Бъдещото ОКТОМВРИйче все повече расте, а май на всяка мама и се ходи на море

• 16 013
  • 292
  •   1
Отговори
# 120
  • София
ANETT снимай ги тези пантофки, ще имаш да се хилиш след години, като видиш снимката  Joy  Joy  Joy
маграт чеснова още не съм започнала да проучвам бебефоните, но твърдо ще си купя, иначе постоянно ще тичам да видя как е беба.
katalina изчакай мъжо, че аз ако почна да ти обяснявам съвсем ще те объркам.
 s_vetla страхотни снимки, страхотна мама и хич не жали таткото, ако ще е студено на някого, по-добре на него да му е студено.
 polly1234  Joy  Joy   Joy  Още се хиля  hahaha  hahaha

# 121
  • София
Не ме питайте какво правя в този час пред компа  #Crazy  #Crazy
Егати КИСЕЛИНИТЕ, не е ли още рано  newsm78  #Cussing out
Сега четя стари теми за киселини, разхождам се, пия газирана вода, добре че си купих днес и то по случайност, и мечтая за пухкавото легло с хъркащата половинка до мен и Цезар в краката ми.
Брей, казват - много киселини значило бебка ще има много коса - АЗ КВО ОТ първия месец ли плитки ще правя??  smile3511

P.S.  Сега се загледах в аватара ми - то Цезар е на него с плиткааааааааа  smile3532

# 122
  • София
Надявам се мамите от месец август да не сърдят ама вижте какво си имат.
Извинявам се предварително и ви благодаря за информацията.

Детски магазини

София:
1. "Штъркел" , бул. Стамболийски 188
2. "Малечко" ,бул. Константин Величков №85
3. "Царството на детските стоки", бул. Константин Величков, ъгъла с ул. Пиротска.
4. "Пинокио" ,Дружба 1; бул. "Княз Дондуков" 39; кв. "Лозенец", ул. "Малин камък"
5. "Бебе Маркет" ,кв. Иван Вазов, ул. "Янко Забунов", бл. 41
6. магазин зад Била на бул. България.
7. магазин в Люлин
8. "Пакостник" ,жк. Овча купел 1, ул. Монтевидео и Обиколна, "Търговски
център Овча купел", ет. 2
9. "Стефи"
10. ж.к."Хаджи Димитър" ул"Макгахан" бл.69 (до пазара)- 3 магазина /дрехи, колички, кошари, аксесоари/
11. Premaman - бул. Тодор Александров 11, ЦУМ 3ти етаж
12. Хиполенд - Търговски център Sky City, ж.к. “Гео Милев”, ул. “Коста Лулчев”
№52
13.Даяна и Ники тел.9454020
Бебешки и детски трикотаж жк.'' Х.Димитър'',
ул.''Ильо войвода'' 30, къща

Пловдив:
1. "Штъркел", бул."Свобода"10
2. "Пинокио" ,бул. "България" 190
3. Детска стокова борса Вис Виталис- бул. 6-ти Септември No.258
4. Хиполенд - Търговски комплекс “БЕНЧМАРК”, бул."Санкт Петербург", (до МЕТРО -
Пловдив)

Варна:
1. "Штъркел" , ул. Бр. Миладинови 20
2. Хиполенд - Търговски комплекс “Пикадили - Практикер”, бул. “Владислав
Варненчик” № 268

Русе:
1. "Штъркел" ,ул. Борисова 63

Бургас:
1. "Штъркел" ,ул. Антим І 26, до Археологически музей
2. Хиполенд - Търговски комплекс “Пикадили”, кв. “Изгрев” №147

