Днес кого ще поздравим - 2

• 23 945
  • 427
  •   1
Отговори
# 300
Мама Галя, поздрави и от мен за Руслан. На голямият мъжки татко пожелавам здраве и успехи, на двамата пожелавам много любов и топлина, а на цялото ви семейство безкраен празник и много сбътнати мечти!

# 301
Галче, съжалявам за закъснението!! Да ти е живо и здраво най-голямото момче, че закъде сте без него!? Още дъъъъълги години да ви слуша и да изпълнява капризи (на теб и децата) Mr. Green. Обичайте се!!!! Hug

# 302
Честит празник на всички, които неволно съм пропуснала, но съм с много ограничен достъп до интернет.
Да са живи и здрави! Само радост и успехи!   bouquet

# 303
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Не ми се сърдете че съм пропуснала наш Руслан...ходя на лекции от 07ч до 19ч ме няма в къщи,домакинската работа изостава,акция за сираците,разпределеня и получаване на все нови дарения...нямам време за тука и съм безкрайно уморена    Stop но сега да поздравя от все сърце отпразнувалият вече    своят рожден ден Руслан на мама Галя,все така да е усмихнат и грижовен към вас,да ви е жив и здрав!И моят брат имаше рожден ден в понеделник Mr. Green

Емо(съпруг на Теа) празнува     днес - поздрави и най-сърдечни благопожелания

# 304
  • Враца
Честит рожден на Руслан!
(на голям патерица)
Честит рожден ден на Емо!

# 305
На мъничка патерица, Честит Рожден Ден на Емо на Теа - да те слуша и да ти е опора в живота винаги   bouquet

# 306
Теа, честито на рожденика и от мен!! Да ти е жив и здрав, че от това май по-важно няма.
Да те слуша и да те радва много твоето голяма момче!
Големи  Hug

# 307
Tea, nqmam kirilica.
$estito!!!

# 308
  • Враца
Честит рожден ден на miraaaa и darena!  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: чт, 04 окт 2007, 09:22 от wa_wa

# 309
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet   miraaaa           darena      ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН мили рожденнички  Hug бъдете здрави,обичани,обичащи и много щастливи! Щастие и сполука в живота  Heart Eyes

# 310
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МОМИЧЕТА!

ПОЖЕЛАВАМ ВИ МНОГО КЪСМЕТ, ЩАСТИЕ И ЗДРАВЕ!
  bouquet

# 311
 newsm51 newsm51 newsm51

Честит рожден ден на Мира и Дарена.

Бъдете все така усмихнати, много здраве и късмет ви пожелавам /и положителен кредитен рейтинг - така всичко ще е на 6/  smile3534

# 312
Честит Рожден Ден, момичета!!!

Да сте ни живи и здрави!!!

Много щастие и късмет желая!!!

newsm59

# 313
Хубави вечери, хубави дни, хубави години и много щастливи дни:)

На рожденничките:)  bouquet

# 314
Честито, честито на рожденичките - Мираааа и Дарена!! Да са живи, здрави и много обичани (може и не само от мъжете си Joy)
Много весели и щастливи моменти не само днес, но и през цялата следваща година!

Общи условия

Активация на акаунт