Къде в Пловдив??? - 113

• 11 366
  • 266
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
И моите са Нани Аруба и са доста твърди. Серията е от високия им клас.

# 256
  • гр.Пловдив
Като сме на вълна матраци - В търсене съм на матраци - еднолицеви, 82/190, да са по твърдички. За ъглови легла на възрасни хора са. От няколко дни разглеждам, но цените им са доста височки спрямо това, което могат да си позволят. Препоръчайте нещо по бюджетно, моля.

# 257
  • Пловдив
Търся тенекия 25кг хубав мед с доставка до адрес в Пловдив. Да ми препоръчате производител, може и на лично.

# 258
  • Майничка
Като сме на вълна матраци - В търсене съм на матраци - еднолицеви, 82/190, да са по твърдички. За ъглови легла на възрасни хора са. От няколко дни разглеждам, но цените им са доста височки спрямо това, което могат да си позволят. Препоръчайте нещо по бюджетно, моля.
В сайта на mattro.bg има 2 с този размер под 100 Е.
П.П. Ние сме с техни матраци с подобен размер, но двулицеви, сложили сме подматрачни рамки на бившите ъглови легла и сме ги фиксирали заедно, като спалня.

# 259
Последните няколко пъти като бях в Лекси забелязах стикери на касите, че и те имат карти. Какво представляват техните карти и има ли  смисъл изобщо от тях, знаете ли?
Питах последния път кариера на касата, каза ми - само дигитални са, ако искате може да сканирате или изтеглите не я разбрах много беше шумно и ми показа лепинката пред касата.
Не ходя често и затова питам има ли смисъл да си инстаграм и тяхно приложение или там каквото е, че да имам тяхна карта.

# 260
Преди време редовно пазарувах от Лекси, карта пластика използвах за натрупана отстъпка, беше нищожна.  Да похарчиш някъде 200лв за 5лв отстъпка, като продуктите в промоция не влизаха всички, а повечето артикули въртят намаления и почти се обезмисляше

# 261
Откога няма сърце за капачки пред Мол Пловдив до входа, който е близо до ДМ?🤔 Преместено пи е някъде наоколо (нямах време да обикалям и оглеждам) или е изцяло премахнато? Къде наоколо мога да оставя капачките за каузата? В Лидъл всеки път забравям да ги оставя и си излизам с капачките...😅
Стори ми се, че на ул. "Лерин" до химическото чистене видях контейнер за дрехи, на който пишеше, че е за рециклиране, а не за дарения? Така ли е?

# 262
Или, благодаря за селекцията! Ще заложим и ние на  Аруба май, доста добре изглежда. Благодаря пак момичета!

# 263
  • Пловдив
Търся тенекия 25кг хубав мед с доставка до адрес в Пловдив. Да ми препоръчате производител, може и на лично.
Това е приятелка, само че гледам, че кофите са им по-малка разфасовка
https://www.facebook.com/share/p/1HwPu78RWF/

# 264
Преди време редовно пазарувах от Лекси, карта пластика използвах за натрупана отстъпка, беше нищожна.  Да похарчиш някъде 200лв за 5лв отстъпка, като продуктите в промоция не влизаха всички, а повечето артикули въртят намаления и почти се обезмисляше
И аз си мисля, че не си заслужава, още повече че никъде не съм видяла две цени по етикетите и ми стана интересно какво пък правят тези карти. Явно пластиките им са отпаднали и вече са само дигитални.

# 265
  • Майничка
Картите в Лекси преди бяха с % отстъпка от сметката над някаква сума месечно, с натрупване. Сега не зная как е, защото по-рядко пазарувам оттам и редовно си забравям картата.[video][/video]

Последна редакция: пн, 31 авг 2026, 00:48 от gargamela

# 266
  • Пловдив
Колкото пъти съм искала да ми дадат карта на касата, толкова пъти са ми казвали, че няма наличност.

Видях поста и реших, че на някой може да свърши работа.

Общи условия

Активация на акаунт