ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 120

• 10 134
  • 139
  •   2
Отговори
# 120
Сиска, да не е frozen shoulder? При перимено често се получава. Може би ако опиташ ХЗТ ще те облекчи.

# 121
  • Велико Търново
Ливиал пия.Не е замръзнало рамо.Трябваше по рано да го започна хормона.

# 122
Сис, при мен това го диагностицираха като увреждане на ротаторния маншон и бурсит. Рехабилиацията много помогна, но няма пълно оздравяване.

от вчера съм на моното на Ваня Ч.
започвам от 69 кг

# 123
  • Велико Търново
Херц, същата диагноза е и при мен.Да се надяваме, че ще ни мине макар и бавно.
Включих се в едно предизвикателство на Христина Караколева и аз не знам защо, ама 14 дни ще изтрая.

# 124
при мен не минава, Сиска, трета година ми е. Редовната рехабилитация (лазер, ток и тн) много облекчва и  внимаване с въртеливото движение, за силови нямам проблем.
ходя на йога, но не мога да правя всичко, на народните танци не ми пречи

много искам да започна да тичам на пътеката във фитнеса, но много ме мързи Rolling EyesInnocent

# 125
Херц, същата диагноза е и при мен.Да се надяваме, че ще ни мине макар и бавно.
Включих се в едно предизвикателство на Христина Караколева и аз не знам защо, ама 14 дни ще изтрая.
И аз съм с болки в тазобедрена става. Започнало износване,но и аз се включих в това предизвикателство. Честно казано мисля въпреки болката да се пробвам с тренировките ако има такива. Ще видим какви ще са задачките. При мен също рехабилитация не помага и ме тъпчат с хапчета абе луда работа.

# 126
Herzen, и аз съм на 69 в момента, ще ви следя. Преди години бях стабилно заковала на 74-75 кг при ръст 164 см. 2023 отслабнах 10-12 кг с калориен дефицит и на 63 си бях супер. Изкарах така около 2 години, но много внимавах какво ям, всеки ден. Обаче после оттук оттам почнах да качвам и по едн време пак видях 70 кг на кантара, че и 71 вечер. На една снимка с приятелки от лятото изглеждам истински дебела, все едно съм поне 90. Е това не знам как стана, но много ме уплаши. Затова полека лека от началото на Септември си влязох в калорийния дефицит и сега съм стабилно 69, сутрин 68. Налага се да се върна към 63-те кг, или поне 65, защото иначе всички дрехи ми стоят много зле и няма какво да обличам.

Желая успех на всички!!!

# 127
  • Шоплука
С годините кг се променят, с нарастването на мускулната сила също.
Аз при 84 кг изглеждам така, както бях преди години на 75 без да съм тренирана. Сега вече не гледам кантара, само метъра и огледалото.

Да споделя, че без нито капка алкохол, никакво сладко, контролирано количество сол / 10 гр за деня/ - за една седмица спихнах с 3 кг. Смятайте колко кг идват от задържана вода и други работи.

# 128
Лошото при мен, че освен емоционалното ми хранене,през вечер е и виното ...

# 129
Да, виното много вреди. Аз гледам да пия вино само в събота. Е, понякога и през седмицата, но рядко и по 1 чаша.

# 130
  • Варна
С годините кг се променят, с нарастването на мускулната сила също.
Аз при 84 кг изглеждам така, както бях преди години на 75 без да съм тренирана. Сега вече не гледам кантара, само метъра и огледалото.

Да споделя, че без нито капка алкохол, никакво сладко, контролирано количество сол / 10 гр за деня/ - за една седмица спихнах с 3 кг. Смятайте колко кг идват от задържана вода и други работи.
Ей това нещо ако го знаех преди години много глад щях да си спестя Grinning. В момента на 55г. 74кг. 175см. височина изглеждам като преди 20 години на 65кг., че и по-добре Grinning.

# 131
Оо, не ми и хрумва да "гоня" килата си от като бях на 20тина години, то ще е нещо страшно ако падна до тях 🙈
Кантара го ползвам много умерено, колкото да виждам чат-пат имам ли някаква промяна и в каква посока. Да не говоря че си живях без такова нещо вкъщи над 40 години и добре си бях.
Огледалото, дрехите, шивашкият метър и това как се чувствам - всичките ми се нареждат преди кантара като приоритет.

# 132
Идвам с въпрос точно от темата с огледалата. Наскоро бях на сватба и се снимахме с младоженците,аз като се видях онемях чак ми стана гадно. Изглеждах като бизон!
Верно, че си имам за сваляне, но на огледалото не изглеждам така както на снимката. Питах приятелка и майка да сравнят без да ми спестяват истината и двете казаха,че съм като на снимката. Таааа вие на какво бихте вярвали огледало или снимка?

# 133
При теб може да е било просто лош ъгъл. Моята с приятелките от лятото - седнали сме на маса, като аз бях на преден план с рокля без ръкави. Изглеждах като дебелата посестрима на останалите, която е заела половината снимка. Впоследствие се успокоих, че е било и от разположението. (Истината боли и трябва да се щадим Simple Smile )

# 134
  • София
Nefi23 вярно е, че понякога на снимка човек не изглежда добре, зависи как е светлината, стойката и още куп неща, но по-важното и по-меродавното е мнението на хората отсреща. Аз бих се вслушала ако майка ми или приятелка ми кажат искреното си мнение, дори и да не ми харесва то.
Нашето око ни лъже, свикнали сме с образа си и губим малко реална представа  за действителността.
За да съм сигурна в нещо бих си измерила обиколките с метър, бих си обула някакви дънки за ориентир и бих сравнила резултатите.

Последна редакция: пт, 09 окт 2026, 14:58 от tedysworld

Общи условия

Активация на акаунт