Сливенското дете вече иска да ходи на море (9)

• 14 907
  • 295
  •   1
Отговори
# 60
Добро утро, момичета.
Денят почна с мъгла, ама гледам, че вече се изясни и се очертава пак слънчев и горещ ден Simple Smile
За срещата и аз съм съгласна на 26 май да е. Обаче гледам, че Тошко на Маги тогава е рожденик и тя сигурно ще е заета. А иначе на мен всеки ден от 24 до 27 май ми е свободен. А за място какво ще се разберем? Мъндев парк ли?
Лек и усмихнат ден на всички пожелавам.

# 61
Добро утро! kaffeetrmker_2

# 62
Добро утро!

Лек и красив ден на всички мами!  love001

# 63
Добро утро!
Изпихте ли си кафето? Как е настроението днес?
Маи на вън е мрачно пък е топло.
Аз също съм свободна  поне за сега от 25
а за Мъндев съм съгласна и за Приказките също.

Ива мислим дори сме решили т.е той си е избрал вече - велосипед.Е иска и още куп неща но май това ще е.

Успешен ден пожелавам на всички работещи и домакини. А аз отивам да чета за поредния изпит. smile3529

# 64

Последна редакция: чт, 17 май 2007, 11:15 от ТЕС

# 65
Здравейте и от мен.
Теди нищо не се вижда,какво си ни поднесла пак. Simple Smile
Силвина ще се видим друг път че се объркаха нещата. Wink
Нели велосипеда е много хубав подарък само ви пожелавам дано да нямате инциденти с него Peace
За срещата както кажете, а всъщност да кажат тези които са ангажирани и да се съобразим с тях ние свободните.
Хайде лек ден и слънчево настроение.  bouquet

# 66
Кате, няма проблем, когато си свободна свиркай. Ние всеки ден сме на главната.

За мен е най - удобно срещата да е на 27.05, ама не се съобразявайте с това.

# 67
katerina_evro, имаш поща Wink

# 68
Теди, дали ще е много нагло и невъзпитано от моя страна да те помоля да направиш една рамчица и на моята кипра? Embarassed

# 69
Теди, дали ще е много нагло и невъзпитано от моя страна да те помоля да направиш една рамчица и на моята кипра? Embarassed
Давай !E-mail-a ми е teodorastamova@gmail.com Wink

# 70
Теди пратих ти. БЛАГОДАРЯ ти предварително.

# 71
  • София/Сливен
Теди, ти днес колко пъти си смени аватара? Laughing moresmile

Момичета сега поправях списъка, добавих Доринда и messy.
Някой знае ли как е messy - на 2 май трябваше да е родила (секцио). И луничката, какво става с нея, добре ли е (аз нали не влизам в Клюкарника).
Четох 3 теми назад - много е интересно.

Пак имам проблеми с Тошко - обадиха ми се от градината към 2 часа да го взема - кашлял много. Като му чух кашлицата, направо ми се преобърна всичко - онази кучешката. Стискайте палци да се оправи до довечера, че от тези ларингити много ме е страх (особено нощем).

Последна редакция: чт, 17 май 2007, 15:36 от М_е_г_и

# 72
О, Меги, дано всичко е наред Praynig!
А за аватара, днес всичко ми омръзва бързо newsm78Добре, че мъж ми е на работа Joy

# 73
  • София/Сливен
За срещата - каквото решите, аз ако мога ще дойда. Все пак няма да правим голям рожден ден (не позволяват финансите), ще се съберем в къщи със сестра ми и децата, баба и дядо и това е. Най- вероятно привечер, така че преди обяд мога да намина. Ако нямате против, на мен ми се иска да видя тази къща на приказките. На 27 не ми е много удобно, защото ще пътуваме вече за София.

Кате_евро, моля заеми се да обобщиш предпочитанията за датата и мястото, става ли?

Теди, и още - смяташ ли скоро да си сменяш ника - променям го в списъка, да знаеш. Ако вземеш и него да сменяш по няколко пъти на ден, доста работа ще ми създадеш. smile3532 Ти да не вземеш да се обидиш сега, само се шегувам.

Последна редакция: чт, 17 май 2007, 17:02 от М_е_г_и

# 74
Зравейте!
Меги, благодаря че си си направила труда да прочетеш какво съм написала. Да , за там става въпрос. Хубаво е . Ние почти всяка седмица ходиме там.
Ние ще сме на село по празниците така че не знам дали ще дойда на срещата, ама и като гледам 4-5 мами си говорят и на никой друг не обращат внимание , така че и да дойда и да не дойда едва ли някой ще забележи.
.

Общи условия

Активация на акаунт