Пловдив-10

• 24 669
  • 293
  •   1
Отговори
# 180
В ясла N30 сме, зад електротехникума.
То май не зависи от моето желание колко да стои детето. Госпожите ми казаха че и тази седмица ще е до обед. Може би защото им казах че съм си оставила време до средата на септември да свикне детето, а може просто да свиква по-бавно. Оставила съм на тях да преценят. Как да им кажа днес ще седи цял ден  Thinking?
Дано по-бързо се настрои, че ще прекарва деня с дечицата, че у нас не мога дори да спомена яслата, нито коя да е от госпожите. Като се опитам да кажа нещо хубаво веднага се променя и е готова да се разплаче.

# 181
Цитат
В ясла N30 сме, зад електротехник ума.
То май не зависи от моето желание колко да стои детето. Госпожите ми казаха че и тази седмица ще е до обед. Може би защото им казах че съм си оставила време до средата на септември да свикне детето, а може просто да свиква побавено. Оставила съм на тях да преценят. Как да им кажа днес ще седи цял ден  :Confused
Дано побърза се настрои, че ще прекарва деня с дечицата, че у нас не мога дори да спомена яслата, нито коя да е от госпожите. Като се опитам да кажа нещо хубаво веднага се променя и е готова да се разплаче.
По принцип са децата до обяд в начало  така във всяка ясла практикуват  не само в 30 докато свикнат Peace

# 182
Здравейте на всички!  Hug

# 183
Здравейте,може ли някой да ми препоръча педиатър в Кършияка,работещ по ЗК,или някъде наблизо.Търся лекар,подкрепящ късното захранване,да не бърза с антибиотиците и да мога спокойно да го търся по тел. То май всички това търсят  Laughing Благодаря предварително  Hug

# 184
# 185
здравейте

аз отдавна не съм писала, но си имам много сладко извинение Simple Smile

включвам се да попитам има ли мами от смирненски да са на квартира необзаведена, че мислим да се местим там на есен, а в нета нищо не открих. искам да знам как вървят наемите че  като тръгнем по агенции да знаем какво да очакваме. пишете ми н лични да не затрупваме темата с моите терзания.

благодаря предварително за информацията

да дам малко инфо за първата страничка вече не съм бъдеща а настояща мама. дъщеричката ми ванеса се роди на 31.03.07 видях че и benita и maraya75  не са писали ето и малко данни за тяхните рожби

maraya75 стана мама на 22.03.07 на син валентин

benita е горда мама на принцеса на име рая която се роди на 09.04.07

чао и лека вечер на всички

# 186
  • в Низината
Dunaika, педиатърката на сина ми се казва Йорданка Сулинаджиева. Работи в ДКЦ "Вива", на бул."Дунав". Много е отзивчива и внимателна. Досега няколко пъти съм й звъняла посред нощ, в почивните дни е идвала вкъщи да прегледа детето. За мен тя е лекар по призвание!

# 187
Dunaika, педиатърката на сина ми се казва Йорданка Сулинаджиева. Работи в ДКЦ "Вива", на бул."Дунав". Много е отзивчива и внимателна. Досега няколко пъти съм й звъняла посред нощ, в почивните дни е идвала вкъщи да прегледа детето. За мен тя е лекар по призвание!
Благодаря за инфото   bouquet  ,а как да се свържа с нея?Да отида направо там и да попитам,предполагам че няма проблем.

# 188
Здравейте  bouquet
  Върнахме се и ние от почивка!
Ще се постаря да пусна снимки......
лек ден на всички мами и бебенца

# 189
Момичета, знаете ли какво става с детското влакче, нали щяха да го откриват в края на юни, а все още май не работи. За кога са отложили откриването?

# 190
  • в Низината
Благодаря за инфото   bouquet  ,а как да се свържа с нея?Да отида направо там и да попитам,предполагам че няма проблем.

Можеш направо да отидеш и да запишеш детето. Телефонът на ДКЦто е 95-11-47. Като се обадиш, ще ти кажат коя смяна е и може да те свържат с нея, за да говориш лично, ако искаш.

# 191
Здравейте мами,ето снимки от нашата почивка на село.Да видите кой най-обича картофки и се подрежда в касата с картофи Laughing Laughing

лек ден  bouquet

# 192
Момичета, знаете ли какво става с детското влакче, нали щяха да го откриват в края на юни, а все още май не работи. За кога са отложили откриването?

И ние преди седмица-две ходихме да проверяваме- още не работеше. Пишете, ако чуете кога ще го пускат, че искам да заведа детето- ееех, колко спомени имаме от това влакче и аз, и мъжът ми...

# 193
Здравейте и от мен!Бихте ли казали коя детска кухня в Тракия е добра newsm78.На нас ни е доста раничко,но трупам информация Embarassed

# 194
  • Пловдив
Здравейте и от мен!Бихте ли казали коя детска кухня в Тракия е добра newsm78.На нас ни е доста раничко,но трупам информация Embarassed

Не знам дали ви е рано, защото молбите се дават месеци преди да започне детето да яде от кухнята.

Общи условия

Активация на акаунт