Бъдещото ОКТОМВРИйче все повече расте, а май на всяка мама и се ходи на море

• 16 010
  • 292
  •   1
Отговори
# 105
  • La casa de Mickey Mouse
ох с 4ашата е пак по добре аз тръгнах по пантофи и те са едни такива пухкави котета представете си каква картинка съм била колегите в офиса оЩе ме майтапят (а минаха пове4е от 2мес) ама нали не знаят 4е съм бременна (поне до края на месеца докато не ми подновят договора не трябва да разбират) 4е така нямаше с какво да се оправдая
и аз съм на ФМ другата седмица на 24 когато най накрая Ще потвърдят пола на бебо

# 106
silverarrow  Hug страхотен е младежа. много е сладичък. Надявам се в петък д-р Марков да е толкова подробен и отзивчив и с мен и да чуя добри вести.

meggyv точно днес с една мама говорихме за новия и видеобебефон, който купила за 140 или 160 лв, ако искаш мога да я попитам от къде  Simple Smile

А и аз днес се представих, тичах около 3 часа по банки и институции, като съм оставила офиса гостоприемно отключен #Crazy newsm78 добре, че никой не бе влязъл Simple Smile

Кой знае до края какви глупости още ще навърша Simple Smile

# 107
За пръв път чувам ФМ през влагалището, през корема се прави.
silverarrow прекрасни новини, дано да повлечеш крак и всички скоро да се похвалим с такива страхотни резултати. Ма много спинка твойто слънце, чак и на мен ми се приспа като го гледам.
Каталина честита госпожица имам съмнения че от сега нататък повечето бебоци ще са в розово, че иначе много свекърви ще станем.

# 108
Мъчих се мъчих с тая снимка и не мога да я направя в jpg формат, а да не говоря че тук в офиса са ни скапани компютрите и нищо освен двете сничици не ми отваря. Направо ми се  newsm45. Сега си отивам в къщи и ще опитам и там да направя нещо по въпроса. Ама личицето нарочно не ми го снима, ама няма нищо де. Аз и не настоявах. Бях любопитна само за пола. Иначе и при мен всяко органче всичко едно по едно огледа и плацентата и всичко беше идеално. Дай Боже така да върви.  Praynig
мими_мими ФМ при Калчева е 70 лв не е 80 лв. И запис ми направи.  smile3521 Кой ти следи бременността на теб?

# 109
Момичета, как минава прегледа за фетална морфология? През корема ли преглеждат или през влагалището?
Някой правил ли е фетална при доц. Томова?

И аз така знам, че е през корема, просто ми беше странно че се фижда и големината на шийката на матката. Embarassed

# 110
silverarrow  и мойта плацента е предна. Но аз не знаех дали е добре или зле. На теб какво ти казаха  Peace

# 111
каталина аз ходя на консултации при Гамишев, а ти?
Казаха ми че за Калчева трябва да си запиша час в четвъртака преди седмицата в която искам да отида така ли е наистина и ти имаше ли някакъв проблем с часовете?

# 112
Шъ мъ уморите с тези ваште забравански истории...   rotfImao  ама не не зимате приза, щото видите ли, аз също знам, че имам такива истории, но съм ги ЗАБРАВИЛА вече, пък вий поне помните  Joy

Маграт, този доктор просто е супер, сигурно има и други добри, ама аз нали невиждала таквоз отношение в Америката, направо като царска особа се почувствах  Crazy

Габи, аз може да се опитам да разясня точно какъв е принципа на видеозоните - значи всеки кадър който се вижда на 2Д видеозона е "разрез" на бебчето под някакъв ъгъл. Същото се отнася и за шийката на матката - "режат" я надълго и дължината се вижда.
Това "рязане" се получава с изпращането на ултразвукови лъчи точно под този ъгъл със ултразвуковата сонда.

3Д видеозоните работят по следния начин - прави се снимка на 2Д, и на базата на този "разрез", компютърната част на видеозона "моделира" 3Д изображението на бебето.

4Д видеозона (това е когато е 3Д в движение) прави абсолютно същото като 3Д видеозона, но го прави кадър по кадър за много кратко време и се получава като филм.

Не претендирам за изчерпателност, горе долу така ми го обясни съпружеското тяло.  Flutter

Каталина, много се радвам, че всичко се развива наред - ние сме търпеливи и чакаме нови 3Д снимки на малката ти сладурана.  Hug

Ирен, не мисля, че предна и задна има много значение (но със сигурност знам, че предна не е лошо или нещо такова), по важното е да е нагоре, макар, че доколкото знам, на много мами дори и да им е по-надолу сега, се вдигала докъм 30тата седмица.

# 113
  • The O.C.
Здравейте мамчета! Най-после успях да кача снимки в албума.На коремчето още няма ,че то е голямо но по-скоро дебело отколкото бременно.
  Честито на всички мами знаещи пола на бебенцето им. Peace
  Честито на Мира  bouquet!Много любов на младото семейство!
  silverarrow  много готин младеж си имаш в тумбака!

# 114
katalina Честита пикличка!!! Чакаме да видим дали е фотогенична като мама  Grinning
silverarrow много е сладък!!! Направо да му изядеш чипото носленце!И ръката на челцето....голям мислител!
И аз на 29май съм при д.р. Марков и вече нямам търпение да си вида дребчо!

