Лятото звучи по-добре с Xiaomi - открий своя любим продукт и спечели страхотни награди!

• 3 770
  • 306
  •   3
Отговори
# 300
Бих се радвала да спечеля Xiaomi Watch S5 46 mm. Приятелят ми често ме съветва да следя физическото си състояние и активност, като ми препоръчва да ползвам смарт часовник. Смятам, че Xiaomi устройствата са с доказано високо качество и техният продукт би бил най-подходящ за мен, ползвам смартфон на Xiaomi, което ще улесни свързването и работата в обща дигитална среда. Досега не съм виждала смарт часовник, чийто дизайн и размер да ми допада, но Xiaomi Watch S5 изглежда много стилен и предполагам, че ще стои много добре.

# 301
  • на последния етаж
Бих искала да спечеля Xiaomi Watch S5. Използвала съм гривните на Xiaomi и много ми харесват.

# 302
  • Бургас
Ще се радвам на Xiaomi Watch S5 46 mm –
За да измерва активността ви през деня.

# 303
  • София
Xiaomi Watch S5 46 mm - би ми било полезно да имам такова устройство, което проследява активността, здравни показатели и има и още полезни и удобни функции.

# 304
Здравейте!
У дома голяма част от уредите ни са на Xiaomi- фрайер, прахосмукачка - робот, телефони.
Нямам слушалки, затова много бих се зарадвала на Xiaomi Buds 6 🤩.Ще бъде полезна придобивка за моето ежедневие - слушане на ел. книги, музика и водене на разговори дори при шофиране.

# 305
Харесвам марката. Ползвам редица Xiaomi устройства най-вече, защото са с високо качество и на достъпни цени.

Бих се радвал да спечеля Xiaomi Watch S5, понеже основната причина да не съм искал досега да си купя смарт часовник е краткият живот на батерията.

При Watch S5 батерията издържа впечатляващите 2 седмици.

Спортувам активно (плуване, фитнес и танци) и тъй като имам опит с гривните им предполагам, че с него ще мога да следя активностите и съня си много по-прецизно.

Mi Band 10 Pro също изглежда много добре и има сходни функции, но възможностите да плащам с часовника си и да приемам обажданията директно, когато телефонът ми е настрана, са много изкушаващи.

# 306
За мен най-желаният спътник за лятото е Xiaomi Watch S5 46 mm! Лятото е пълно със спонтанни движения, а за мен е важно да следя активността и здравето си, без да държа телефона непрекъснато в ръка. Стилният му дизайн и интелигентните известия биха ми дали страхотна свобода както по време на тренировка, така и при вечерна разходка с приятели!

Общи условия

Активация на акаунт