БЪЛГАРИЯ НА ФИНАЛ - ЕВРОВИЗИЯ 2007

• 34 955
  • 1 047
  •   1
Отговори
# 105
Аз лично смятам да гласувам за втората българска песен Wink
Хубаво ни е момичето  Grinning

# 106
Аз лично смятам да гласувам за втората българска песен Wink
Хубаво ни е момичето  Grinning

Не ви разбирам. Проявете малко уважение и без това ги крадем постоянно - http://www.novinar.org/?act=news&act1=det&sql=MjE5ODsw&mater=MjE5ODsw   Mr. Green

# 107
Ти си плети, плети. И внимавай с машинката (сърдечната), беларус-офилка такава Grinning
Успех на Елица и Стоян, макар че и аз не съм фен на песента.
Харесаха ми австрийците, ама Бон Джоуви са по-добри Wink

# 108
А кога е финала?

# 109

Ауу, не думай  newsm09 Joy smile3506

Брех таз' македонска нация, брех т'ва тудо. Сигурно от тях(нас) произлиза човешкия род ...

# 110
  • у нас
Снощи бяхме първи на представянето на полуфинала, дано да сме на първо място  на финала Praynig Peace

# 111
# 112
Ще гледам, как нашите ще "плиснат една судена Вода" на конкуренцията  Peace

# 113
Не ви разбирам. Проявете малко уважение и без това ги крадем постоянно - http://www.novinar.org/?act=news&act1=det&sql=MjE5ODsw&mater=MjE5ODsw   Mr. Green
Еее, не hahaha, не е истина  Joy, тия македонци не им ли писна бе  rotfImbo

# 114

Брех таз' македонска нация, брех т'ва тудо. Сигурно от тях(нас) произлиза човешкия род ...

Че ти не знаеш ли?  Mr. Green То няма екскурзовод в Македония, който да не ти го повтори 5-600 пъти, независимо какво ти показва.
Също си спомням, че имат много категорични доказателства, че те са открили Америка  Laughing

# 115

Че ти не знаеш ли?  Mr. Green То няма екскурзовод в Македония, който да не ти го повтори 5-600 пъти, независимо какво ти показва.
Също си спомням, че имат много категорични доказателства, че те са открили Америка  Laughing
не, не е истина  hahaha

# 116
Сериозно. В една църква в Охрид имаше нарисуван индианец /в църква!?/. И понеже църквата била построена преди официално известното на нас всички невежи откриване на Америка, съответно и стенописите също били толкова стари, значи те са знаели за съществуването на Америка преди всички други  Joy

# 117
е, паццца, сериозно ли не чу как на Елица й трепереше гласът, та оттам и фалшът....
аз разбирам, те бяха първи, натоварването е наистина голямо.

За съжаление снощи чух само края на изпълнението им. Впечатлението ми е от клипа, а за притеснението напълно ги разбирам. Имам дългогодишен опит на сцена и знам за какво става дума.. Номера е публиката да не разбере. Дано  в събота да не им личи толкова вълнението и да имат повече самочувствие!

# 118
Аз бях писала и в миналата тема,че не ми харесва песента.Гръцката много ме кефи!
Но снощи като я обявиха за финала,настръхнах.Стана ми много гот на душата.Радвам се много.  Stuck Out Tongue Winking Eye
Стискам им палци да спечелят.

# 119
Сериозно. В една църква в Охрид имаше нарисуван индианец /в църква!?/. И понеже църквата била построена преди официално известното на нас всички невежи откриване на Америка, съответно и стенописите също били толкова стари, значи те са знаели за съществуването на Америка преди всички други  Joy

Пфф  newsm62 smile3555

Общи условия

Активация на акаунт