MEDAVITA – професионална грижа, вдъхновена от природата и подкрепена от науката

• 659
  • 144
  •   2
Отговори
# 105
Не съм ползвала продукти на марката, но бих пробвала са удоволствие Simple Smile  Основното предизвикателство пред косата ми са сухи краища и липса на блясък Simple Smile

# 106
Не познавам марката. Предизвикателство пред моята коса е увредата по дължината, защото си я харесвам дълга и това ми е основният проблем.

# 107
Какво е основното предизвикателство, пред което е изправена косата ви в момента – косопад, увредени дължини, липса на блясък или нещо друго? Познавате ли продуктите на MEDAVITA?
В момента моята коса е без блясък и е със сухи краища. Досега не съм изпробвала продуктите на компанията.
Обикновено гледам да имам няколко различни шампоана и балсами и ги редувам

# 108
  • Варна
 За първи път виждам MEDAVITA. Ще потърся още информация. Напоследък не чувствам косата си ,,жива", няма блясък, лесно се къса през нощта, денем е прибрана, но при разресване ми се струва, че пада повече отпреди.

# 109
Честно казано, не познавах продуктите на MEDAVITA досега, но темата ми стана интересна. В момента най-голямото предизвикателство за косата ми е косопадът и лекото изтъняване. Опитвам различни продукти, но все още търся нещо, което наистина да ми помогне. Ако имам възможност, с удоволствие бих пробвала и MEDAVITA, за да видя дали ще се отрази добре на косата ми.

# 110
Косата ми е изтощена, защото се изрусявам. Сега през лятото, още по-суха става в краищата, въпреки грижите които полагам. Не съм ползвала продуктите MEDAVITA, но с удоволствие бих пробвала.

# 111
Основното предизвикателство за косата ми в момента е, че е суха и затова винаги търся продукти, които хидратират, подхранват и придават блясък, без да я утежняват.
Досега не съм използвала продуктите на MEDAVITA, но бих се радвала да ги изпробвам.

# 112
Косата ми е суха

# 113
  • Пловдив
Не познавам продуктите на Медавита. Косата ми в момента се нуждае от подкрепа, вследствие на косопад, незнайно по каква причина. Ще се радвам да пробвам продуктите.

# 114
Не познавам Медавита и продуктите, които предлага, но с голямо удоволствие бих пробвала.
Основното предизвикателство за косата ми в момента е, че се засили косопада и е доста суха. Нуждая се от продукти, които хидратират, подхранват, спират косопада и придават блясък

# 115
Открих продуктите на MEDAVITA чрез този форум. Основното предизвикателство, пред което е изправена косата ми в момента е бързо омазняване, слаба коса и накъсани краища. 

# 116
Няколко са нещата с които се налага да се справям: изтощена коса, липса на блясък, заплетени и увредени краища. Досега не съм употребявала продуктите на Medavita .

# 117
  • София
Не познавам марката. В момента основният ми проблем е суха коса и увредени краища.

# 118
Косата ми е доста накъсана в краищата и суха.Русата боя влошава проблема. Не познавам продуктите, но бих ги пробвала с удоволствие.

# 119
  • Countryside
Не познавам марката, но бих пробвала. Основния ми проблем е суха коса и може би накъсани краища.

Общи условия

Активация на акаунт