Стара Загора:
1. Premaman- ул. " Х. Д. Асенов" 96

Велико Търново:
1. Хиполенд - Central Mall, ул. “Оборище” №18

Детски on-line магазини:
www.shop.danet.bg
www.pakostnik.com
www.family-bg.com
www.simonovi-bgshop.com
www.atrakcion.com
www.smenzamen.com
www.igra4kite.com
www.stefi.biz
www.eshop.marseltoys.com
www.bgbazar.com
www.marti-online.com/shop/
www.zadeteto.com
www.tweety-bg.com
velanas
vip-baby
911.bg
shop.dechica
nanibg
speednetbg
get.bg
comsed
crazykidsbg
bulstore
baby-market
mobilis
bazarbg
megashop
zabebeto
papagal
vegatoys
igrachki.dir.bg
mal4o
best.bg
monitrade

# 123
  • София
meggyv много благодаря за посрещането иза това, че веднага си ме добавила към списъка.

Аз също имам киселини от някои храни, които за съжаление много обичам (кисело мляко, ягоди, шоколад и др.) Поздрав и бързо връщане във форма.

Никой ли не се интересува от часа за ФМ във Фемина. Ще изчакам още, ако няма желаещ, ще го отменя.

Приятен ден, момичета!

# 124
Добро утро мили момичета!Yana_a_n по принцип аз се интересувах даже започнах да ти пиша и се сетих да погледна при кой доктор си.Аз имам час за Марков ама за 29май и ми се щеше да мина по-рано ако и ти беше при него но.......е добре че погледнах все пак!Просто той ми е препоръчан от моят гинеколог не че Димитрова не е добър специалист!
Току що мъжлето ми донесе кафенце и започвам да се наслаждавам на него и чудесният ден!
Дано е приятен за всички нас!   Nature Sunny

# 125
Добро утро.
Току-що си изпих кафето и успях поне за малко да излъжа глада, който ме е подгонил от рано  Wink.
Успешен ден на всички.

# 126
  • The O.C.
Добро утро и от мен! Благодаря на Меги за изчерпателния списък.Мисля да се възползвам. Съжалявам за киселините,и аз ги получавам, май е неизбежно.Лекувам ги със сода за хляб,казаха ми че хапчета не може.
 От няколко дни имам страшно главоболие, почти постоянно.Изпих парацетамола,нищо не помага.Вече не знам какво да правя и алергията  ми се е обострила.Голямо кихане пада.
Весел и слънчев ден на всички!

# 127
Добро утро, мамчета!  Hug И аз си пийнах кафенцето и идвам да ви видя. Пак сте писали, писали и докато ви изчета вече забравих половината неща.  newsm78
Но първо да честитя на Мира сватбения ден и да й пожелая само такива красиви емоции да ви предстоят.   bouquet
Честита бебка и на katalinaHeart Eyes Знаех си аз, че броят на тъщите бавно ще се увеличава.
Yana_a_n, добре дошла и при нас!
silverarrow, и аз съм така с тумбата. Личи ми, но все си мисля, че останалите още не го разпознават като бременен корем и ми е странно, като ми отстъпват място. Е, има и изключения, като вчера например една натокана бабка реши, че трябва да се направи на интересна в аптеката, но й се наложи набързо да замълчи, за да не се излага повече.
Иначе колкото повече се заглеждам по количките, които сте пуснали, толкова повече се обърквам.  Rolling Eyes Май ще взема решение след като ги пробвам и видя кое ще ми е удобно. 
Много са ви хубави коремчетата на всички. Едни такива спретнати, оформени. Моето много странно като го заглеждам от страни сякаш започва по-отгоре и ми се струва, че е повече като преяло. Имам една снимка от 17 седмица, ама таз грозотия няма да я пусна.  Naughty Ще взема да се снимам тази вечер пак и да видим тогава на какво ще приличам.
Маграт, то няма проблем и да подпирам пейката на INXS, ама като не ми стои на едно място дупето.  Whistling  Пък и с този път малко се притеснявам как ще ми се отрази и затова съм се отказала. 
meggyv, ти само ела във Варна и ще те запознаем с магазините тук.  Wink
Хайде тичкайте на разходка и по магазините /ох, как ми се ходи и на мен ама пуста работа...  Cry/, и да се похвалите довечера какво сте си взели.  Hug

