Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за посещение на морето по време на бременност?
Какви са препоръките за използване на зимен кош за бебе?
Как да се справим с горещините по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за посещение на морето по време на бременност?
Посещението на морето по време на бременност може да бъде приятно, но е важно да се внимава. Препоръчително е да избягвате дълги периоди от излагане на слънце, да използвате висок фактор слънцезащитен крем и да предпазвате кожата от изгаряне. Важно е също така да пиете достатъчно течности и избягвайте горещите часове на деня. Плуването може да бъде освежаващо и полезно за бременни жени, но трябва да се избягват вълните и дълбоките води.
-
Какви са препоръките за използване на зимен кош за бебе?
Използването на зимен кош за бебе е препоръчително, тъй като осигурява необходимата защита и комфорт по време на прехода от болничната стая към дома. Зимните кошчета осигуряват подходяща опора и защита за новороденото бебе, създавайки уютна и безопасна среда. Важно е да изберете кошче, което отговаря на стандартите за безопасност и да следвате инструкциите за правилна употреба.
-
Как да се справим с горещините по време на бременност?
За да се справите с жегите по време на бременност, препоръчваме да пиете много вода, редовно да миете ръцете и лицето си със студена вода и да избягвате излагане на пряка слънчева светлина. Носете леки, дишащи дрехи и се опитайте да останете на хладно и спокойно място. По време на бременност е важно да избягвате прекомерното излагане на горещини. Препоръчително е да носите леки и удобни дрехи, да избягвате дълги периоди на стоене на слънце и да използвате слънцезащитен крем. Важно е да пиете достатъчно течности, да избягвате горещите часове на деня и да търсите прохладни места. При появата на необичайни симптоми или дискомфорт е важно да се консултирате с лекар.
-
Какви са препоръките за управление на високото кръвно налягане по време на бременност?
-
Имате ли проблеми с кръвното налягане?
страхотен е младежа. много е сладичък. Надявам се в петък д-р Марков да е толкова подробен и отзивчив и с мен и да чуя добри вести.
добре, че никой не бе влязъл
. Сега си отивам в къщи и ще опитам и там да направя нещо по въпроса. Ама личицето нарочно не ми го снима, ама няма нищо де. Аз и не настоявах. Бях любопитна само за пола. Иначе и при мен всяко органче всичко едно по едно огледа и плацентата и всичко беше идеално. Дай Боже така да върви. 
Кой ти следи бременността на теб?
ама не не зимате приза, щото видите ли, аз също знам, че имам такива истории, но съм ги ЗАБРАВИЛА вече, пък вий поне помните 

!Много любов на младото семейство!
..гледам тука разни колички сте коментирали...изследвания....резултати....а, аз толкова много работа имах, че направо незнам къде се намирам вече..

и утре ще се включа по-сериозно 
Такааааааа най - после ви изчетох. Меги с тази скорост, с която пишем скоро само темички ще правиш и мислиш. Нараво работа ти намерихме
.
Трябва да променя снимката от някакъв странен формат на jpg или gif, ама явно ми трябва програма за това, защото не успявам. Някоя мама ако има идея за това и може да ми помогне ще съм благодарна
. На лични приемам напътствия или скайп katusha_80 или на ICQ-to. Ako не ще чакам таткото да се прибере края на седмицата, че днес ме изостави за няколко дни и да помогне евентуално. Да споделя че и клипчетата не мога да си отворя.
(кой го казва
)
Да не се спотайват.
Както и да е, та обяснявах, че успях и аз да кача някоя снимчица. Само дето, вече съм брюнетка и мноого по дебела. На корема няма да качвам, щото ме е срам
) . Да, но това беше до днес!!!! Днес докато Поли се шляеше по градските улици и булеварди изведнъж се чу, едно "ПРАС", даже беше по скоро "ПРААААС". И от къде ще попитате долетя този звук?
Ами мили мамета, презрамката на моя сутиен го издаде, направо се скъса и ако не беше блузата ми отгоре сигурно и по лицето щеше да ме шибне
И тъй аз полу-доволна, но и засрамена тръгнах с бърза крачка към колата, Засрамена, защото като изскочиха ония ми ти бомби (от сутиена, не от блузата слава богу) , като се разлюляха наляво-надясно и нагоре-надолу
..... То не видях мъж, който да не ме е зяпнал в гръдта ми буйна
, абе смених всички цветове. И стигам аз до заветната кола и почвам да си бъркам под блузата и да се мъча поне да си ги поприбера, ама не виждам , че точно до мене стои момченце и втренчено пита майка си:"Мамо, мамо, тая какво прави?"
А женицата го дръпна рязко и възмутително му вика "Я тръгвай, че тая безсрамница.....
Та на ми сега сутиени и бюстове... Та така!!!
...