20.07 – 26.07 – Седмокласници 2025/2026 – Второ класиране

• 23 080
  • 480
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
Те местата май ги обявяват на сайта на съответното РУО. Сигурно и в инфоприем може да ги качват.

# 436
  • пловдив
Свободните места за 3-то класиране в понеделник ли ще се обявят и къде ще ги видим , ако сме се записали на 2-ро?

# 437
  • София
Свободните места за трето класиране ще бъдат обявени утре на сайта на съответното РУО, а също и в платформата.

# 438
  • Пловдив
Свободните места за 3-то класиране в понеделник ли ще се обявят и къде ще ги видим , ако сме се записали на 2-ро?
най-сигурно на сайта на съответното РУО.

# 439
  • София
В страницата на РУО :
https://ruo.mon.bg/sofia-grad/ucheniczi/priem-na-ucheniczi/priem-v-8-klas/

върви жълт банер в който се твърди че свободните места ще бъдат обявени на 24ти,
иначе в infopriem.mon.bg  като се логнете в секцията за 3то класиране пише, че записването става на 30ти,
доколкото успях да разбера тук в темата - ще можем да виждаме местата в инфоприем , при все че май мернах един два въпроса от родители класирани на първи етап , че не виждат какво се случва на втори ама ..  ??

п.п. -сега видях, че Санака ме е изпреварила с отговор, абе .. професионална работа  Wink

# 440
  • София
Ние сме записани още на първо класиране, но от чисто любопитство ще видя свободните места утре. Simple Smile
Иначе щерката се е намерила със съученици в Тик-ток. Имало обща група за приетите в училището, после щели да се разделят по паралелки. Моята даже си е намерила 2 деца от квартала и са се уговорили да пътуват заедно.

# 441
Ние сме записани още на първо класиране, но от чисто любопитство ще видя свободните места утре. Simple Smile
Иначе щерката се е намерила със съученици в Тик-ток. Имало обща група за приетите в училището, после щели да се разделят по паралелки. Моята даже си е намерила 2 деца от квартала и са се уговорили да пътуват заедно.

Тик-ток, инстаграм.. яко.

# 442
  • София
Това са вече платформите, фейсбук било за пенсионери, дъщерята има и някакви групи в дискорд.

# 443
  • София
Така си комуникират днешните деца. Аз се радвам, че се намериха. Моята дъщеря е много свита, страхлива и се пртесняваше как ще ходи на училище, дали ще свикне и тн. Така е малко по-спокойно самото дете (а и аз). Аз ще отида сигурно поне първите два дни с нея.

# 444
Така си комуникират днешните деца. Аз се радвам, че се намериха. Моята дъщеря е много свита, страхлива и се пртесняваше как ще ходи на училище, дали ще свикне и тн. Така е малко по-спокойно самото дете (а и аз). Аз ще отида сигурно поне първите два дни с нея.

Ако пратя ник-а на моята дъщеря на лично, може ли вашата девойка да я покани в групата. Само ако и тя е съгласна, разбира се!
Ние търсихме двете с нея в тик ток и инстаграм по име на училището или нещо такова, но не намерихме група.
А тя също много иска да се запознае с други деца от класа и училището! Simple Smile

# 445
  • София
Няма проблем, разбира се!

# 446

Пиша на лично! Благодаря! Simple Smile

# 447
Това са вече платформите, фейсбук било за пенсионери, дъщерята има и някакви групи в дискорд.
Мислех,че само моят казва,че фейсбук е за пенсионери😆Аз пък много си го харесвам,все в него дремя😆

# 448
  • Варна
И нашите бързо се откриха часове след първо класиране. Но не са всички. И те чрез тик ток и инатаграм. ФБ не ползват май.

# 449
Хайде, записахме се и ние. Все пак ще поглеждам с едното око какво се случва в следващите класирания. Интересува ме т.нар. директорско класиране до колко прозрачно е и как точно се случва?

Общи условия

Активация на акаунт