# 128
Добро утро
Светле, Меги и въобще всички които имат киселини пробвайте с чай от лайка и копър (дава се на бебчета за колики) но с хлебната сода не внимавайте. Наистина помага но прекалявайте защото не е много хубаво да се пие често (не съм сигурна за причината за това но доколкото си спомням разгражда стомашните ензими и се нарушава естествената среда в стомаха)
Ако греша моля да ме поправите  Embarassed
абе момичета вие сте откачили с тези колички  и магазини, ще ги разорите тези мъже  Joy Joy Joy
Мама мия и аз съм на работа и то от 7.30 всеки ден  #Crazy съчувствам ти напълно  Wink
Хубав ден на всички  Hug

# 129
Аз пък вече втори ден не ходя на работа защото шефа ми е болен от варицела но това не му пречи да се разхожда между хора постоянно!  #Crazy Направо не мога да проумея що за несериозно отношение спрямо околните!!! Та шефа е болен а аз съм в болнични заради него!mamma mia на мен пък до момента никой не ми е отстъпил място! Всички виждат но все едно не виждат  Shocked
При първата ми бременност основно цигани и циганки са ми отстъпвали място! Голяма простотия да ви кажа!
Изказах се!

# 130
добро утро и от мен!
И аз съм на работа  Sad, а как ми се искаше да си поспя още малко. А за киселините имам ги още от самото начало на бременноста и ги лекувам с ябълка и с инат.

# 131
Ох, докато изчета всичко до края, забравих какво щях да казвам в началото... newsm78 майче и аз съм...забраванка. Embarassed
silverarrow, ама ти си направо Златна стрела - кога успя да обиколиш всички магазини и да ни предоставиш такова изчепателно инфо. Чак започвам да съжалявам, че вече си имаме количка, така се прехласнах по тези...
Nigela,  Joy  Joy  Joy

Сватбата и на мен ми беше едно страхотно преживяване. Супер си е - нали виждате не намерих по-мила снимка да кача в албумчето Simple Smile

Да ви се оплача, снощи като се прибрах от работа, като ми стана едно лошо... Cry , мъжа ми ми премери температурата - 37,4  #Crazy Изкъпах се, пих един парацетамол (нали може) и легнах да посля... Събудиха ме хлапетата от блока, които играеха на мач под терасата, но важното е, че температурата спадна. Така се шашнах... #Crazy

За сънищата - сънувах преди време, че съм родила 2 момченца. Едни малки, сладки, синички... Едното си седеше кротичко и послушно, а другото само гледаше да докопа нещо и да го бутне на земята или да го разлее върху себе си...Ама докторката все повтаря, че е едно?! И аз пак си знам - по 2 ги сънувам Simple Smile Simple Smile

# 132
Ето я и пъпчасалата жабка  smile3518  момичета днес съм с още повече пъпки аз се надявах вече да почнат да завяхват, а те още ми се появяват  Weary. Моята кумица ми подари миналата седмица за рождени ден една пижамка с едни жабки и на тях пише
 KISS ME! I am a beautiful princess! вече си мисля, че с умисъл ми я е купила се едно е знаела че ще пъпчасам така. Цялото дупе вече ми е в пъпки и седя върху една голяма хавлия свита на 10 за да ми е по меко. Ох стига съм се оплаквала, че чак жалка ставам  no
За отстъпването на място и на мен досега никога не са ми отстъпвали, даже и да ми се вижда вече коремчето ама то тук в малкия град има и нещо друго всеки се мисли за по голям от другия и за по важен и рядко някой дава място на другия, а да не говорим за момченца където са по 17-18г. и бащите им купят по някоя хубавка кола от тях по големи няма. Даже може да те бутнат и окото няма да им мигне дали си бременна или си нещо болна. Това се нарича ГЪЗАРСКА СЕЛЯНИЯ СПОРЕД мен.
Айде да пишете как сте вие аз ще се постарая днес повече да не се оплаквам, но да пишете че да мога да ви чета и да се смея и аз с вас  Peace  Hug

