Седмокласници 2025/2026 – Трето класиране

• 10 692
  • 201
  •   2
Отговори
# 195
Малко ще сменя темата: за миналите по този път - давайте препоръки за школи по немски в София за уни в немскоговоряща страна. Ще започне чедото от Б1. Търси се подготовка за сертификати и по възможност отключване на говоримия език. Гледаме Гьоте и Берлитз. Ще се радвам да прочета впечатления и съм отворена за други предложения.
Чедото ще учи с първи език английски. Математиката беше по-важна от езика, затова сега езикът ще се учи извън училище.

# 196
  • Пловдив
Антиснежи, през последните 4 години, когато НТГ правеха прием в 8 паралелки, ситуацията беше същата. Само една година се случи да има май 3 места за трето класиране. За мен пък най-безмислената паралелка там е секретарската, ама и тя се пълни.

# 197
  • софия
Странно, имаше и едно място в геодезия, ако е била архитектура как може да напише първо най-нискобаловата специалност с СГСАГ?

# 198
стела,това ми е лично и субективно мнение, без да почива на нищо. По същия начин недвижимите имоти в строителния ги намирам за ... Безумни. В Пловдив поне се влиза с доста нисък бал и е шанс да учиш е прилично училище, не е малко. В София май дори бала е висок

На мен ми е безумно Съдебна администрация в НТГ.

# 199
За който се интересува, да има предвид, че след 3то освободихме едно място за момче във ФЕГ с испански за 4то..
Успях на всички, които продължават!

# 200
А какво се случи с детенцето прието в Димитър Матевски в Пловдив? Щяха да участват за следващия кръг. Успяха ли да се преборят?

# 201
Така и така смятах как са се променили баловете трето vs. второ класиране за някои Сф училища (момчета), пускам и тук, ако на някого му е интересно:

2 АЕГ - АЕ/НЕ +18,5 т. на трето
2 АЕГ - АЕ/ИЕ -6,5
91 НЕГ - без промяна
1 АЕГ - АЕ/НЕ +21.5 т.
1 АЕГ - АЕ/РЕ +33 т. на трето класиране
1 АЕГ - АЕ/ФЕ -1
73 СОУ НЕ/АЕ +7.5 т.
73 СОУ НЕ/ФЕ +12 т.
9 ФЕГ ФЕ/АЕ +18.5 т. 5

Последна редакция: ср, 29 юли 2026, 22:38 от Kostas_mom

Общи условия

Активация на акаунт