и въпросите които ми задавате.

Набито око и остър ум имаш.
Преди две години баща ми претърпя инцидент и счупи шийка на бедрената кост. Когато видя снимката, докторът каза, че голям зор е видяла тази кост, за да се счупи. После погледна мен и заяви, че имам неговата костна структура. Стана ми интересно и като се мерих във фитнеса ми показа 5% bone mass.
И аз си взимам от Лидл от време на време. Мерси че го спомена 
Признавам си без бой и адвокат, че имам и око и ужасно дребнаво внимание към детайла, дотолкова, че мога да бъда дразнеща за някои хора. Но още като спомена височината си и кг си представих източената ти фигура на волейболистка или скачачка на висок скок и въздъхнах много завистливо, защото цял живот съм искала да съм върлинеста и слаба 
Признавам си без бой и адвокат, че имам и око и ужасно дребнаво внимание към детайла, дотолкова, че мога да бъда дразнеща за някои хора. Но още като спомена височината си и кг си представих източената ти фигура на волейболистка или скачачка на висок скок и въздъхнах много завистливо, защото цял живот съм искала да съм върлинеста и слаба 

Разсмя ме. Хич не завиждай ЗАЩОТО бях права лопата! Никаква талия, никакво дупе, никакъв бюст! Нищо от нищо! Една права кльощава, но отпусната сопа и толкова

Препоръчани теми