Днес кого ще поздравим - 2

• 23 949
  • 427
  •   1
Отговори
# 285
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Мамо Гале,обичам те много ,нали знаеш, и макар и със закъснение те поздравявам най-сърдечно по случай случката с духнатите свещички  bouquet много съм заета в последно време,направо  Sick претоварена и въобще не съм влизала в темите тука!
Бъди щастлива мама  и съпруга!

# 286
Мама Галя, пристигам с много голяма патерица!
Честит рожден ден!
Цял океан от любов да преплуваш преди да остарееш и побелееш като Стара планина! Две снахи да се надпреварват да ти сервират кафето!
Ти си ми радост за окото, но не ти видях снимките.

# 287
Искам да поздравя с започването на новата учебна година всички деца,които ще са в предучилищна,първи клас или  съответния клас.
smile3529 lalalala baloni atwork moresmile newsm10
Успешна година,лесно справяне с поставените задачи,много приятели,радостни мигове и повечко време за весели игри.
Бъдете здрави и щастиливи.
 Hug

# 288
Успех и от мен на всички стартиращи учебната година...  smile3529

# 289
  • Русе
Към всички мами които имат ученици :Пожелавам им само успехи и приятни мигове в училище и извън него.
На Мама Галя и от мен със закъснение ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН.

# 290
Честит рожден ден на Теди на cenuela
Здраве и късмет за унака, светлина в очите за родителите
  bigdance2 newsm59  bigdance2

# 291
Весел празник в дома на cenuela!
Здраве и много подаръци на рожденника!

# 292
Честит празник на малкия рожденик и всички момичета и жени с имена на тез прекрасни думички-вяра,надежда и любов;софия.
Здраве и радост.
  bouquet

# 293
Благодаря ви за пожеланията,много сте мили.Това беше най щастливия ден за цялото семейство.Малкия рожденик получи много подараци и целувки.Духнах ме свещичката с помощ и голяма игра направи с каките и батковците.Вече сме големи.  bouquet

# 294
Днес ще поздравим моето най-голяво /на килограми и възраст, естествено/ съкровище.
Да ми е жива и здрава по-добрата половинка, още дълги години да ми трае капризите  newsm51 Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Последна редакция: пн, 24 сеп 2007, 16:13 от Mama_Galia_66

# 295
Да ти е жив здрав и много послушен големият рожденик Simple Smile newsm68 newsm44 nbirthday  girluu

# 296
Гале,честит празник у дома.
Да ти е жив и здрав голямия мъж и да те слушат с малките мъже.
Бързо оправяне на Митето и весела вечер.  bouquet

# 297
  • София
Честит ти рожденник, Мамо Галя, жив и здрав да ти е и ти много да си го гледаш, че той ти е златен  bouquet

# 298
Весел празник Галя много здраве и късмет на рожденика и целувки на малките юнаци  bouquet  love001

# 299
Сърдечно благодаря от мое име и от името на Руслан за поздравите. Купона приключи, след малко приключва и чистенето, а утре ще видите картинки  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт