Априлчета 2027

• 10 145
  • 507
  •   2
Отговори
# 165
  • Sofia
Аз също си мисля, че не трябва да се притесняваш много. Щом сте чули сърчицето, това си е положително. Кога е следващият преглед? Стискам палци да се развива малкият човек и просто да е имало късна овулация.

# 166
Здравейте и от мен. От няколко седмици ви чета и мисля, че е време да изляза от сянката и да се включа в малкото ни съсловие. Нашата история започна така - https://bg-mam.ma/t/1562874
Последваха още 3 спонтанни аборта, миналата година се решихме да пробваме с Инвитро и генетични тестове преди имплантиране. Започнахме процедура през август при прекрасния екип на Др. Бойчев в Тутракан, защото в Германия нямаме право да тестваме ембрионите. Имахме супер реколта и в крайна сметка 4 прекрасни 5дневни ембриона. С резултата от генетиката им получихме най-големият шамар на света - всички с транслокации. Трябваше ни половин година да се съвземем. Още няколко месеца да имаме план, който изключва един от двама нк. И ето ни тук - от донорска яйцеклетка и много Надежда, вече имаме 7+3 грахче със силно сърце.
Благодаря на Бог за всичко до сега и се моля за всички ни, да се гушкаме април с пухкави и здрави бебчета.
Поздравления! Всичко ще бъде наред! Толкова много сте преживели! Най-хубавото предстои!

# 167
Притеснява ме, че е една седмица назад и липсата на по изразени симптоми последните дни. Същевременно се радвам, че чухме сърце, но тази разлика много ме тревожи.

Знам, че е трудно, но се опитай да изключиш притеснението и страха. Не губи надежда и вярвай. Съсредоточи се в пулса, а не в големината и прави по едно хубаво нещо на ден. Не е маловажно как се чувстваш ти, за това се оттърви от негативните мисли. Wink

# 168
Аз също си мисля, че не трябва да се притесняваш много. Щом сте чули сърчицето, това си е положително. Кога е следващият преглед? Стискам палци да се развива малкият човек и просто да е имало късна овулация.
Реално ще бъде скоро, може би след седмица. Парадоксът е че работя в медицинската сфера и съм доста запозната с нещата, но когато стане въпрос за мен и това, което се случва съм наистина доста тревожна. И отделно на работа съм адски напрегната, с много тежки нощни дежурства, но и осъзнавам, че с притеснението си много си преча… просто бремеността е дълго чакана и желана. Както и да е момичета, колкото повече чета навсякъде, толкова повече се принеснявам, може би трябва да спра 😀Благодаря на вас за хубавите думи. Надявам се при всички да има хубав край.

Последна редакция: чт, 27 авг 2026, 23:14 от Lenna5856

# 169
Момичета, има ли някои от вас, които ще се проследяват в клиниката на д-р Щерев и ако да при кой смятате? Ако някой от вас вече е раждал там много ще се радвам да чуя мнението

# 170
Момичета, има ли някои от вас, които ще се проследяват в клиниката на д-р Щерев и ако да при кой смятате? Ако някой от вас вече е раждал там много ще се радвам да чуя мнението

Аз, имам две раждания при д-р Певтичев. Бях си харесала и д-р Арабаджи, но нейният график поне преди беше доста по-пълен и това не ми беше Ок на мен. Сега пак ще се следя и ще раждам там. По принцип има тема за болницата, може да потърсиш повече мнения.

# 171
Aз раждах там първото ми дете 2022год. и сега пак си ходя там и там мисля да раждам отново, аз съм при др Билчев. Ако имаш въпроси съм насреща!

# 172
Момичета, бях на първи преглед днес 5+5, диктатора каза, че има добре оформени жълтъчно мехурче, но е рано още да се види ембриончето  и сърдечната дейност, защо се притеснявам толкова....

# 173
И при мен беше така
Днес съм отново на преглед, мина седмица, и се надявам вече да се види,а може и да се чуе нещо

# 174
Здравейте, момичета. Малко се загубих, но паралелно организираме сватба и лудницата е голяма.

Извинявайте ако вече е коментирано, но имате ли информация дали скиринг теста по здравна каса с този основен пакет в Надежда е един и същ? Трябва да го направя 21.09-04.10.2026.

# 175
И при мен беше така
Днес съм отново на преглед, мина седмица, и се надявам вече да се види,а може и да се чуе нещо

Ще чакаме добри новини!

# 176
Момичета, бях на първи преглед днес 5+5, диктатора каза, че има добре оформени жълтъчно мехурче, но е рано още да се види ембриончето  и сърдечната дейност, защо се притеснявам толкова....

Здравейте,
При мен в 6+4 казаха, че отговаря на 5+5, също и че е рано да се види друго. Не се притеснявайте, каквото трябва да се вижда за съответната седмица се е видяло.

# 177
Рано е още за пулс и ембрион в 5г седмица и аз бях, като вас, а дори и жълто мехурче не се виждаше, само сак, та какви ли не неща ми минаваха през главата 10 дни след това имаше прекрасни пулсации и видимо оформено пиленце😁 Вярвам, че всяка една жена преди да чуе и види минава през страх, тревожност и си мисли най-лошото, но след това ни олеква.. Всичко ще бъде наред, ще чакаме отговор за новият преглед

# 178
Момичета, има ли друга като мен, която прекарва целите си дни в леглото? Нямам сила да стана, лежи ми се постоянно, изморена съм, а няма от какво. Чувствам се много виновно, ако трябва да съм честна. На съпруга ми казвам, то нормално, все пак в момента създавам органи, а иначе имам голямо чувство за вина, че не ставам от леглото…🤦🏻♀

# 179
Момичета, има ли друга като мен, която прекарва целите си дни в леглото? Нямам сила да стана, лежи ми се постоянно, изморена съм, а няма от какво. Чувствам се много виновно, ако трябва да съм честна. На съпруга ми казвам, то нормално, все пак в момента създавам органи, а иначе имам голямо чувство за вина, че не ставам от леглото…🤦🏻♀
Всеки организъм е различен.
Щом ти се прибягва, почивай.
Да, наистина сега е най-интензивния период, в който клетките се делят силно.
Всеки организъм понася различно това, едни са по-енергични други са по уморени.
Аз поспивам до късно и през деня все си прилегвам с  нещо за четене на дивана. Вечер се разхождаме в парка.

Общи условия

Активация на акаунт