Клуб на многодетните родители - Пълна къща (6)

• 13 883
  • 329
  •   1
Отговори
# 240
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
svear  bouquet приветче мила съгражданко....нали сме от Варна,нищо,че вятърът на живота ни е разпръснал в различни посоки Hug ти писа ли и в другата темичка на многодетните мами,там сме на раздумка,а тука пишем само по организационни въпроси!Пиши нещо по-вече за вас в другата темичка .     http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=192023.340   ..,рожденни дати,от кога си така далече.....и успех в борбата със заболяването на малкото ти детенце Heart Eyes
.........да .....тениските- аз как ще си взема моите и къде да пратя парите

# 241
Здравейте, казвам се Атанаска Иванова и съм представител на Сдружение
Настоящи и Бъдещи майки!
На 19.06 нашето сдружение организира кръгла маса  на тема
Неравностойното положение на близнаците (едновременно родените деца) в
обществото.
Ще се радваме ако вашата организация застане зад нас в
борбата срещу несправедливото делене на децата от страна на Държавата.
Поздрави: Атанаска Иванова
Ако имате въпроси съм на среща!

Здравей, Nasinda!
Бихме искали да получим повече информация за събитието и за това, в какво би могла да се изрази нашата подкрепа.

Добре дошла, svearbouquet

Маминка, къде изчезна? Какво става с тениските?

# 242
Момичета, гледам, че настроението на всички ни е не като за празник.
Дали да не отменим пикника въобще?

# 243
Момичета, гледам, че настроението на всички ни е не като за празник.
Дали да не отменим пикника въобще?

На този пикник не му върви......По принцип нека другите да кажат,че аз така или иначе няма да бъда на него.....

# 244
Само да ви споделя какво писмо получих от Дирекция "Етнически и демографски въпроси" към Министреския съвет, след като по тяхна молба им изпратих нашите предложения:
" Благодаря за отзива! Някои от предложенията се споделят от нас и вече сме ги включили в програмата ни за промени в демографската политика. Ако имате други искания  и предложения, може да ги пращате на този е-адрес или на адреса от моята визитка."

Ако имате желание, включете се в темата "Трябва ли държавата да стимулира високата раждаемост?"

# 245
Само да ви споделя какво писмо получих от Дирекция "Етнически и демографски въпроси" към Министреския съвет, след като по тяхна молба им изпратих нашите предложения:
" Благодаря за отзива! Някои от предложенията се споделят от нас и вече сме ги включили в програмата ни за промени в демографската политика. Ако имате други искания  и предложения, може да ги пращате на този е-адрес или на адреса от моята визитка."

Ще успеем, ще успеем...Ще ни научат те нас...... PeaceСупер, Кабо Алма!

Всъщност с кое име да придобие гражданственост - Кабо или Алма, че понякога искам да се обърна към теб само с едно,а незнам с кое...и двете са ти свидни знам.....

# 246
Давай с Алма

# 247
  • Пловдив
а какво означава Кабо Алма????  newsm78

# 248
КАмен-БОрис-АЛександър-МАрия.
Но хайде да говорим за по-съществени неща. Heart Eyes

# 249
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
И аз немога за пикника да дойда,въпреки огромното ми желание,имам едно идване в понеделник с деца-сираци до София и немога да съчетая нещата,в неделя имаме служба....ако се съберете .... ще съм мисленно с вас  bouquet

# 250
  • Пловдив
Благодаря, Кабо Алма - вече винаги ще ги изговарям заедно!!!!!

# 251
  • Пловдив
Мен няма ли да ме питате що си смених ника?

# 252
  • Пловдив
Ох - нищо не е станало - съжалявам  Sad
Исках и аз така.......

# 253
Ох - нищо не е станало - съжалявам  Sad
Исках и аз така.......

Опитай пак.

Момичета, нищо не казвате за пикника.
От една страна, разпратили сме покани в гугъл-групата.
От друга - никакъв ентуисазъм - и заради Лилибон, и въобще.
И времето не е като хората...
Спешно трябва да решим какво правим.

# 254

Хубво е да видиш подобно обнадеждаващо нещо Grinning Следващият път като ти пишат писмо ги помоли да ти изпратят и копие от програмата Twisted Evil

Момичета, браво за организацията да състематизирате идеите си в подобен вариант  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт