Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да кача снимка в албум?
Кога се прави фетална морфология и как да се запиша за преглед?
Как мога да се защитя от уволнение по време на бременност и майчинство?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да кача снимка в албум?
За да качите снимка в албум, първо трябва да влезете в албума от темата. След това намерете бутона „Вход“ и въведете името и паролата на албума, които са посочени в заглавието на темата. След като влезете успешно, изберете желания албум и натиснете „Добавяне на снимки към албум“. Следвайте инструкциите на страницата, за да качите снимките си.
-
Кога се прави фетална морфология и как да се запиша за преглед?
Феталната морфология обикновено се извършва между 16-20 гестационна седмица. За да си запишете час за преглед, свържете се с Майчин дом във Варна на телефон (052) 33-20-00 и уточнете наличността на часове. Обикновено не се чака много за час, но ако искате конкретен лекар, трябва да се съобразите със смяната му.
-
Как мога да се защитя от уволнение по време на бременност и майчинство?
Законът осигурява защита срещу уволнение по време на бременност и майчинство. За да разберете правата си, консултирайте се с адвокат или специалист по трудово право. Освен това имате право на болнични до 180 календарни дни със запазване на 90% от заплатата, ако сте били осигурени за поне 6 месеца преди това.
-
Как да се предпазя от стрии по време на бременност?
-
Кога обикновено се усеща бебето да се движи по време на бременност?

пък аз пак се надявах да си зърна човека.Но,нищо,видяхме го в петък, когато ходихме на частния доки. Вчера ми мери кръвното и корема....имам завидната талия от 83 см... 
Доки каза да внимавам от 14 г.с. нататък, защото апетита се отприщвал и ставали поразии с килцата...
Аз още задържам старите килца (чук-чук), обаче,наистина се усещам как все нещо ми се дъвче.

Нямам търпение да разбера дали всичко е наред...