Клуб на многодетните родители - Пълна къща (6)

• 13 947
  • 329
  •   1
Отговори
# 165
Цитат
Наталия, аз съм близо до гарата и общо взето съм почти негласен отговорник по посрещането.
Ще съм в София още в петък по работа и ще спя някъде в Младост,близо до кино Арена.Поканих и домакинята с детето на нашия празник,където и ще да е,обаче и тя незнае как да стигнем до Дендариума и все още никой не ми обясни  Sad

# 166
Цитат
Наталия, аз съм близо до гарата и общо взето съм почти негласен отговорник по посрещането.
Ще съм в София още в петък по работа и ще спя някъде в Младост,близо до кино Арена.Поканих и домакинята с детето на нашия празник,където и ще да е,обаче и тя незнае как да стигнем до Дендариума и все още никой не ми обясни  Sad

Наталия, за Дендрариума се минава през Бояна и е по пътя за Златните мостове, но доста преди това. Намира се от дясно на пътя. Има малък паркинкг и една дървена ограда по която да го различиш, както и една табела с информация за мястото. Като допълнителна информация намерих само, че се намира преди разклона за Копитото. Ще се опитам да направя по-точно описание на пътя. За сега това.

# 167
Иначе прочетох в-к" Сега" и името Цвета Бресничка много ми е познато ,не от форума,от по-преди,прочетох коментарии и под статията и сега се чувствам безотговорна  Embarassed че имам 3 деца и не мога да ги гледам като семейства с едно дете.
И другото,мисля че не разбраха правилно това с ваучерите или поне звучи ,че искаме ваучери без детски ежемесечни надбавки,аз мислех,че ако по модела на руснаците то те дават надбавките всеки месец и размера зависи от района където живееш,тоест стандарта какъв е и също ваучерите/доста прилична сума/ за всяко дете при раждането,които се използват за образование и друго.Моля за пояснението,бавно достига до мен Embarassed Joy
Благодаря Галче  bouquet,мисля че описанието е добро и няма нужда от повече.
Благодаря и на Супер Теди за отзивчивостта   bouquet

# 168
Цитат

Наталия, за Дендрариума се минава през Бояна и е по пътя за Златните мостове, но доста преди това. Намира се от дясно на пътя. Има малък паркинкг и една дървена ограда по която да го различиш, както и една табела с информация за мястото. Като допълнителна информация намерих само, че се намира преди разклона за Копитото. Ще се опитам да направя по-точно описание на пътя. За сега това.
С градски транспорт ли се стига?

# 169
Последно, утрешната среща в Клуб "Бъни" в Стрелбище ли е? В колко часа? Аз май ще си уредя идването. Mr. Green
Предлагам Супер Теди за отговорник за срещите - да следи за редовността им и да взема окончателното решение за мястото. (Като отчита разнопосочните интереси. Mr. Green) Иначе се чудим до последната минута.

Галче, реши ли за участието в ТВ7 на 1 юни? Днес се обадиха да питат кой ще участва, предпочитат да е майка с деца (в смисъл и децата да дойдат в студиото). Времето е между 15.30 и 16.30. Много те моля, ако си взела решение, да ми кажеш. Момичета, ако и някой друг е навит, да се обажда, но по-бързичко.

Пак на 1 юни, но около 8.45 в ТВ Здраве ще участва тедивас с децата. Да я гледате!

Прогнозата до събота е дъжд. Хайде на утрешната среща да вземем окончателното решение какво да правим с пикника.

наталия нашето предложение за ваучери е нещо средно между сегашното положение с детските и руския вариант. Ние искаме ваучерите да са ежемесечни, за значително по-голяма сума от сегашните детски, но да са предназначени само за здравеопазване и образование.

Обадиха се от инициативния комитет за защита на традиционното семейство - тези, които скандираха и вдигаха плакати на вчерашната дискусия. Утре от 13 ч. правят пресконференция в БТА и ни канят да се включим в тяхна подкрепа. Аз така или иначе не мога да отида по това време, но имам и две принципни съображения да се въздържа - първото е, че тяхната позиция е леко екстремна, а ние се опитваме да си създадем образ на спокойни и разумни хора, а второто е, че не сме взели общо решение за позицията ни по този въпрос. Ако някой от вас има желание да участва в събитието, нека отиде, но по-добре е да не даваме категорично мнение, преди да обсъдим общата ни позиция. Поне аз така мисля.