# 115
Лелееее момичета колко сте изписали, немога да изчета всичко.. perko..гледам тука разни колички сте коментирали...изследвания....резултати....а, аз толкова много работа имах, че направо незнам къде се намирам вече.. atwork badcomp
Желая ви лека и спокойна вечер и много секс  luvbed и утре ще се включа по-сериозно  smile3525

# 116
 newsm03 Такааааааа най - после ви изчетох. Меги с тази скорост, с която пишем скоро само темички ще правиш и мислиш. Нараво работа ти намерихме Mr. Green И сега да видим от къде и от кой да започна, че и аз като някой мами забравани малко трудно помня в последно време. Затова водя си записки  newsm65 .
Nigella голям смях с теб. Това с ключовете и на мен ми се случва, обаче да се ра  зхождам с чашата с кафето Joy Joy Joy
Много ми е мъчно че няма да мога да Ви задоволя любопитството, но въобще нищо не можах да направя с тая снимка. Май госпожицата е срамежлива и не ще да се показва.  Thinking Трябва да променя снимката от някакъв странен формат на jpg или gif, ама явно ми трябва програма за това, защото не успявам. Някоя мама ако има идея за това и може да ми помогне ще съм благодарна  newsm47. На лични приемам напътствия или скайп katusha_80 или на ICQ-to. Ako не ще чакам таткото да се прибере края на седмицата, че днес ме изостави за няколко дни и да помогне евентуално. Да споделя че и клипчетата не мога да си отворя.  newsm45
Та след като изчетох от снощи всичко започвам подред. Струва ми се че тази седмица наистина е седмица на ТЪЩИТЕ  Joy
Me and baby по принцип това с кръвното не е шега работа. Нормално е да се повиши повреме на бременност, но не знам до колко. В началото моето беше 80/50, и извенъж стана 120/80, което е нормалното. Направи една консултация с докито ти.
Mira SB чакаме фотосесията  newsm51 (кой го казва Mr. Green, аз дето една снимка не мога да кача  ooooh!)
За моренцето ми се струва че се е очертала една голяма тумба с мами тумбалани дето ще си пекат дупетата. За съжаление Варна въобще не ми е на път и май ще трябва и бургаските мами да си спретнем една такава тумба.  Rolling Eyes  Naughty Да не се спотайват.
Относно сватбите ми се струва че се оказа мамите гспожици повече от госпожите. И аз между другото винаги съм си представяла сватбата си с детенце, което ще ми е и шаферче. Ама татито не можело тъй, ама и аз си имах мерак за сватба и така. И то една сватбаааа и аз като след като всичко свърши, аз едвам си стоях на краката и викам на съпружето "Искам паааакккк" (И аз като Меги  Grinning), а той ме погледна и ми казва "Ти луда ли сиииии",  Joy Joy Joy Ами не ми се върза на акъла . Mr. Green
mimi_mimi и аз съм при Гамишката, някой път може да се засечем. И аз имам май твое проблем, ама му обясних за какво става въпрос и ми изписа едни глобули само без да ми взима секрет. За сега толкова а по нататък не знам какво ще ме прави. За Калчева записват час  четвъртъка между 9 и 10 ч. Обади се възможно по рано и кажи за какво си и ще ти дадът първия възможен. На мен миналия четвъртък  половин час заето ми даваше.
Лелееееее колко се унесох! ами като пишете по много така е! Сега ще четете!  Peace smile3508

# 117
Каталина да знаеш видях те прекрасна булка си била!

# 118
ееееегати, писах, писах и накрая Компа блокира. hit Както и да е, та обяснявах, че успях и аз да кача някоя снимчица. Само дето, вече съм брюнетка и мноого по дебела. На корема няма да качвам, щото ме е срам Embarassed . На бебо ще кача, ама трябва да ги сканирам първо, та айде мъжо да си дойде от работа , че аз по душа съм блондинка и току виж съм урезилила нещо.
А инак я да ви споделя. Аз цял живот рева, че нямам цици и все купувам сутиени с подплънки и с въздушни възглавници и с каво ли още не, ама на Памела Андерсън не заприличах (защо ли?  newsm78 Wink) . Да, но това беше до днес!!!! Днес докато Поли се шляеше по градските улици и булеварди изведнъж се чу, едно "ПРАС", даже беше по скоро "ПРААААС". И от къде ще попитате долетя този звук? newsm12 Ами мили мамета, презрамката на моя сутиен го издаде, направо се скъса и ако не беше блузата ми отгоре сигурно и по лицето щеше да ме шибне Smile И тъй аз полу-доволна, но и засрамена тръгнах с бърза крачка към колата, Засрамена, защото като изскочиха ония ми ти бомби (от сутиена, не от блузата слава богу) , като се разлюляха наляво-надясно и нагоре-надолу  bombs ..... То не видях мъж, който да не ме е зяпнал в гръдта ми буйна  tongue2  Stuck Out Tongue Winking Eye nono Flushed #Milti , абе смених всички цветове. И стигам аз до заветната кола и почвам да си бъркам под блузата и да се мъча поне да си ги поприбера, ама не виждам , че точно до мене стои момченце и втренчено пита майка си:"Мамо, мамо, тая какво прави?" #Shocked А женицата го дръпна рязко и възмутително му вика "Я тръгвай, че тая безсрамница..... #Crazy" Не знам как е изглеждало в очите на хората, ма какво да обясня?  oops Та на ми сега сутиени и бюстове... Та така!!!
silverarrow къв ти е готин бебока, мнооого е сладък  smile3541...
katalina само аз не съм ти честитила, и да не остана по назад- "честито!" .  Ми тва е от мене за тази вечер. До утре момичета-кокичета!!!

# 119

Мирама#Shocked, аз пък съм от другия клас - на Григорова!!! Ти коя година си всъщност, аз съм 79та!!!

Меги, и аз като тебе, сватбата беше най-щастливия ден в моя живот, толкова беше весело, че сега нямам търпение като родя пак да си правим другото лято мини сватба (примерно 20-30 души) но за църковния брак. Даже и рокля си имам!!!

Е, аз съм по-малка, 84ти набор съм.))))

Общи условия

Активация на акаунт