# 133
Аде доброутро и от мене  Hug
Аз пак продължавам със странните часове на спане, снощи заспах докато навечеря бяхме в наш'те, ама за 15-20 мин дремнах и братче, след тва няма заспиване до 2 часа, после пак в 6 се събудих, пак се въртях и най-сетне до 9:30 пак поспах и сега се чувствам заморенка  smile3507

За киселините - мдам, много смешно какво съвпадение и мене снощи ме мъчиха сериозно, ама аз съм свикнала и знам, че нищо не помага и ги игнорирах без да им отдавам значение.  Crazy

Меги, мерсаж за лист-а с магазините  Hug Лошо нема - бебка с коса, аз съм била с много косище и много ми е сладко като се родят с косичка малките бебчета  Heart Eyes

Виодиди, аз съм жена с план  smile3521 бях си запланувала къде ще ходя още от няколко седмици (в Щатите) и докато не ги обиколих не се успокоих. Аз съм така с всичко, голямо четене и пробване става, че накрая като купя нещо или платя за нещо (екскурзия например) знам, че за себе си съм направила най-добрия избор.
Още нищичко не съм купила, но вече съм си направила един списък с най-нужните на бебчо работи и около 30% знам точно какво, откъде (най-евтино) и каква марка и модел ще взема.
Най-общо казано, от Щатите ще купя дрехи (защото са по-евтини и пъти по-хубави), някои малки принадлежности, а оттука ще купя повечето други бебешки работи. Ама айде стига съм плямпала, че ни свърши темата  Mr. Green... пък и тепърва ще правя проучвания за помпа за кърмене (една друга сериозна инвестиция...) и ще споделя като му дойде времето.

Надя,  Joy, тоя твой шеф ще ме умори, хич не е смешно, но ми стана смешно как се изказа (той болен, аз в болнични  Joy )

Мама Мия, не се обърквай, ще ти дойде и на тебе време да се чудиш за колички  newsm78 , аз нали нямам 45 дни отпуска преди термина, та няма кога и затова съм почнала още отсега да проучвам, обичам да си планирам големите покупки, щотоооооо.... нъл' знайш, нема место за грешки  Mr. Green

Мами, викам да подигна и таз темичка за дискусии - за апетита и хранителните ви рациони? Забелязвате ли повишен апетит с напредването на бременността? Закусвате ли, в какво се състои менюто ви през деня?

Аз например не забелязвам никаква разлика в апетита (но аз нормално МНОГО обичам да ям и нямам мярка). Що се отнася до навиците ми на хранене, никога не закусвам (освен когато ми беше лошо първия триместър), но се тъпча на вечеря даже и да не съм гладна. Вчерашното ми меню беше банан за закуска, краставици, домати, сирене, 1/2 луканка, печени чушки (цяла кутия) и малко хляб за обяд, после половин шоколад за през деня, две шопски салати на ресторант привечер, и гювеч с хляб и салата - вечерта.

Ще се радвам ако ми споделите нормалното си меню за да правя сравнение, особено онези тумбалани, дето са качили смешни килограми (под 3) досега  Crazy

Айде да отивам да "работя" над следващия си постинг, да дам ревютата на другите колички.

# 134
silverarrow ами за споделянето какво хапвам аз досега съм качила 4 кг.
Сутрин закусвам по принцип с 2 принцеси с кашкавал на обед или хапвам един дюнер или ако съм у нас каквото съм наготвила но с 1 филийка хляб следобед прилапвам сладки работки в зависимост какво ми се хапва, а за вечеря предимно тараторчета супички и леки храни но вечер е времето когато почти не съм гладна но ми се ядат плодове и ям в изобилие и всеки път различни. И сега откакто е топло хапвам по 1-2 сладоледа на ден

Общи условия

Активация на акаунт