Пловдив-10

• 24 680
  • 293
  •   1
Отговори
# 150
4-тото измерение не сьществуваше ли само в математиката и физиката? Embarassed
Аз сьм чувала само за 3-измерен. Знам,че има в Торакс и д-р Йончев в частния си кабинет.

# 151
4-тото измерение не сьществуваше ли само в математиката и физиката? Embarassed
Аз сьм чувала само за 3-измерен. Знам,че има в Торакс и д-р Йончев в частния си кабинет.
Креми,и аз мисля,че няма,но една приятелка от Пазарджик ме накара да разпитам. newsm78

# 152
  • plovdiv
yoana77[/color мисля че във ВМИ-то е 4 измерен.Сестрами преди 2 седмици ходи там и е доволна.Прегледа е 70лв.

# 153
Във ВМИ на Пещерско има и 3 и 4 измерен.
(4 измерния е в реално време, а не че има четвърто измерение  Laughing )

# 154
Здравейте! Аз съм от Тракия, до Метро.  Моето слънчице Станислав е на 1 месец.  Включвам се в темата и ще ви следя с интерес.

# 155
Малееее ей сега гледах Кати в Горещо и каза,че освен 4Д имало и 5 Д видеозон. ooooh! ooooh! ooooh!

# 156
4 -  тото измерение е времето.
А иначе в математиката и физиката има 5-мерни и 6-мерни пространства.Учила съм за тях.Много е интересно.

# 157
3Д/4Д има в Торакс, във ВМИ, и мисля във Весела. В Торакс трябва дата и час за преглед; във ВМИ е на свободен достъп (просто се чака). Струва около 70/80 лева, вкл. запис.

2Д е ясно (по принцип този преглед си остава най-добрият от медицинска гледна точка, другото е малко да се радват родителите), 3Д се вижда и дълбочина, а при 4Д се движи бебето (като на видео):
http://www.thebirthcompany.co.uk/Pages/baby_scan_pictures.html

Най-добре да се прави около 20 седмица, по времето когато се прави ФМ.

За 5Д не знам  Mr. Green

# 158
  • Пловдив
Някой ако може да ми каже има ли в Пловдив 4 измерен видеозон и къде?Благодаря предварително! Hug
[/
quote]
Има на "Пещерско шосе".Струва 70 лв.,поне толкова беше миналата година.Става въпрос за болницата.

# 159
  • Пловдив
Здравейте бъдещи и настоящи мами:)
Аз сега се включвам при вас и когато имам време ще ви навестявам.Аз живея в Коматево,термина ми е 15.08,незнаем какво ще е бебо,но си го чакаме с нетърпение.
Като начало имам въпрос има ли някой да е раждал скоро във 2-ра градска,и да е ходил на консултация при Карагьозян,ще ми е приятно да си обменяме информация:)
Успех и много усмивки на всички:)

# 160
Здравейте. Ние доста време се бяхме загубили, но пак сме тук Simple Smile Hug  smile3525   love001 на всички.
Нашия шушул вече стана на 6 месеца и вече хич не му е седи в къщи. И в този ред на мисли, продължаваме да си търсим компания за разходки Simple Smile От Кичука сме, но ходим и на главната и в Смирненски. Ако някой има желание да обикаляме заедно 1stroller да свирка ние сме на линия Simple Smile

# 161
Здравейте, момичета,

ще ставам вуйна  Laughing през декември, живот и здраве!

Моля, препоръчайте ми добър гинеколог в района на поликлиниката на ресторант Стадиона или около Пещерско - Направи си сам.
Да работи със здравната каса, че да се запише зълва ми при него.

Търсим и квартира - едностаен обзаведен или полуобзаведен , в същия район.

Благодаря!

Последна редакция: ср, 04 юли 2007, 18:58 от Моли Уизли

# 162
Здравейте бъдещи и настоящи мами:)
Аз сега се включвам при вас и когато имам време ще ви навестявам.Аз живея в Коматево,термина ми е 15.08,незнаем какво ще е бебо,но си го чакаме с нетърпение.
Като начало имам въпрос има ли някой да е раждал скоро във 2-ра градска,и да е ходил на консултация при Карагьозян,ще ми е приятно да си обменяме информация:)
Успех и много усмивки на всички:)
Скоро, скоро преди три години.  Laughing
Много си го обичам Карагьозян и Марияна - детската сестра.
Там е хубаво и спокойно. Пожелавам ти леко раждане.

# 163
Здравеи те ,мами знам  че не е тука  мястото ,но все пак съм тук.Търся стол за кола до 36кг. ако знаете къде има на нормални цени ,моля пишете .Благодаря ви. Praynig

# 164
погледни в онлайн магазините, за да се ориентираш - за тези кг, стола е по-скоро седалка без облегалката и има за около 20-30лв, но трябва да потърсиш!

Общи условия

Активация на акаунт