Бъдещото ОКТОМВРИйче все повече расте, а май на всяка мама и се ходи на море

• 15 989
  • 292
  •   1
Отговори
# 165
iolinceto приветствам те с добре дошла в нашата компания!Ивон много се радвам че всичко е на ред!И честита кукличка!!! Hug

# 166
Ивон, честито за повече от прекрасната новина с резултатите и пак честита ти принцеса.    bouquet Сега не ти остава нищо друго освен да си отдъхнеш и с бебка да си прекарате чудено оставащите месеци до срещата през октомври!
Добре дошла и на liolinceto!   bouquet Сега ще видиш как забързаното ежедневие ще си забави темпото с нас.  Wink Тука всички работещи мами си прекарваме чудесно именно в работно време  Whistling и така не се усещат дните.  Crazy

# 167
Здравейте, бързам да се похваля  Flutter
МОМИЧЕНЦЕ Е

Направо се разплаках от радост като ми го каза докторката, вече напълно се бях обезнадеждила (има ли такава дума  Thinking)

Изобщо не е толкова огромно, 360 гр. е, което макар и на горната граница, все пак си е в нормата. Така че хубаво си отдъхнах от притесненията Simple Smile

Ивон, честити ти резултати, дано само хубави неща да ви чакат от тук нататък   bouquet

Ирен, много ти съчувствам, дано да оздравееш бързо, стискам палци!

Моето меню е следното:
Сутрин ям ябълка, киви или грейпфрут. На обяд някакво готвено ядене от рода на мусака, пиле с ориз, гъбена каша, гювеч или нещо друго, каквото си харесам.
Следобед пия поне един литър натурален сок или изяждам половин кило ягоди и едно кисело мляко и на вечеря обикновено ям салата от краставици и домати, като понякога я заменям с една плодова салата, която много обичам - ябълка, банан, киви, портокал, кисело мляко, мед и орехи.
Вечер много много не ми се яде, обаче напоследък съседите са започнали да готвят разни много вкусни неща точно около 7-8 часа вечерта и такава миризма влиза, че полудявам. Онзи ден така ми се преяде, че ми идваше да им щурмувам вратата и да им нападна кухнята  Joy Добре, че се възпрях, друго си е да имаш възпитание, ама не знам до кога ще се контролирам, ако така ще ми миришат всяка вечер.

# 168
  • София
Благодаря момичета за хубавите пожелания!  Дано всяка от нас само приятни емоции и добри новини получава до края:hug:

liolinceto - Добре дошла при нас!  Но освен да ни четеш ще се радваме много и да ни пишеш! bouquet

meggyv - да....сега е време да започне розовото пазаруване!  Joy

galentinass - ще стискаме палци в понеделник да се покаже бебчо и веднага да се похвалиш Laughing

kalina333
- аз като чета темите от август, септември и нашата кавалерите са доста повече на брой!  Mr. Green Така че поне избор ще имат голям.  Laughing

misholina - не забравяй да ни пишеш как са твоите резултатите:)))) Наистина 1:29000 е много перфектно, сигурна съм че сега и с четворния тест всичко ще бъде наред.  Hug А за шофирането в Англия - на мен ми се вижда доста трудно. Като си помисля с лявата ръка да се оправям със скоростите.... #Crazy  Пък за лявото и дясното да не говорим...аз съм толкова зле, че винаги като ми кажат ляво завивам на дясно, вместо на дясно гледам на ляво за коли с предисмтво... hahaha и съвсем бих се ошашкала... Crazy Но ти ще се справиш, то аз съм си трагичен случай... Laughing

Хайде, сега отиваме да хапнем малко макаронки с бебка..Simple Smile Относно яденето - аз закусвам корнфлекс, преди само диетичен, но напоследък и по шоколадовите много си падам. И в доста големи количества...по две купички.  Blush Иначе докато бях на работа обикновено си поръчвах таратор и салата за обяд, понякога нещо готвено , но нали съм капрична и все не ми харесва менюто. Е, след 1 час огладнявах, но обикновено и малко плодове си купувах после. И за вечеря пак сме на нещо бързо, че нали все нямаме време - салати, таратор, спагети, макарони, картофи, ориз, плодова салата, сандвичи, пица, китайско,нещо поръчано по телефона. Сега в къщи ми е по трудно вече, защото пак нямам време да готвя, пък и не мога да измисля какво ми се яде. Че не стига, че вечерята трябва да си измислям, но и обяда ooooh!  Crazy така че карам на салата и ягоди през деня. Обаче съм си обещала като минат изпитите да се заемам сериозно с кулинарни изпълнения.  Naughty

Иначе за протокола съм +2,5-3 кг все още (на нали съм споменавала, че и преди да забременея за около година бях качила 3-4 кг. отгоре). Но да видим с този корнфлекс и с тази италианска кухня до кога... Crazy

Яяя....Карина е писала и то с добри новини!  newsm44  Да ти е честитя малката, сладка госпожица, много се радвам, че и твоите притеснения ще отминат вече... Hug

# 169
Ивон, Карина честити ви девойки!
Я, кажете рано ли е ако отида следващата седмица, тоест в средата на 17 г.с. на ФМ? В голяма чуденка съм да чакам ли още. Лекарката ми каза че ако искам вече мога да си записвам час и сега хем много ми се ходи, хем се притеснявам да не би да е много рано  Rolling Eyes

# 170
коки   и аз съм в чуденка в коя седмица да ходя...помагаите на нас по изостаналите... newsm78

# 171
Здравейте и от мен за днес.)))
Чак сега успявам да се включа, тъй като имах доста работа.)))
Аз смятам на 28ми да съм на преглед в медицински център Фемина и предполагам ще кажат и какъв е пола на бебето.)))) Така че края на месеца ще може и мен да оцветите.)))

Аз не спазвам някакво строго меню. Тези дни гледам да хапвам салати и почти нищо консервирано.
Но снощи не издържах, тъй като от 3дни ми се хапва китайско.)))
Отидох и взех ориз, сладко-кисело пилешко, ребърца и пържени картофи.))) Трима човека хапвахме от това цялото ядене, но...аз май изядох колкото останалите двама. