Женен мъж

• 5 707
  • 224
  •   2
Отговори
# 180
Ами, добре, успокоявайте я, че мъж, който според нея е могъл да направи 2 деца, но е твърде малък, за да отвори сайт и да плати с картата някой хотел или да я заведе в някой от тези, за които е нормално хората да ходят за по час-два, е супер улов и тя непременно трябва да се амбицира да го накара ТОЙ да прави секс с нея (по-възрастната, доколкото се разбира, и живееща с майка си), ТОЙ да запази и плати хотел и т.н. Уточни се за себе си проактивна мъжемелачка ли си, която получава каквото иска, дори и секс с женени мъже, щото ти харесвали, или чакаш женения принц да те предразположи.

# 181
Винаги можете да правите секс в сауната, в съблекалнята във фитнеса и тн. Като има желание - има и начин.
Желанието очевидно е едностранно. Преживей го.

# 182
  • Шоплука
Начи доста нагло парче си - вече почвам да си мисля, че ти си тая с преследването и чатовете, а той просто си играе с тебе да види до къде ти е акъла.
Така като го мерим не е много.

# 183
  • София
Уточни се за себе си проактивна мъжемелачка ли си, която получава каквото иска, дори и секс с женени мъже, щото ти харесвали, или чакаш женения принц да те предразположи.

Тя ако можеше да се уточнява със себе си, никаква дилема нямаше да има как да преспи с женения дърпащ се - проактивно или пропасивно.

За съжаление да се носиш по течението и да оставяш на мъжете да решават дали те искат, колко те искат и на какво са готови, за да са с теб, е супер тъпа стратегия. Изглежда лесно и забавно, докато си млада, навита и получаваш внимание и храна за драмички, но след десетина годинки и за чатове ще си им безинтересна. Тогава и предпочитанията, и изискванията, и странните обсесии по "точно този" или "точно онзи" рязко губят значение.

# 184
Съмнявам се, че авторката е млада. Със сигурност е по-голяма от мъжленцето. Иска да си вдигне самочувствието като тресне младо агнешко.

# 185
  • Някъде там
Винаги можете да правите секс в сауната, в съблекалнята във фитнеса и тн. Като има желание - има и начин.
Желанието очевидно е едностранно. Преживей го.
А според мен даже липсва изцяло. Просто не може да приеме фактите, затова и продължава да се инати, а не толкова че го желае.

# 186
Авторката е млада, неопитна и несигурна.Най-вече последното.
Не се нахвърляйте така свирепо от позицията на зрели и опитни.Има потребност да се осъзнае, но така агресивно не й помагате.
А ако е вашата дъщеря в подобна ситуация,замислете се,че никога не сме застраховани ....

# 187
  • Шоплука
Не се нахвърляйте така свирепо от позицията на зрели и опитни.Има потребност да се осъзнае, но така агресивно не й помагате.
А ако е вашата дъщеря в подобна ситуация,замислете се,че никога не сме застраховани ....

Ако съм отгледала такова тъпо и нагло парче като авторката лично ще си ударя два шамара.
Няма такова нещо - никога не сме застраховани - ако правилно си възпитавал детето си определено няма да израстне такова нещо - до там, да се чуди как да се подложи на някой, дето най-нагло си играе с нея.
Наистина младите в много отношения са наивни, смятат, че всичко дето хвърчи се яде и прочие, но добре възпитаните от тях, имат доста сериозно себеуважение, че да се чуди - дали у вас или у храст.
Това показва много лошо възпитание, аз не съчувствам на хора без морал, дори да са раснали в кашон на улицата.

# 188

Да, личи си, че има ниско самочувствие и ниска самооценка. Погалиха ѝ егото няколкото поста, в които я упрекват в липса на морал, и я изкарват с власт да раздели нечие семейство, но, уви, това не е вярно. Ако беше моята дъщеря, щях много директно да ѝ го разясня защо трябва да прекрати веднага. Не заради карма, евентуално в бъдещия ѝ щастлив семеен живот и подобни глупости, а заради това, което директно и в момента се случва на жена с ниско самочувствие, когато се почувства използвана, употребена, неособено желана, че даже и си платила, за да получи съмнително удоволствие, когато предприеме нещо такова. Това не е от случаите, в които на дърти години ще съжаляваш защо не си го направила, а от тези, в които подобен удар върху самочувствието се отразява негативно на сегашното ти "аз" и влия и рефлектира върху самооценката ти и отношението ти с всички следващи мъже.

# 189
Ако една млада жена до 24-25 (макар че аз лично смятам, че авторката е на доста повече) няма формирани морални ценности и самоуважение, без значение на кого е дъщеря, това е достойно за съжаление.

По въпроса "ако беше вашата дъщеря"... Това е несериозен въпрос. Не говори за здравословни отношения родители-деца, ако се споделя чак с такива подробности. Кой от вас ходи и разказва на родителите си за еротични чатове, голи снимки и "искам да го прасна само веднъж"? Или чии деца го правят?
Типичен уотабаутизъм беше тази вметка.

Ролята ни като родители е, да възпитаме децата си да имат самочувствие, самоуважение, стабилни ценности, морален компас, и да имат психическа стабилност да отстояват истинското си аз, без да зависят от външна валидация или външни критики. Това е. Оттам нататък животът им е в техните ръце. Всеки е нечия дъщеря или нечий син, и какво от това.

# 190
Постът на BernardaM. ми отключи неволно един спомен.

Преди много време едни познати така демонстрирана откритост в отношенията си с родителите, един вид "вижте какви ни какви сме широкоскроени". Отстрани погледнато, на всеки ще му дойде в повече.

Резултатът беше, че възпитанието на дъщерята се припокрива с това на авторката. Случката беше с едно момче, което си имаше дълготодишна приятелка.  Е, въпросната орева орталъка, че този не иска да я мине. Егото й не можеше да понесе, че мъж може да не я желае толкова, че да си съсипе връзката. После изкара него виновен, въпреки че всъщност му си натискаше.

# 191
ʼначи някои неща не се променят с времето. Просто придобиват малко по-различна форма, съобразена с времето си.
Преди много години, още преди да стана леля, имах едно гадже на моята възраст.
Това момче се заявяваше като полов атлет. Времето беше такова, че по телефона с шайба нямаше как да ми изпрати … каквото  там ще ми изпраща, обаче непрекъснато правеше велики заявки. Какво щял да направи, какво правел и … абе голям мераклия излезе. Това го говореше не само когато сме двамата, но и в компания. Един ден се разбрахме да се срещнем в жилището на мой приятел, който живееше сам. Гаджето не знаеше, че приятеля ми ми отстъпва жилището си, мислеше си, че ще сме компания.
Като дойде и видя, че няма никой направо се спече. Пихме по нещо и той рязко се сети, че трябва да хване автобуса и да се прибира. На изпроводяк му казах, да не ме търси повече.
Ей тоя твоя е същия - голям хвалипръцко, обаче страхлив. На такива им викам “японски е*чи” - това са ония малки, декоративни петлета, които само скачат и се кикерят, вдигат врява до небесата, ама никаква работа не вършат.

Била съм на по-малко от 20 г. и никакви въпроси не съм си задавала. Имах достатъчно момчета в обкръжението, с които можех да имам връзка и каквото още поискам. Без да правят големи заявки.

Какво се е променило през последните десетилетия, че около 25 годишна млада жена вместо да си намери реална и пълноценна връзка се тюхка по форумите и се чуди “защо?”.
Аз ти казах защо! Защото нож и у** са вадят само ако ша са ползват. Въздухар е тоя.

# 192

Има нужда да слезне на земята и да се погледне отстрани. Аз лично нито съм толкова зряла, нито толкова опитна, но определено мога да различа, кое е правилно, морално и кое не е нормално и нагло поведение.

Впрочем  - не мисля, че авторката е чааак толкова млада.

# 193
Момиче, не се обяснявай повече. Казаха ти се няколко вярни предположения, включително аз ти написах какво мисля по въпроса - харесва те, желае те, но не му стиска да си сложи главата в торбата. Писачи бол, е*ачи не толкова. Нищо странно няма в ситуацията, щом ти е странно, значи наистина си млада и нямаш достатъчно опит.
Прекрати темата, освен, ако не те кефи да те оплюват от глава до пети и да ти броят дефицитите, докато щедро излагат своите на показ.

Никак не ме притеснява разни хора да се упражняват на мен, тъй като в реалния живот извън форума съм убедена, че доста от писачите, нито разполагат с финансовите ми възможности, нито с външния вид, та нека имат възможност тук да се изявят.

# 194
Аз само държа да вметна относно изказванията, че всичко е до възпитанието, получено от родителите - тази теория отдавна е опровергана - т.е. не че няма влияние, но има и други фактори като ген и личен темперамент (nature vs. nurture), така че нека не осъждаме родителите за всичко.

Общи условия

Активация на акаунт