Термин Август 2026 - тема 4

• 6 723
  • 264
  •   9
Отговори
# 255
Днес се появи и нашият хубавец, 3400гр, 51см.
Нормално и спонтанно раждане. 😊

Честита раости и на двете мами. Да са ви живи и здрави бебоците да ви радват и успех с кърменето. Бързо възстановяване на мамите!

# 256
Честити да днешните бебоци! Много здрави и с късмет да растат!
Аз вчера бях на лекар. Имах доста контракции на тоновенето, но не се засилват, имам 2см разкритие, та общо взето чакаме да реши да освобождава квартирата младежа.
Нещо снощи такива емоции ме бяха обзели, че не юожах да заспя до 2 и станах да чистя, мих плота в кухнята, хлафилника разчиствах. Абе откачена работа. Сега съм хем като парцал, хем не мога да спя.... а станах около 7.3ч-8.00

# 257
Dzhbin, честита радост! Да е жив и здрав младежа ви! 💙💙💙

# 258
Родилите мами вие как се чувствате ? Как премина раждането ? Hug

# 259
Честити новодошли бебчета ! Да растат здрави и щастливи, бързо възстановяване на мамите!
Аз снощи също не можах да спя, много ме сърбеше корема, случвало ми се е няколко пъти тази бременност , много е неприятно, ама ще го преживея 😀.
Аз утре влизам в девети месец , така че днес съм планувала да си стегна багажа да е готов, поне да ми е спокойно.

# 260
Mi6eto, Dzhbin честити да са ви малките момченца! А на вас бързо възстановяване!💙

Еспресо, и аз моят го стегнах деня преди да вляза в 9ти месец. Единствено моята дреха за изписване не съм сложила, че чака ред да се изпере😀

# 261
Честити рожби , момичета ❤ Пожелавам ви леко майчинство и много щастливи мигове с бебоците .
При мен се появи малък проблем . Секциото ми е насрочено за другата седмица , но в сряда вечерта получих остра , режеща болка ниско долу . В легнало положение се успокояваше , затова реших да изчакам до сутринта . Обаче положението беше още по-зле на следващия ден , направо не можех да си вдигна десвия крак от болка . Веднага отидох в Надежда . Включиха ми тонове , измериха ми шийката и всичко е наред - няма родова дейност , а и болката беше много специфична и само от дясно . Аз си имам една миома в стената на матката , която беше много малка преди да забременея и не сме я махали , за да избегнем лапароскопията . Забременях си с нея . Обаче явно е пораснала с бременността и бебето я е притиснало . Най-вероятно от нея е била тази остра болка . Сложиха ме на системи и днес вече всичко  изчезна . Утре ме изписват и другата седмица ще е планираното секцио .

# 262
Родилите мами вие как се чувствате ? Как премина раждането ? Hug

Боровинке, като изключим, че в края на операцията спря тока, всичко мина по ноти 🤣
Няма да лъжа, след операцията е гадно. Втрисане, болка, неудобната част с акушерките, но минава. Вечерта също не минава леко, но затова хората слагат системи.
На следващия ден гадното е изправянето. После вече трите важни въпроса - газове, малка нужда и голяма нужда.
През цялото това време и мислите за мъничето. Обаче като ви го доведат и трябва да му смените памперса, трябва да ви кажа, че бях забравила да мисля боли ли ме или не 😅

# 263
  • София
Коя неудобна част с акушерките?

# 264
Съншайн, при мен няколко пъти се появява болка ниско долу встрани, която за щастие отминава като полегна, прилича ми на болка от разтегнат мускул. Но сега като каза ме замисли, аз също съм с миома на задна стена, последно беше около 5см в 30та седмица, вече не можем да я видим от размерите на бебето. Вие коментирали ли сте да я махате? При някои имало вариант при секцио да се махне и миома, ама при мен не ставало, защото било на задна стена и първо трябвало  да е много дълга операция и второ, като цяло махането не е добър вариант, ако искам след това да имам шанс за още деца.

Общи условия

Активация на акаунт