В НОЕМВРИЙСКОТО коремче мама първото ритниче чака вече

• 12 684
  • 280
  •   1
Отговори
# 255
  • Плевен
Момичета може ли да ви попитам кои изследвания се поемат от здравната каса и кои не Аз съм на консултация чак на 19.06 а тогава може да съм изпуснала срока за някои които не се поемат от касатал

# 256
Аз също ходя при Илиева и съм много доволна,просто попитах от чисто любопитство.Лично аз и имам безумно доверие и смятам да раждам при нея.

# 257
Бях на частен преглед днес,и се успокоих.Всичко е наред,бебо играеше аеробика в коремчето.много е сладко.Махаше ми с ръчичка и преброихме 5 пръста на дясната ръка,дано и на лявата са толкова ,че не се виждаше.Имаше си всичко за възрастта,все още се оформяше пъпната връв.Абе големи емоции.Нали отидох само да го видя и лекарката ме остави 20 мин. да го гледам.Оказа се че те е доктор  в университетската болница "Лозенец" в София.Но понеже е от Габрово и си идва тук за почивните дни,приема само за един следобед седмично.Много доволна останах.Каза ми че в София има 3D-ехограф и ако искам може да ме види там даже с намаление,защото цените били други в столицата.Но според нея 3D-то е измислено само за пари,каквото се виждало с обикновения апарат това и с другия,но струват повече пари.Това било като обикновен и триизмерен екран на киното,разликата е минимална и най-вече в цената.В кабинета и в София имало огромен екран като на голям телевизор, на който майката вижда ясно целия преглед пред нея,снимките били по 5 лв. а записа на флаш карта 10лв. а самия преглед 85лв.най-ново оборудване на много хиляди евро.И накрая каза,че един специалист вижда еднакво ясно и на двата ултразвука,а всичко друго е атракция за платежоспособни родители.Ако някой реши че има пари за подобни неща,мога да му дам адреса на кабинета и в София и тел.за записвания.Аз лично за себе си се отказах да ходя на 3D.

# 258
Аз също се отказвам да ходя на 3D за пола на бебето-каквото,такова,все пак няма да го върна..завиждам на софийските мами,че могат да се организират за среща,аз съм прекалено далече Sad Абе искам да започна да го усещам вече това дете!!! И гледам подутината расте,ама не и бременния ми корем,уж като се снимах не бях яла и ми беше оформен,а гледам в някои дни е съвсем спаднал( е не е като да нямам шкембе),чудя се...

newsm78-имам ли,нямам ли бременен корем?

# 259
  • Плевен
Sladurka имам същия проблем,аз не че съм имала кой знае какво коремче но сега ми се струва че съвсем нямам,ходих преди седмица и няколко дни на лекар и бебо си беше добре,иска ми се да ходя всяка седмица на ехограф,но не е добра идея,направо съм се отчаяла всички дрехи все още ми стават искам да ритка и да знам че е добре.Сега се утешавам че си прави място,защото имам едни болки като от разтягане ту от едната ту от другата страна,дано да са ни добре бебчовците.

# 260
Момичета, желаещи да се срещнем в София съгласни ли сте да го направим на 3 юни (неделя), а мястото ще уточним допълнително според метеорологичните прогнози. Тази дата сигурно няма да е удобна за всички, но нищо не ни пречи да се виждаме и по-нататък.  Wink

# 261
Здравейте и от мен днес.Току що идвам на работа- от сутринта съм тръгнала на ЖК, но такова чакане падна - нищо че имах час за 8.30h  Simple Smile Всичко с бебо е наред- мърда си и расте.Отидох веднага след това на БХС - и разбира се си платих 25 лева.Преди това трябваше да платя 15 лв. за ехограф при АГ, защото вече тези които ми се полагали по здравна каса свършили......така, че бъдещи мамчета въоръжете се с търпение и с пълен  джоб . Изследването за БХС ще излезе чак след седмица, а и никой не ми каза нищо за феталната.Попитах сестрата , а тя толкова отегчено ми каза , че "то и тук се вижда"........но вижда не вижда , аз си отивам на фетална другата седмица.За тези които питаха за това кои изследвания се поемат от касата тези за БХС и фетална със сигурност не се поемат, защото и не са задължителни.Майката решава дали да ги прави- даже и декларация подписваш, че си съгласен.Поне за БХС-то така направиха, за феталната ще видим!Та такива ми ти работи с мен .Лек и спорен ден на всички! Simple Smile

# 262
бременния ми корем,уж  ми беше оформен,а гледам в някои дни е съвсем спаднал( е не е като да нямам шкембе),чудя се...

newsm78-имам ли,нямам ли бременен корем?
защо ли и аз така се чувствам... newsm78

# 263
  • На тиха улица
 Party, момичета, имате си бременни коремиSimple Smile

Коремите ни сега се подуват по 100 причини, свързани с бремеността, но помислете само колко са големи бебетата - колкото портокали са със все оклоплодни и всичко останало.А ако карате нормални бременности и не качвате екстременно килограми, то не очаквайте топки за корем Simple Smile Сега бебетата ни се намират на около 5 сантиметра под пъпа и да са живи и здрави след един - два месеца ще растат с дни:) Не се притеснявайте:)   bouquet

# 264
  • Плевен
Май ще трябва да мислим ново име на новата темичка,защото тази утре най късно я свършваме.Аз имам 2 предложения:Риткат в ноемврийските тумбачета малки сладички юначетаКой ли ритка в ноемврийското коремче-момиченце или момченце?

# 265
  • Плевен
Prosto_az беше попитала за бебешки калкулатори за пола,има такива в темичките на бременните с термин през другите месеци,намират се при полезната информация,бих ти дала линкове но незнам как.Момичета споделете дали сте пробвали и дали мислите че познават

# 266
здравейте мамчета.вече съм госпожа петрова.качила съм снимки от сватбата в албумчето.утре сме на лекар и тогава ще ви пиша.

# 267
  • София
Честито, г-жо Петрова! Ще почерпиш! Wink

# 268
Кой ли ритка в ноемврийското коремче-момиченце или момченце?
  newsm10

# 269
ЧЕСТИТО и от мен marusj - г-жа Петрова! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт