Бъдещото ОКТОМВРИйче все повече расте, а май на всяка мама и се ходи на море

• 15 986
  • 292
  •   1
Отговори
# 180
Оле, оле,оле с тези темпове май ще взема пак да пусна нет-а у дома за мога да ви следя Joy  Да не   
сте решили да изпреварваме септемврийките, че те май са най-бърбориви у форумо  Laughing Wink

Гледам и нови мами имаме   bouquet добре дошли, да поздравя и Яна, че я забравих предния път, но то с тоз размекнат мозък...................

ИВОН, честито миличка   bouquet  bouquet  bouquet Нали знае, че всички много се тревожехме с теб, но винаги съм била сигурна, че всичко е наред с бебката ти! Хайде сега както казва Карлсон "Спокойствие и само спокойствие"    Grinning Grinning Grinning

liolinceto много сме дискутирали и тук и в самия форум темата за фетална, пусни просто едно търсене, на страницата горе дясно и ще получиш много и подробна информация. Тук в момента една мама предлага час за ФМ във Фемина, ако решиш можеш дори да вземеш нейния час, защото там записването е за период не по-малък от 6 седмици, а тогава ще ти е късно . Успех!

КАРИНА честитка, честитка,  честитка  аз се надявам да се включа в редиците на тъщите в петък  Joy

силверароу препоръчвам ти Авент или Чико помпа за изцеждане, но от Авент по-добро мисля, че няма

За менюто и моето е доста подобно на повечето от вас:

закуска - 2 топли сандвича с кашкавал и черен хляб или намазани с нискомаслено сирене Филаделфия с домат или краставичка или купа зърнена закуска Нестле - Фитнес мммм,вкуснооо залята със студено мляко.

после кафе и сода в офиса

обяд - супичка или таратор, манджичка каквато са сготвили в близкото кръчме, айран и препечена филийка

следобяд - безкофеиново кафе и нещо сладичко, суха паста, вафла, рядко сладолед

вечеря - обикновено заспивам преди нея  Laughing, като хапвам плод или салата

# 181
ИВОНКА ЧЕСТИТО ЗА РЕЗУЛТАТИТЕ МИЛИЧКА, най-после заслужено спокойствие!!! Hug Hug Hug

liolinceto - ДОБРЕ ДОШЛА И ЛЕКА БРЕМЕННОСТ  newsm51

Момичета, аз утре в 18.30ч. съм на ФМ във Фемина...та мисълта ми е да стискате палци на таткото бебо да си покаже пола и  да е момък, а на мен да стискате за мома  smile3521 Ще ви се похваля в петък и ще ви кажа на кого сте стискали палци повече  thumbsup, до тогава ви пращам много целувки и ви пожелавам весел ден   love001

# 182
Преслава, 100% ще го видят какво е. Те толкова обстоен преглед му правят, че няма къде да се скрие, колкото и да е срамежливо Simple Smile
А и щом 20-та седмица не се е видяло, сигурно е момиче Simple Smile
Пък и ни трябва подкрепление за отбора на тъщите, че с много изоставаме  Joy

# 183
Simple Smile

каталина - здравей миличка Simple Smile, може да сме малко мами бургазлийки, но пък наистина ще е по-лесно да сформираме срещичка Wink До сега ходих при Добрева  , но съм разочарована Cry и мисля да сменям лекарката. Чувам все по-хубави неща за Гемишев и си мисля дали да не се преместя при него. Виждам, че и ти си там. Какво ще ми кажеш за него? За 4D-то - ще трябва да отида при Калчева, пък като ме пита кой ме праща, не знам, ще измисля нещо.

маграт чеснова  - благодаря за предложението за часа, но май ми идва далечко да идвам до София. За търсенето - 10х - ориентирах се вече, имам доста да чета  Wink

smile3529

# 184
liolinceto добре дошла в нашите редици  Mr. Green леко бременеене и сладък и здрав бебок ти пожелавам  Hug радвам се че бързо се ориентираш
На Ирен специално щях да пиша че ако пийнеш малко червено вино по бързо ще избият пъпките и съответно по бързо ще започнат да заздравяват. Така че нагъвай Маврудеца  Mr. Green

# 185
Абрее, дебрее, ко правите бе, излезох за 3 часа, връщам се, 3 страници изписани над 4та работим. (ама и аз откак съм във ваканция се спуквам да пиша а?  Blush)

ИВОН, мислех си аз за тебе днес и чаках да се включиш с добрата вест. Помниш ли как ти казах, че ще ти остане само лош спомен това от миналата седмица.  Hug И честита девойка, аз съм заинтересована от повечко момета, че момчешките ни хубостници да си имат избор...  smile3521.
Бъз-ът е разкошно изглеждаща количка, мене ме разубедиха множеството лоши мнения за качеството, но още така си мисля за нея. Съгласна съм 100% с тебе за Стоккето и за Чико.  Peace

liolinceto, добре си дошла. Кога ти е термина?

