Пловдив-10

• 24 665
  • 293
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте пловдивски мами!

И нас силно ни вълнува въпроса със детското влакче. Тази вечер бяхме на разходка там, но все още не са го пуснали. Личи си обаче, че имат намерение - хвала!!!
Айде ако някой разбере нещо повече да свирка, че нямам търпение. Ех, какви хубави спомени имам от детството си ...

# 196
Здравейте и от мен!Бихте ли казали коя детска кухня в Тракия е добра newsm78.На нас ни е доста раничко,но трупам информация Embarassed
Аз взимах от кухнята на яслата на 1-ви блок. Около месец, детето отказваше да я яде. Май такова нещо като добра кухня няма или поне аз не съм видяла все още.

# 197
Аз сьм много доволна още нашата кухня-ясли 19. Няма манджа,която да е отказал. Мами от Смирненски даже идват да взимат от нея.Ако можеш да взимаш от тук,изобщо не чакай,ами си дай молбата по-рано,че има много чакане. А сега летния сезон е по-слабичко и по-лесно вьрвят номерата.

# 198
 smile3503 Ние сме в района на ресторант Стадиона.Привет!

# 199
  • Пловдив
Тъй като в нашите деца никой не ми отговори ще се пробвам с въпроса си и тук.МОЛЯ дайте отзиви за 14 ясла филиал по-точно 2 група.От септември сме записани там

# 200
Здравейте и от мен!Бихте ли казали коя детска кухня в Тракия е добра newsm78.На нас ни е доста раничко,но трупам информация Embarassed

Здравейте, Hug и аз да се появя в Пловдивската тема, за начало с отговор!
 Tedy2 За кухнята до пощата ти гарантирам че е много добра,сменяхме ги с тази до яслите, но до пощата си готвят най- хубаво!Не се чака за записвания, просто в деня на плащане за месеца, минаваш през директорката на яслите всимаш си листче със печатче и се нареждаш на опашката,плащаш за месеца и си хапвате!Говори се че ще я затварят(до пощата) но за сега не са! Whistling
Трябва да сте навършили 7 месеца! Peace

# 201
  • Пловдив
Въпрос към мамите пловдивчанки. Знаете ли да има някаква наредба на общината, че поради жегите децата трябва да се взимат от детските заведения на обяд тези дни? В нашата ясла се носят разни такива, нелогични и непотвърдени слухове  Embarassed

# 202
  • Пловдив
Въпрос към мамите пловдивчанки. Знаете ли да има някаква наредба на общината, че поради жегите децата трябва да се взимат от детските заведения на обяд тези дни? В нашата ясла се носят разни такива, нелогични и непотвърдени слухове  Embarassed

Майтап ли си правиш  Grinning Сигурно има и друга заповед - да е в 14 часа и да си ги водим пеша до в вкъщи да правим тен  Mr. Green

# 203
Не си прави майтап-истина е SadТрябва да си вземем кьм 12,30 най-кьсно до 3! Има го лепнато на таблото за сьобщения.

# 204
Линката, Кремена,

дайте ми, моля ви, повече информация по този абсурд.
Ако си взимате децата днес на обяд, вижте това лепнатото какво е-
заповед ли е/ако да, от кого и от коя дата/, нареждане на директорката на яслата, или просто листче някакво съобщително.

# 205
Дали има някакьв начин да се провери в общината това истина ли е или  лелите ги е напекло сльнцето. Вчера като отидох кьм 5 да го взема госпожата ,която излезе едва ли не беше обьрнала очите и ми правеше едни физиономиии Rolling Eyes А вьтре имат климатик.

# 206
Не е никаква заповед-просто една бележка,която са лепнлаи там-написана е на рька.НЯма подписи няма печати-пише от рьководството.

# 207
Както и предполагах!

Докато не ви покажат официален документ - заповед от общината или нещо подобно, с дата, подписи и печат,
имате пълното право да не се съобразите с разпореждането.

А междувременно може и да се оплачете в  общината - в дирекция "Здравеопазване", там се водят яслите.
След малко ще дам и телефони, отивам да ги намеря в тефтера си.

# 208
ДАй ми телефона-ще се свьржа веднага.

# 209
Ето.

65 67 69 - доктор Бояджиева, главен експерт "Здравеопазване" в голямата община. Отговаря директно за детските ясли в целия град.
На същия телефон и със същите задължения е и доктор Василева.

65 67 15 - заместник-кмет по образование и здравеопазване Анастас Бадев.

63 53 45 -Рисавка Еленкова - район "Централен", отговаря за детските ясли в района.

Може да звъннете и на районните кметове - ти си в "Северен"  - на Даниела Желязкова.

На страницата на община Пловдив има съобщение за намалено работно време, но то се отнася само за администрацията
http://www.plovdiv.bg/index.php

Последна редакция: пт, 20 юли 2007, 09:38 от Моли Уизли

Общи условия

Активация на акаунт