Лятото звучи по-добре с Xiaomi - открий своя любим продукт и спечели страхотни награди!

• 2 825
  • 273
  •   2
Отговори
# 270
Бих искала да спечеля Xiaomi Watch S5 46 mm! Часовникът изглежда страхотно и се вписва перфектно както за работа, така и за спорт.
​За мен най-важни са следенето на съня, здравето и спортните режими, както и това да виждам известията си бързо, без постоянно да си вадя телефона. Определено би ми спестил време и би ми помогнал да съм по-активен всеки ден!

# 271
  • Пловдив
Xiaomi Watch S5 46 mm - изключително важно ми е да си следя движението както и други медицински показатели 🙂

# 272
  • София
Определено бих искала Xiaomi Buds 6. Описанието е страхотно -  впечатляващ звук, комфорт при продължително носене и ефективно шумопотискане. Слушам книги винаги когато имам възможност и не мога да намеря все още "моите" слушали. Надявам се, че с Xiaomi телефона ми ще работят чудесно.

# 273
Xiaomi Watch S5 46 mm  е моят фаворит. Ще допълни перфектно смартфона ми на същата марка. С вградени микрофон и високоговорител за Bluetooth за провеждане на разговори, батерия, която издържа 21 дена и мониторинг на нивата на стрес и други здравни показатели. Над 150 спортни режима - важни за застоялия ми начин на живот.

Общи условия

Активация на акаунт