Лятото звучи по-добре с Xiaomi - открий своя любим продукт и спечели страхотни награди!

• 2 764
  • 268
  •   6
Отговори
# 255
Искам да спечеля Xiaomi Watch S5 46 mm. Нося вече трета гривна на Xiaomi, все не остава ред за купуване на часовник. С удоволствие бих сменил линията. А слушалки, колкото и да са готини, ползвам само хендсфри в колата.

# 256
Бих искала да спечеля  Xiaomi Buds 6, защото нямам слушалки

# 257
Страхотен дизайн на  Xiaomi Watch S5 46mm.
Много бих искала да го спечеля, тъй като напоследък се опитвам да разгадавам сигналите на тялото си, и мисля, че ще е страхотен помощник.
Много ми е важно проследяването на съня, както и издържливата батерия, защото често забравям да зареждам устойствата си.

# 258
Часовникът Xiaomi Watch S5, защото имам нужда от подобен. Трябва ми за проследяване на активности и здравните показатели, така по-пълноценно поддържам здравословен начин на живот.

# 259
Xiaomi Watch S5 46 mm - трябва ми такъв, за да следя здравните показатели.

# 260
Искам да спечеля Xiaomi Watch S5 46 mm. Най-много ме впечатляват функциите за проследяване на здравето и физическата активност – измерване на пулс, следене на съня, нивото на стрес и различните спортни режими. Освен това възможността да получавам известия и да следя ежедневните си задачи директно от часовника би ми спестила време и би направила деня ми по-организиран. За мен това е устройство, което съчетава модерен дизайн, удобство и практичност в ежедневието.
Успех на всички участници!

# 261
  • София
Напишете в коментар кой от представените в темата продукти на Xiaomi бихте искали да спечелите и защо? Разкажете ни кои функции на продукта са най-важни за вас и с какво биха улеснили ежедневието ви.

Като притежател на Xiami 11, 13 и 14 про бих искала да спечеля -  Xiaomi Watch S5 46 mm. Ще ми бъде супер удобен и практичен за ежедневието. Харесвам дизайна - това че е устойчив на корозия и има здравина, която е нужна в днешното забързано ежедневие. Ще замени гривните, които имах - изглежда в пъти по-функционален от тях, надгражда ги някак, а и те са ми вече на години.

Допада ми идеята, че разполага със защита при мокро докосване - защото понякога неволно това може да се случи.  Харесва ми разнообразието от персонализирани циферблати, по този начин часовникът ще стане уникален за моя вкус и стил. Привлича ме още с батерията си и спортните режими, с които разполага … тъй като от няколко месеца насам спортувам активно. Харесва ми режим „страст“, въобще се влюбих в този смарт часовник.

# 262
  • Пловдив
Xiaomi Smart Band 10 Pro, е ултратънък, и перфектно би се вписал в ежедневието ми.
Плюсът за мен е алуминиевата рамка, керамичната повърхност и издръжливостта на батерията. И вариантите на цветове.

# 263
Много бих се радвала на Xiaomi Watch S5 46 mm ,защото съчетава по перфектен начин елегантен дизайн с функционалност. Освен ,че има красива визия, осигурва лесен мониторинг на важни здравни показатели-пулс, наситеност на кислород в кръвта.Освен това с него мога удобно да проследявам изминатите километри и изгорените калории както при ходене така и при каране на колело, което ще ми помогне да постигна калориен дефицит и да се справя с излишните килограми. Друга характеристика на смарт часовника, която ме впечатлява е възможността за навигация по карта, което е много удобно, когато съм на непознато място и търся даден обект или забележителност. И не на последно място съм впечатлена от изключително дългия живот на батерията, което няма да налага да го зареждам през ден, както ми се налага с часовника, който ползвам в момента.

# 264
Много бих искала да спечеля Xiaomi Watch S5 46 mm.Ще ми бъде много полезен за по-сериозната грижа към себе си с напредването на годините.Силно впечатление ми направи  възможността за навигация по карта.Много обичам да пътувам и тази възможност значително  ще ме улесни .

# 265
Предпочитам да спечеля часовника, телефон и слушалки на марката имам. Ще ми бъде много полезен в ежедневието, измервайки пулс, крачки и други здравни показатели.

# 266
  • Вдън горите тилилейски
Вих се зарадвала на  Xiaomi Buds 6. От доста време съм запален фен на Сторител и тези комфортни слушалки ще са ми много полезни при слушането на любимите книги.

# 267
  • София-Младост
Как се избира между тези два продукта Simple Smile)))
Може би предпочитам да спечеля Xiaimi buds, защото имам нужда от слушалки. Важно е да ми паснат на ухото и да са леки и функционални.

# 268
Бих искала да спечеля Xiaomi Watch S5 46 mm,защото ми е важно да следя здравните си показатели,както и активността си през деня,а той съчетава тези две неща и ще ми бъде незаменим помощник.

Общи условия

Активация на акаунт