С какво ви дразнят свекървите? - 175

• 1 479
  • 36
  •   6
Отговори
# 15
  • София
То не е само до инвазията. Като цяло там има много пришълци и мен вече не ме кефи като дестинация. Наистина първата ми мисъл беше точно като цитираната.
Но то пък не е казано, че аз съм цвете, а не една млада "свекърва" с потенциал. Joy

# 16
Пише се "някои хора".

# 17
Пише се "някои хора".
Благодаря. Ще си го запиша.

# 18
За свекървата с екскурзията, защо не са я питали предварително. Или поне някакъв намек да е имало. Аз също не бих тръгнала когато и да е, за където и да е. Това, че нещо за, някого е хубаво, не означава, че е хубаво и за друг.

# 19
  • София
Неблагодарница такава Grinning

# 20
Аз такива изненади- подаръци мразя. Може и тя да е като мене.

# 21
  • при късмета
Аз останах с впечатление, че свекървата с екскурзията няма против, че я пращат на екскурзия, само за мястото капризничи

# 22
  • София
Еми и така да е. Аз, примерно, харесвам да пътувам, но умерено и си подбирам дестинациите. Също не бих скочила, на която ми кажат.

# 23
Къде прочетохте, че екскурзията е била изненада? Върнах се да прочета, не пише нищо такова. Не пише и обратното, но не е ли по-вероятно всичко да е било обсъдено и потвърдено предварително със свекървата, все пак нормалните хора така биха направили? И сега тя се изцепва с тази реплика "къде ме пратихте", което е и поводът да се разкаже случката тук.

# 24
  • София
Ми не знам, защо презюмираме, че те са нормалните и е обсъдено. На мен от разказаното ми звучи, че е изненада и те я "пращат" някъде на свои разноски.

# 25
Смятайте  хората да се отърват на какво са готови и екскурзия да ѝ платят. JoyJoyKissing Heart

# 26
Смятайте  хората да се отърват на какво са готови и екскурзия да ѝ платят. JoyJoyKissing Heart

Те пак са поели хубава екскурзия. Ако беше моя свекърва щях еднопосочна до Луната Sweat Smile. Направо неблагодарница Joy

# 27
Една стотинка няма да дам.
Вече съм го играла този цирк с подарък, който не се хареса и се даде на друг човек.

# 28
Може да не е изненада,  а  е чула и неразбрала за  инвазията. Щом ще я обират и  изнасилват, те за това са навлезли, с цел. Разбрали са че отива.

# 29
  • София
По принцип няма нищо смешно и иронично в Европа, потъваща под мюсюлманско и варварско иго.

Общи условия

Активация на акаунт