Лятото звучи по-добре с Xiaomi - открий своя любим продукт и спечели страхотни награди!

• 3 019
  • 281
  •   3
Отговори
# 270
Бих искала да спечеля Xiaomi Watch S5 46 mm! Часовникът изглежда страхотно и се вписва перфектно както за работа, така и за спорт.
​За мен най-важни са следенето на съня, здравето и спортните режими, както и това да виждам известията си бързо, без постоянно да си вадя телефона. Определено би ми спестил време и би ми помогнал да съм по-активен всеки ден!

# 271
  • Пловдив
Xiaomi Watch S5 46 mm - изключително важно ми е да си следя движението както и други медицински показатели 🙂

# 272
  • София
Определено бих искала Xiaomi Buds 6. Описанието е страхотно -  впечатляващ звук, комфорт при продължително носене и ефективно шумопотискане. Слушам книги винаги когато имам възможност и не мога да намеря все още "моите" слушали. Надявам се, че с Xiaomi телефона ми ще работят чудесно.

# 273
Xiaomi Watch S5 46 mm  е моят фаворит. Ще допълни перфектно смартфона ми на същата марка. С вградени микрофон и високоговорител за Bluetooth за провеждане на разговори, батерия, която издържа 21 дена и мониторинг на нивата на стрес и други здравни показатели. Над 150 спортни режима - важни за застоялия ми начин на живот.

# 274
  • софия
Бих искала да спечеля Xiaomi Watch S5. Предпочитам докато спортува да имам наблюдение върху здравните ми показатели. Важно е да мога да ги следя.

# 275
  • София
Бих искала да спечеля Xiaomi Watch S5 46 mm, тъй като е лек и тънък и от неръждаема стомана само 46 гр.

# 276
Xiaomi Watch S5 46 mm ми привлече вниманието, тъй като нямам смарт часовник, но много ми се иска да имам. Допада ми това, че може да следи много показатели.

# 277
Бих се зарадвала на Xiaomi Watch S5. До сега не съм използвала смарт часовник. Ползвам друго продукти на Xiaomi и съм много доволна.
Наскоро купих пречиствател за въздух и ми върши страхотна работа, бих се радвала ако имам и часовник на бранда .

# 278
Искам Xiaomi Watch S5, защото до сега не съм имала смарт часовник.
Имаме от години прахосмукачка робот на Xiaomi- много сме доволни.

# 279
  • Пловдив
Искам го, защото ми харесва!

# 280
  • Ямбол
Xiaomi Watch S5 - за да следя здравните си показатели.

# 281
Бих искал(а) да спечеля Xiaomi Watch S5 46mm, защото съчетава елегантен дизайн с функции, които наистина са полезни всеки ден. Най-важни за мен са дългият живот на батерията, прецизното проследяване на здравните показатели – сърдечен ритъм, сън и кислород в кръвта – както и вграденият GPS и богатият избор от спортни режими. Харесва ми и яркият AMOLED дисплей, който остава лесен за четене дори на открито. С този часовник бих следил(а) по-добре здравето и активността си, бих организирал(а) по-лесно ежедневието си чрез известията и обажданията, без постоянно да посягам към телефона. За мен това е идеалният помощник за по-активен, здравословен и организиран начин на живот.

Общи условия

Активация на акаунт