Меги, мойта папагалка се казва Джоска и всъщност сме дълбоко заподозрели, че е младеж (няма как да се определи на външен вид), защото много обича да "прави любов" с пердето...  newsm62... дам, точно както си го представяш.
Ето тука едно филмче нейно да се посмеете, голяма е щурецина.

http://www.youtube.com/watch?v=j3c-A1YIJdY

Иначе един приятел я гледа, заедно с катеричката (която да, е още вкъщи  Crazy)

Мишолина, аз също за Макларъните знам, че са най-хубавите от "леките" колички. Проблема е, че те стават за разходки в Мол-а, Лондонските паркове и тн, но не и за тротоарите в БГ. По този повод аз съм се затичала към най-леката количка с големи гуми  newsm47

Маграт, аз засега само Авент знам, ама нали знаеш, обичам да имам избор та да си поблъсквам главата.  Crazy

Анет, ето това е официалната страничка на БебеКонфорт (на английски) с линка за High Trek. Иначе по нет-а няма много инфо забелязах, и точно това ме възспира. Супер ме кефи дизайна обаче.

http://www.bebeconfort.com/UK/prom_poussette_high_trek.htm

Карина честита девойка и на тебе   bouquet

Коки, Феталната се прави между 16та и 20та седмица. Оптималния вариант е да се направи 16та (за да се отхвърлят сериозни проблеми) и 20та за да се потвърдят резултатите. Само 20та седмица принципно е малко късно, защото при евентуален проблем е още по-трудно решението за махане на бебето (извинявайте, че го споменавам просто това е причината да се прави малко по-рано). На мене ми правиха и 16та и 20та, а сега май и 21ва, но аз просто се бях записала за 3Д, пък те взеха, че пълен преглед ми направиха  Grinning

Еми още имах да отговарям, ама не ми излизат всичките последни мнения (защо ли???) дано не съм пропуснала важен отговор.  Hug

# 186
Имаме нова мама и от от Бургас ех, че яко.  newsm44
Добре дошла ще видиш как сме станали като семейство тук.
Тичай сега да си сложиш линийка за са знаем в коя седмица си може да го направиш от този адрес http://www.mamaibebe.com/index.php/www/253/бременност.мама.и.бебе/Линийки/ Питай ако имаш проблеми.
Аз ходя на консултации при Гамишев и съм доволна за сега от него. 3Д за ФМ имат и в Св. София ама този на Калчева е по-добър, така че тъй тъй ще даваш пари поне да е за най-доброто.

Ивон най-накрая да си отдъхнеш, ама ние си знаехме че всичко е наред нали се помолихме за това де. Честита мома мисля, че от сега нататък само с принцеси ще се хвалите.

Преслава стискаме палци за утре всичко да е наред и снимчици да покажеш.

Леле silverow ти вече и помпите за кърма ли оглеждаш, ще ме умориш да знаеш, ама добре е да има и такива мами който работят по план че като гледам аз май всичко в последния момент ще свърша.

Карина честита ти принцеса и на теб. Айде да внесете малко розовко на първа страница, че с това синьо...
Аз честно казано още не вярвам, че мойто ще е пишльо ама ще видим в края на месеца дали ще се потвърди.

Айде целувки на всички по шкембенцата.

# 187
Значи, съвсем без да искам съм била на прав път - да отида сега, щото не ми трае сърцето, и да отида пак в 20г.с., защото тогава му е времето.
Ще поразмишлявам днес и утре и ще реша.

# 188

Simple Smile mimi_mimi... направих си линийка, но нещо се омагьосах и не можах да оцеля къде да сложа линк-а Simple Smile хелппппппппппп.....

# 189
Оппалянка......успях Simple Smile

# 190
kalina333[/b] - аз като чета темите от август, септември и нашата кавалерите са доста повече на брой!  Mr. Green Така че поне избор ще имат голям.  Laughing

Много е важно да има богат избор  smile3521newsm44

# 191
  • София
liolinceto добре дошла в отбора на бърборани - тумбалани  Hug Кога ти е терминът, на колко си години , друго детенце имаш ли - да те запиша на първа страничка. А каквато съм любопитка, абе кажи си всичкооо. Имаме си и албумчета на мамите, на бебоците, на коремите, давай пълни ги и ти-пак на първа страница има име и парола.
Карина Честита мома   bouquet
ставаме все повечеееее. Видя ли че всичко е наред, бебка е в нормата- ти си добре и навън е слънчево.

silverarrow страхотен папагал, знам че ако повече го влечат жени- значи е мъжки, ако си пада по мъже - женски. Когато сте двамата с мъжо при кой седи? Джоска е сладка мушмула, леле как обичам животни. Клипчето е супер чудя се Джоска дали не е зъболекар?

Мен ме оставят за 5 дни самичка, мъжо отива във Варна  Whistling най-голямата ми мъка е че в тези жеги ми оставя малката кола, която е без климатик (да не ме чуе, че за колата жаля, не за него) Сега съвсем ще изперкам, ама то някой трябва дя работи в къщи. 

Преслава утре ако можеш вземи половинката, ще стискаме палци да увеличим тъщите, а после прати мъжо при моя да си подсмърчат заедно  Mr. Green

# 192
  • София
ВЕЧЕ РАЗКРИЛИ СЕ БЕБОЦИ

19   10

ЧАКАМЕ ОЩЕ 78 ХУБАВИ ИЗНЕНАДИ

Последна редакция: ср, 16 май 2007, 19:15 от meggyv

# 193
Момичета аз много искам момиченце, но ако е момченце моето мишле което нося (нали така ми казаха уж) ще избирам с лупа снахата   smile3556 да е русокоса с сини очи с дълги крака  Joy и да е кротка и тиха и много да слуша свекървата, тя ако ме слуша и аз ще я слушам и то много.

# 194
  • София, Павлово
Здравейте мами!! Не съм влизала от повече от три седмици и много ми липсвате. Бях мин. седмица при Мазнейкова и тя беше много мила- разбрахме, че е Мъж!! Grinning

Това е най- хубавата му снимка, а има и страхотно клипче на което му се вижда всичко.. Много ни е сладък, но сега се започва дилемата с името! Трябва да започва с "Я". Дайте интересни предложения - моляя  newsm17

Общи условия

Активация на акаунт