П.П. Това с "шефката" сега го прочетох. Разби ме. Joy

Последна редакция: вт, 29 май 2007, 22:51 от Кабо Алма

# 170
    Писах и на Галя,ако никой друг не иска,ще видя дали аз няма да мога за ТВ7,но нали ме виждаш каква съм си притеснителна,май няма да мога да преодолея камерите никога.Но пък нали си говорехме за пресата,като натиск имам в предвид,не като вестници,и тв...Така че ако няма друг желаещ...Идвам!!!

# 171
  • Не съм от тук и съм за малко
Момичета Софиянки, дерзайте, справяте се чудесно!  smile3501 smile3501
Ние нали си имаме извинение, че не сме активни в медийните изяви (с малки изключения) Wink

JuliS, ако ще идваш в Пловдив и аз мога да си взема тениските от тук. (Ти имаш ли поименен списък кой какво е поръчал, или трябва да ти пратя мойта поръчка?)  Май трябва да координираме и с Maminka.  А ако има среща тази неделя в София как ще преживея, че тениските ми няма да са там и не мога да се пременя?!  Weary
Направо станах разногледа от тия варианти #Crazy

# 172
Цитат
наталия нашето предложение за ваучери е нещо средно между сегашното положение с детските и руския вариант. Ние искаме ваучерите да са ежемесечни, за значително по-голяма сума от сегашните детски, но да са предназначени само за здравеопазване и образование.
И ако не ги използваш за едното или другото ?Няма и детски,така ли?Или ще се натрупват някъде на сметка?

# 173
Момичета, имате безкрайните ми уважения, но ми мирише,че среща няма да има...А и пловдивските мами...да не се спотайвате....По магистралата, по магистралата и ...в телевизията, в ТВ7....Не е страшно....Въпреки,че мен ме гложди нещо в последно време...Защо ли имам предчувствие,че издънката с годините на децата ни в Горчиво ще бъде включено в Господари на ефира Joy Joy Joy newsm78 newsm78 newsm78.....

# 174
Наталия, има градски автобуси до Златните мостове. Не знам как са спирките, но предполагам, че автобуса спира и там. Ще проверя допълнително и ще ти пиша.

Кабо Алма, те в ТВ7 сигурни ли са, че искат деца newsm78 Аз моите малките мога да ги взема, но те няма да са много атрактивни. Едва ли ще могат да бъдат удържани дълго време. Питай дали искат всички деца от семейството да дойдат (13г, 3г5м, 1г5м), обаче за пубера не обещавам нищо. Трябва да го питам Rolling Eyes. Там е сложно. Предполагам, че разбираш ooooh!

За другото мероприятие, май и аз съм съгласна, че трябва да се държим леко настрани.

Казвайте за срещата за утре какво ще правим.

Де изчезна Дивната самка, някой знае ли?

# 175
Де изчезна Дивната самка, някой знае ли?

Всичко там е нормално.....просто компа е сдал багажа.....

# 176
  • Не съм от тук и съм за малко
...А и пловдивските мами...да не се спотайвате....По магистралата, по магистралата и ...в телевизията, в ТВ7....Не е страшно....
Еми някои като ни е срам  от камерите и си плетеме езика кат първолаци Embarassed Embarassed Embarassed  си намираме оправдание...

# 177
...А и пловдивските мами...да не се спотайвате....По магистралата, по магистралата и ...в телевизията, в ТВ7....Не е страшно....
Еми някои като ни е срам  от камерите и си плетеме езика кат първолаци Embarassed Embarassed Embarassed  си намираме оправдание...

Винаги има първи път Mr. Green След това става по-лесно  bouquet

# 178
JuliS,...писах ти на ЛС за тениските./Майка ми може да ги вземе,тя е в Пловдив/.Ама ти си рожденничка днес така че ще си го прочетеш утре  Grinning Приятно изкарване на празника....и НАЗДРАВЕ!!!

Мама Цоци..Ох ако си бяхме в България....щяхме да се метнем на колата и по магистралката  и айде в София. Но за сега само можем да  ви се радваме от разстояние  и на големия екран. Heart Eyes

А ТВ Здраве си нямаме...и не можеме да гледаме тедивас... Sad

# 179
Ивата и Мама Цоцоланка, а и всички останали от Гуугъл Групата Моля ви не си пращайте просто така мейли до Групата, защото се получават от всички членове и им пълните пощите с глупости. Групата е само за обсъждане на важни въпроси  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт