Пловдив-10

• 24 675
  • 293
  •   2
Отговори
# 165
Здравеи те ,мами знам  че не е тука  мястото ,но все пак съм тук.Търся стол за кола до 36кг. ако знаете къде има на нормални цени ,моля пишете .Благодаря ви. Praynig
Ние също търсихме....обаче никъде из Пловдив не намерихме нещо под 200......а и повечето не отговарят много на представите ми за  безопасност и са с ужасни дамаски....../за съжеление има и известна промяна в цените,откак влезе закона/
В Хиполенд обещаха,че в петък ще имат само седалки на цена около 30лв.....иначе и он-лайн,май почти всичко е изчерпано....ако някой намери,моля да ми драсне едно ЛС.

# 166
# 167
Привет на всички Пловдивски мами. Да се запишем и ние - живеем на ул. Родопи(пресечка на Богомил).

Здравейте бъдещи и настоящи мами:)
Аз сега се включвам при вас и когато имам време ще ви навестявам.Аз живея в Коматево,термина ми е 15.08,незнаем какво ще е бебо,но си го чакаме с нетърпение.
Като начало имам въпрос има ли някой да е раждал скоро във 2-ра градска,и да е ходил на консултация при Карагьозян,ще ми е приятно да си обменяме информация:)
Успех и много усмивки на всички:)

Sis7, раждах преди почти 1 година там и съм с много добри впечатления от целия екип. Желая ти леко раждане, а и лека бременност дотогава.

# 168
  • Пловдив
Здравейте момичета....Simple Smile
адски Ви благодаря за милото посрещане....ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ МНОГО ЛЕКО РАЖДАНЕ  и едни много сладки newsm30 Laughing (макар че незнам дали има много) а на настоящите мами много целувки за прекрасните бебчовци и дечица   remybussi
А иначе да ви кажа в срада бях на консултация и бая се притесних .... Cry  моя бебо изведнъж много порасъл,в 34 седмица отговаряше на 36 и два дни....доста почетох и поразпитах и разбрах че това незначи че ще се роди по рано а и  вече се успоких и се надявам да е здравичко и всичко да е наред,а когато иска  тогава да излиза....както е казала една моя позната...щом е влязло....ще излезе    Laughing ееееее дано да е леко и безпроблемно де  Simple Smile
Вчера му одарих пак еднообикаляне по магазините,главно във вис Виталис де и още един-два купих вече комплектчето за леглото с обиколниците,и още дребни дрешки-чорапки,ританки,термометърчето за ваната,гелче за къпане и други...само дето тая ваничка дето съм я харесала я виждам само в червено или синьо...а ми се иска да е неутрално...та може и тати да я купи като се родим:)
Хайде оставям ви че се уляяяяяяях Mr. Green

# 169
  • Пловдив
хей момичета...къде сте....пак сме на втора страничка,сигурно повечето вече държите в ръчички сладки бебчовци и деца и сте все по разходки....Simple Smile
Хайде целувки и много весел ден ви желая Laughing

# 170
Здравейте, да имате идея къде в Пловдив може да се намери детски надуваем център с онези, шарените топки за игра? Нещо подобно - http://auction.bg/item.php?id=52404 или даже същото? Предварително благодаря:)))

# 171
Здравейте, да имате идея къде в Пловдив може да се намери детски надуваем център с онези, шарените топки за игра? Нещо подобно - http://auction.bg/item.php?id=52404 или даже същото? Предварително благодаря:)))
Хиполенд провери ли?
Тези центрове са на Комсед, склада им е зад Мосю Бриколаж, но те не работят на дребно.
Можеш да се обадиш в Комсед http://www.comsed.net/ и да питаш къде има или да отидеш и от там да си вземеш. Звъни на телефона в Пловдив.

# 172
здравейте момичета!извинявайте,че се намесвам в темата ви,но искам да ви попитам нещо.къде в пловдив може да се изкараткачествени  курсове за маникюр и каква е цената горе-долу?

# 173
Една приятелка го изкара скоро този курс. За цената не помня-нещо ми се вьрти в главата като 200 лв ,но може и да греша, изкара го  в Харем-в дома на красотата до аптека Марица.

# 174
благодаря ти   bouquet

# 175
  • Пловдив
Здравейте  и от мен:) Ние с бебо уж сме добре,само дето много растем, май коремчето ми е толкова голямо вече, снощи излизахме на кръчма и си облякох един гащеризон дето преди го закопчавах на най-вътрепните копчета а сега трябваще на по външните,а не съм го слагала само от една седмица а и като се гледам се вижда,колко голям тумбак имам  нещо явно взе и да ми понатежава,тук от няколко нощи взеха да ме болят малко костите на таза.....ама тия неща сигурно са си нормални.....оф ама то кво стана....само се оплаквам,а всъшност не съм чак толкова зле...нормални работи  Rolling Eyes
Хайде дано вие да сте по добре и се пазете че навън пак жега стана  Laughing Целувки на сладките бебчовци:)

# 176
Здравейте
Отдавна не съм писала тук, само преглеждам темата. Embarassed
От една седмица водя малката на ясли, стои само до обед, а последните 2 дни дори успяха и да я нахранят жените. Много плаче като я оставям. Вика "мамо гуш" и ме гушва силно. Общо взето докато стигнем до вратата на стята вече плачем и двете. Cry. Иначе като забрави че ме няма си играе с децата, казва на лелите когато има пиш или е жадна.
Миналата седмица стоях в колата пред яслата през цялото време и чаках да ми се обадят.
Но днес се върнах вкъщи. Имах толкова планове да чистя и подреждам, но съм прекалено напрегната и всеки момент чакам телефона ми да звънне. Нямам търпение да стане обед и да отида да си я взема, въпреки че лелите ме предупредиха да идвам след 12.30, за да успеят да я нахранят.
Като я взема до вечерта й угаждам много повече от преди и не мога да й се нарадвам.
Поздрави и приятни разходки. Heart Eyes

# 177
Не се притеснявай ще всикнете и двете. МАрти е вече втори месец на ясли и сьм много доволна. Зависи и госпожите как ще те предразположат. Но аз ти бих ти препорьчала да не я оставяш много време до обед. ПО-добре е отначало да си свикне по цял ден,защото иначе захитряват и започват да реват на обед. WinkВ коя ясла сте?

# 178
Здравейте, момичета,
ще ставам вуйна  Laughing през декември, живот и здраве!
Моля, препоръчайте ми добър гинеколог в района на поликлиниката на ресторант Стадиона или около Пещерско - Направи си сам.
Да работи със здравната каса, че да се запише зълва ми при него.

Близо до ресторант стадиона аз ходя при д-р Топалова-точно срещу кино Фламинго и е кабинета. Иначе изражда в новата клиника СЕЛЕНА-на Пещерско шосе. Внимателна е и работи по ЗК. Ако проявиш интерес ще ти дам нейните телефони.

# 179
Каспър, благодаря ти за отзивчивостта, ще проверя непременно. Иначе, в нета има, но ми се иска да ги видя и наживо все пак.

Общи условия

Активация на акаунт