Клуб на многодетните родители - Пълна къща (6)

• 13 940
  • 329
  •   1
Отговори
# 180
Нищо не казахте за срещата, а аз излизам. Моля някой да ми звънне, когато стане ясно.

наталия, сега нямам време за по-дълго писане, ще говорим по-късно.

# 181
Цоцкееее Mr. Greenнещо ми мирише че ти си *уредила* Господарите с този сензационен материал! Атака , който не ние видял срамът по Бтв, да ни го види по Нова ТВ Mr. Green ooooh!
Маминка радвам се че се съгласи за автобуса, исками се сега обаче да извадиш от списъкът пловдивските мами и да ми го пратиш, за да отделя тениските
И моля, ако празника се отлага - трябва да знаем и поне на 31 Crazy
И да ви кажа Blush аз ли пак се отплеснах---ама защо пък нищо незнам за Гугъл групата????А???Я бързо кажете какво съм проспала???? ooooh! Mr. Green Mr. Green

# 182
Ние май няма да идваме днес на срещата - имаме открит урок по английски в детската градина от 17 часа и не мога да връзвам Кабо Алма да ни чака. А после докато дойдем с автобуса ..., ще стане време за връщане. Не ми отговарят в нашия "Слон - Балон" в Гео Милев, явно започват след 10 часа. Искате ли все още да питам или срещата ще бъде в Стрелбище?

# 183
Ивата и Мама Цоцоланка, а и всички останали от Гуугъл Групата Моля ви не си пращайте просто така мейли до Групата, защото се получават от всички членове и им пълните пощите с глупости. Групата е само за обсъждане на важни въпроси  bouquet

Гале, за това се извинявам най-искрено и лично...Аз това не го знаех......Просто, когато получих имейла , помислих че отговора ивата ще го получи на нейната пощ.кутия...А после като ми се изписа при изпратено писмо - имейла на гугъл групата - и тогава ми стана ясно какво съм направила...Нямала съм намерение така да става и да правя гафове.....Когато разбрах вече бе късно...Дори после се огледах как можеда си изтрия съобщението в гугъла, но не разбрах...Ако ти знаеш как става това - изтрий го...Но целта не ми бе такава - да си пиша лични неща в групата.....Ако знаех,че така ще стане - никога нямаше да го направя!!!Извинявам се още един път!

# 184
ааааа----и аз имам писмо за Ивата----- Mr. Green Чудех се аз каква е тази работа Thinking

# 185
Срещата да е в 17,30 в клуб Бъни.
Маминке, ти ще успееш ли да дойдеш?
Май се сетих кой е този клуб Лейди. Много е хубаво там, но има доста рождени дни.
Червената шапчица и тя ще дойде.

# 186
СуперТеди , за съжаление няма да мога да дойда... Sad
А така се бях настроила да ви видя...

Другата среща обаче обещавам да не пропусна.

Приятно изкарване, мами!  Hug

# 187
JuliS, а кои мами са от Пловдив?
Знам само за Радеток.
Моля пиши ми...

В колко часа и къде трябва да чакам автобуса?

# 188
Аз незнам кои са пловдивските мами - смятах че всеки пратил поръчка за тениски и не е от София е изпратил и адрес...което обаче виждам че не е така.
Момичета - тениските са на стойност малко под 500лв общо - надявам се че няма да има проблем с взимането и плащането - мисля че ме разбирате - това е доста голяма сума която аз не бих могла да покрия ако нещо се обърка или много хора се откажат.

# 189
  • Не съм от тук и съм за малко
Аз живея в Пловдив. JuliS, искаш ли още от сега да ти изпратя паричките? Прати ми на лични адрес или банкова сметка. И точната цена на тениските и другите работи, за да си сметна сумата. Ако има опастност от забавяне докато се събере сумата, по-добре всеки да си изпрати паричките директно на JuliS. Знам ли  newsm78

# 190
  • Пловдив
Супер предложение - Юле дай си сметката и  казвай колко струва мойта поръчка.
В никакъв случай не искаме да те затормозяваме!!!

# 191
За тениските предлагам....

Всеки лично да си плати на Юлето, каквото е поръчал да се сметне и да си го плати-банков път, поща, както се разберете...А получаването на тениските - да стане - за Пловдив - тя като отиде, за останалите - с автобус до Сф и от там на някоя среща да се раздадат......

Аз би трябвало да имам 2 тениски - голям и малък номер - ще ги взема при първи удобен за мен случай от София, просто за мен няма проблем.....

Да не забравите - утре, при Марта, от 11ч българско време....Канал 1...Аз май няма да се гледам....Защото май ще ходим на куклен театър.....

# 192
  • София
Джули,пиши точните цени и ние ще си сметнем и изпратим парите. На химикалките и ключодържателите също.
 Heart Eyes

# 193
Момичета, ако всяка си праща парите поотделно, става обременително за ДжулиС. Впрочем, нека тя да си каже. Отделно, че трябва да се плащат и такси за преводите. Нека Маминка утре получи пратката, след това да се организираме за някой от следващите дни и да съберем парите и раздадем тениските.
Цоцоланке, твоите 2 са за сметка на Клуба - да ти възстановим щетите.

Днес среща все пак имаше - бяхме Галче, Супер Теди, Червената шапчица и аз. Въпреки малкия брой участници според правилата на Клуба имахме право да вземаме решения и затова се спряхме на няколко основни въпроса
1. Пикникът се отлага за 9 юни (събота) поради прогнозата за лошо време на 3.06.
2. Червената шапчица, тедивас и Супер Теди да участват в предаванията на 1 юни - в ТВ Здраве от 8.45 и в ТВ7 от 15.30
3. Галче и Кабо Алма да дадат интервю за Клуба и неговите искания на в."Сега" - по покана на вестника.
4. Да разгледаме по-подробно въпроса за ефективен контрол от страна на социалните работници върху качеството на отглеждане на децата в риск. Да обсъдим възможните мерки срещу родителите, които не полагат адекватни грижи за децата си.
5. Да напомним на всички, които на Празника не са дали и-мейл за контакт, че трябва да изпратят такъв на Галче, за да бъдат включени в гугъл-групата - с цел да получават актуална информация за текущите събития в Клуба.
6. В близките дни да насрочим среща за събиране на парите за тениските.

Не чух отзиви за предложението ми Супер Теди да отговаря за насрочването на срещите. Включително и от самата нея. Mr. Green

# 194
JuliS, мамите, които са писали, че са от Пловдив са: радеток, Албенаkaishka и майката на roza66

Тениски за Радеток: сини, български -> 2 S, 2 M, 1 XXL + 1 ключодържател

Тениски за Албена: 2 за 4-5 години, всички други сини, български - > 4 S, 1 L, 2 XL + 1 ключодържател и 5 химикалки

Тениски за kaishka: 1 XXL жълта и 1 XXL синя, български

Тениски за roza66: 1 S оранжева, 2 М жълта и оранжева и 2 XL жълта и оранжева.

Общ брой тениски: 21, от които:

2 за 4-5 години
                                                   7 S размер  - > 6 сини и 1 оранжева
                                                   4 М размер  - > 2 сини, 1 оранжева и 1 жълта
                                                   1 L размер синя
                                                   4 XL размер - > 2 сини, 1 оранжева и 1 жълта
                                                   2 XXL размер сини
                                                   1 XXL жълта

Ключодържател: 2 броя

Химикалки: 5 броя

JuliS, а кога трябва да чакам тениските?

За парите: съгласна съм с Кабо Алма. Peace

Последна редакция: чт, 31 май 2007, 00:07 от Maminka

Общи условия

Активация на акаунт