ми
Продуктите на марката не ги познавам, но с удоволствие бих ги пробвала. Косата ми има нужда от блясък. Краищата са сухи и някак си изтъняват.

# 3
Осното предизвикателство, пред което съм изправена по отношение на косата ми, е увредена коса без блясък и с накъсвания. Не, не познавам продуктите на Medavita.

# 4
Косата ми е доста накъсана в краищата поради често боядисване. Не познавам продуктите, но бих ги пробвала.

# 5
От около 2 години косата ми не расте, или ако го прави е мноооого малко,  подстригах я уж, за да възвърне някаква жизненост, но уви...пак супер бавно расте. Писна ми хората постоянно да ме питат пак ли съм си подстригвала, а аз да не съм го правила скоро. Вече по инерция почнах да казвам " да, подстригана е".
Иначе какво ли не съм слагала през това време, вкл. и терапии съм правила. Не ми укапва, просто не расте.

# 6
Не познавам марката и продуктите, които предлага.
От много време донякъде успешно, но не задоволително не мога да се справя с косопада на косата ми.
Липсата на блясък пък въобще не мога да го възвърна.

# 7
Не познавам продуктите. Бих ги пробвала, за да видя как се правят със сухите краища и ще върнат ли блясъка на косата ми.

# 8
Предизвикателство, пред което съм изправена по отношение на косата ми е накъсвания и косопад. Не, не познавам и не съм ползвала продуктите на Medavita, но бих опитала с удоволствие!  Желая си късмет!

# 9
Възстановяване на загубената коса след масивен косопад.

# 10
  • Пловдив
Не съм ползвала продукти на марката. Основното предизвикателство пред косата ми, не само в момента, са увредени дължини, въпреки че полагам грижи за тях 😊

# 11
Не познавам тези продукти. В това време на годината косата страда от сухота, мръсен въздух и UV лъчение.

# 12
  • Враца
Какво е основното предизвикателство, пред което е изправена косата ви в момента – косопад, увредени дължини, липса на блясък или нещо друго? Познавате ли продуктите на MEDAVITA?

Суха коса и раздразнен скалп. Не познавам продуктите на Medavita.

# 13
Основното, от което страда косата ми в момента е косопад. Боря се с него и вътрешно, и външно.
Продуктите на Медавита познавам добре. Ползвала съм лилавия шампоан, маслото за коса прави косата страшно мека. Него го получих от кутия, но след това го закупих и в по-голяма разфасовка. Серума за стъклена коса също е хит

# 14
Не познавам марката. Предизвикателство пред моята коса е увредата по дължината, защото си я харесвам дълга и това ми е основният проблем.

Общи условия

Активация на акаунт