Лятото звучи по-добре с Xiaomi - открий своя любим продукт и спечели страхотни награди!

• 2 310
  • 247
  •   8
Отговори
# 225
Xiaomi Watch S5 46 mm e за мен, наистина е елегантен. Имам нужда от смарт часовник,  с интелигентни функции за проследяване на активността, здравните показатели и ежедневните ми задачи .

# 226
Аз бих се зарадвала най-много на Xiaomi Buds 6. Слушалките са от онези малки неща, които ползвам постоянно - в чантата ми са почти винаги, независимо дали излизам на разходка, пътувам или просто си пускам музика вкъщи.

Харесвам, когато слушалките са удобни и мога да ги нося по-дълго време, без да ми пречат. Добър звук и малко повече спокойствие от шума около мен са точно нещата, които бих оценила най-много.

Ще ми е много приятно да ги спечеля и да ми правят компания през летните дни - за разходки, пътувания и всички онези малки моменти, в които любимата музика прави деня по-хубав. Стискам палци! 🍀

# 227
Много бих се радвал, ако спечеля Xiaomi Buds 6. Имам нужда от нови безжични слушалки, а тези изглеждат удобни и красиви. Функцията за шумопотискане е голямо предимство.

# 228
Много бих искала Xiaomi Buds 6, защото прекарвам много хора в движение, всеки ден се старая да вървя много, също така слушам и аудиокниги. Много държа, когато говоря да чувам ясно и чисто отсрещната страна и ще ми бъдат много, много полезни

# 229
Много бих искала да спечеля Xiaomi Watch S5 46 mm. Впечатли ме с елегантната визия, функциите за проследяване на здравни показатели, с възможността за разговор чрез него и дългият живот на батерията. Не на последно място и с възможността за спортно проследяване, което се надявам да ме мотивира за повече движение.

# 230
  • някъде другаде
Искам да спечеля Xiaomi Watch S5. И сега ползвам смарт гривна на Xiaomi и съм доволна.

# 231
Бих искала да притежавам Xiaomi Watch S5 46 mm - харесва ми и ще ми бъде полезен в ежедневието.

# 232
Бих искал Xiaomi Watch S5 46 mm, за да следя напредъка и поддържам по-прецизно физическото си състояние и улесня еднодневни преходи. Смятам наличието на специализирани алгоритми за здравни и спортни данни, както и поддръжката на офлайн карти, за ключови за целите ми. Съвкупността от възможности на часовника може да ме направи и по-малко зависим от множеството допълнителни приложения на телефона.

# 233
Xiaomi Buds 6 защото често слушам музика заради комфорта при носене.

# 234
Със сигурност избирам Xiaomi buds 6. Често сменямнслушалките си, защото или нещо в тях не ми харесва, или ги губя. Xiaomi buds 6 не съм имала удоволствието да притежавам и много бих се радвала да ги пробвам.

# 235
Xiaomi Watch S5 46 mm - от много отдавна идкам да си взема, но все не стигам до там. Работя на компютър, седнала по цял ден... искам да си следя движението, както и други здравни показатели.

# 236
С удоволствие бих сменила моите Xiaomi Buds 4 за новият модел Xiaimi Buds 6

# 237
Xiaomi Smart Band 10 Pro
За мен е важно да следя физическа активност и здравният си мониторинг
Моя часовник вече е  старичък и е за смяна.

# 238
Xiaomi Buds 6. Харесва ми техният дизайн и перфектното шумоизолиране. Налага ми се да влизам в срещи онлайн, а когато детето е вкъщи, вдига доста шум.

# 239
Xiaomi Watch S5 46 mm - за да си следя движението , медицинските показатели и за красота Wink

Общи условия

Активация на акаунт