Лятото звучи по-добре с Xiaomi - открий своя любим продукт и спечели страхотни награди!

• 4 710
  • 331
  •   3
Отговори
# 315
Не излизам без фитнес тракер си и слушалките в джоба. Ежедневието ми е забързано и за мен е важно да съм винаги на линия за близките си, за това отговарянето на съобщения, обаждания, следенето на активността водят към Xiaomi Watch S5 46mm.

# 316
  • Бургас
Вих искала да спечеля Xiaomi Buds 6 –безжични слушалки, заради описанието за впечатляващ звук и комфорт при продължително носене. Слушам музика всеки ден.

# 317
Бих искала да спечеля Xiaomi Watch S5 46 mm, защото ще ми помогне да следя здравето и активността си всеки ден. Най-важни за мен са дългият живот на батерията, проследяването на тренировките и известията, които ще направят ежедневието ми по-удобно

# 318
Xiaomi Watch S5 46 mm - би ми било полезно да имам такова устройство, което проследява активността, здравни показатели и има и още полезни и удобни функции.

# 319
Аз най-много бих искала да спечеля Xiaomi Watch S5 46 mm. Ще ми е най-полезният помощник в ежедневието, ще следи физическата ми активност и здравните ми показатели, което е супер важно за мен!

# 320
Бих искала да спечеля Xiaomi Buds 6 - безжични слушалки, които ме впечатлиха с описанието за впечатляващ звук, комфорт при продължително носене и ефективно шумопотискане. Тъй като съм запалена почитателка на аудиокнигите, имам огромна нужда от точно толкова хубави слушалки.Те ще ми позволят да се потопя в любимите си истории с кристална
яснота и без никакво разсейване от околния свят!

# 321
Xiaomi Watch S5 - за да го подаря на приятеля си. Ще следи здравните си показатели, докато спортува. 🤍

# 322
Бих искала да спечеля Xiaomi Watch S5 46 mm. Дизайнът ми харесва, както и умните функции, които ще ми бъдат от полза в ежедневието.

# 323
Бих искала да спечеля з Xiaomi Watch S5 46. Харесва ми изчистения дизайн  и ще ми е помощник в ежедневието, за да следя.физищеската си активност.

# 324
Xiaomi Watch S5 би бил чудесен помощник в следенето на крачки и здравни показатели

# 325
Заинтригуваме смарт часовник Xiaomi Watch S5 46 mm  - не съм имала досега смарт часовник.
Впечатли ме това, че е с лек и тънък дизайн от неръждаема стомана. В ежедневието ми би бил полезен с това да следя лесно активността си от него, а не от телефона.

# 326
Вих искала да спечеля Xiaomi Buds 6 –безжични слушалки, заради описанието за впечатляващ звук, комфорт при продължително носене и ефективно шумопотискане. Обичам да слушам музика докато бягам или вървя

# 327
  • София
Впечатлена съм от функциите и дизайна на Xiaomi Watch S5 46 mm и бих била много щастлива, ако той ми помага в забързаното ежедневие.

# 328
  • Враца
Бих била много щастлива, ако спечеля Xiaomi Watch S5 46 mm. Харесва ми и дизайна и функциите му. За мен освен функциите, които има е важно и колко бързо и лесно ще го зареждам. Този смарт часовник би бил чудесен помощник в ежедневието ми.

# 329
Бих се зарадвала на Xiaomi Watch S5. До сега съм използвала смарт гривните на Xiaomi и съм много доволна. Харесвам бранда.

Общи условия

Активация на акаунт