Отговори
# 45
  • София /Абсурдистан
И от какъв зор да се  развеждаш на тази възраст?

# 46
Какво значение има възрастта в случая и въобще?

# 47
Те май са на по 40 😂 някои хора нямат още първи брак.

# 48

Живеем под един покрив, но душите ни вече обитават различни светове. Опитите да градим мостове между тези светове се превърнаха в товар, който ограничава собственото ти аз. За търсене на себе си календарът няма значение — никога не е късно да потърсиш истината и никога не бива да се предаваш.

# 49
  • София /Абсурдистан
Само да се има в предвид, че след определена възраст болшинството мъже и жени са отдавна в брак и да намериш свестен партньор е много сложно. А и бракът освен физически, е и икономически съюз.Не е все едно да започваш от нулата на 25 и на 40+. Само си разсъждавам, вие си знаете.

Последна редакция: пт, 31 юли 2026, 20:53 от The Iron Lady

# 50
Да имаш предвид и че на тази възраст хич няма да е лесно да намериш жена, която да оцени/изтърпи поетичната ти душа.
До 28 си година много харесвах поетични мъже, моят ме свали именно с поезия. Но на 40+, ще бягам като дявол от тамян от мъже с изказ като твоя.

# 51
Да имаш предвид и че на тази възраст хич няма да е лесно да намериш жена, която да оцени/изтърпи поетичната ти душа.
До 28 си година много харесвах поетични мъже, моят ме свали именно с поезия. Но на 40+, ще бягам като дявол от тамян от мъже с изказ като твоя.
Аз и на 28 бягах, много е досадно, изказът на автора е дразнещ.

# 52
Това е изказът на ИИ, ЛГ ако е имал какъвто и да е поетичен изказ, нямаше да прибягва до сурогати.

# 53
Извинявам се, не можах да се сдържа. Стилът трябва да "върви" с граматика, лексика, etc.

Живеем под един покрив, но душите ни вече обитават различни светове. Опитите да градим мостове между тези светове се превърнаха в товар, който ограничава собственото ти (Ни) аз. За търсене на себе си календарът няма значение — никога не е късно да потърсиш истината и никога не бива да се предаваш.

# 54
  • Пловдив

Живеем под един покрив, но душите ни вече обитават различни светове. Опитите да градим мостове между тези светове се превърнаха в товар, който ограничава собственото ти аз. За търсене на себе си календарът няма значение — никога не е късно да потърсиш истината и никога не бива да се предаваш.
Пляс по челото и припадам.

# 55
Е, нали всеки ще си има вече покрив отделно, какви светове и бесове да търсят и гонят.
Освен да зареже драсканиците и да почне да мисли автора за нещо на морето, после на балкана, за разнообразие до Гърция.
Така унесен в работа за алтернативни жилища и през ум няма да му мине да се развежда. Общото имущество ще го скрепи семейно завинаги.
Какво сега тук някакви си два апартамента и няма проблем

Един комшия през годините за разни юбилеи е подарил на жена си три апартамента и както се смее тя, цял живот не може да я прати в нито един от тях.
Жената си иска къщата с хортензиите, той асмите,  не мърдат никъде.

Общи условия

Активация на акаунт