Октомврийски бебчета 2026 💕

• 2 104
  • 103
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте мамита, започнаха ли да ви тормозят киселини?
Аз първите 3 месеца имах много киселини,чак понякога повръщах.Сега от време на време пак имам и са ужасни

# 61
От сутринта усещам едно отвратително чуство като парене високо горе в корема и може би ще ходя да си купя нещо? Вие какво пиете (нещо, което да има ефект от него)?
Ще пиша и на докторката, но ще се радвам да споделите нещо, което наистина работи.

Взех си Гавискон и ефекта беше почти моментален.

Последна редакция: пн, 20 юли 2026, 13:49 от МамаНаПринцеса

# 62
При мен пък от около седмица пак се появи сутрешното гадене и повръщане и ако не хапна, когато усетя глад, също. Има ли и друго майче в подобна ситуация.

# 63
Аз имам киселини вече повече от 2 месеца. Засилват се вечер или ако съм яла нещо с домати. На мен ми помага айрян или таратор, но без чесън. Гавискон ми действа за около 5 минути и пак почват.

# 64
Аз имам киселини вече повече от 2 месеца. Засилват се вечер или ако съм яла нещо с домати. На мен ми помага айрян или таратор, но без чесън. Гавискон ми действа за около 5 минути и пак почват.
Ами то и при мен така стана, облекчи ме за малко и пак започна.Disappointed Relieved

# 65
На мен ми причерня и много ми се виеше свят снощи. Гледахме мача и бях легнала над 3 часа. Станах леко, първо си седнах, както винаги и докато се оправях в банята за лягане, направо щях да загубя съзнание. Мм ми държа краката повдигнати и ме пръска с вода, около 5 мин. Съвзех се. Днес акушерката каза, че в 27 било нормално да спада кръвното бързо, ако се застоиш повече прав. Но се поизплаших. Записах си час и за кръвни, да проследя хемоглобина. Имате ли идеи какво още да пусна?

# 66
Аз повръщах от киселини, Гавискон не ми действаше. Чак влзязох в болница на системи, вода не можех да пия . Omeprazole ми предписаха и съм добре вече.

# 67
Аз овладях киселините като започнах да ям много малко на вечеря, изхвърлих доматите и черешите от менюто и почнах да пия по малко газирано (най-често домашна лимонада някаква, от фреш и швепс/спрайт).

# 68
Аз съм чела, че след 20+ седмица, лежането по гръб е противопоказно, може бебето да притиска главни артерии и да води точно да замайване, причерняване, гадене, спад в кръвното налягане.

На мен ми причерня и много ми се виеше свят снощи. Гледахме мача и бях легнала над 3 часа. Станах леко, първо си седнах, както винаги и докато се оправях в банята за лягане, направо щях да загубя съзнание. Мм ми държа краката повдигнати и ме пръска с вода, около 5 мин. Съвзех се. Днес акушерката каза, че в 27 било нормално да спада кръвното бързо, ако се застоиш повече прав. Но се поизплаших. Записах си час и за кръвни, да проследя хемоглобина. Имате ли идеи какво още да пусна?

# 69
Попадна ми това, може да бъде полезно за някого.

# 70
Момичета, мислите ли да взимате предварително помпа за кърма и на каква сте се спрели. От няколко дни се опитвам да направя нещо като списък и гледам да включва уж само най-необходимото, но се чудя за помпата дали сега, дали след раждането Rolling Eyes

# 71
За моето първо раждане ми беше нужна помпа, ползвах тази от отделението. Тъй като детето беше отделно от мен, докато ни съберат,  вече бях с хиперлактация и помпата си ми беше нужна.
За този път мисля да взема hands-free.

# 72
Момичета, мислите ли да взимате предварително помпа за кърма и на каква сте се спрели. От няколко дни се опитвам да направя нещо като списък и гледам да включва уж само най-необходимото, но се чудя за помпата дали сега, дали след раждането Rolling Eyes

Мисля на първо време да взема колектори за кърма и да ползвам помпата която е от болницата (ако предоставят такава). И после, ако ми потрябва, ще взема, Вис Виталис ни е близо.

# 73
Аз съм си взела тази :

И електрическата hands free на momcosy.

# 74
Аз съм взела като на Мера ръчната. Ако се наложи да помпя редовно ще инвестирам в по-скъпа.

Общи условия

Активация на акаунт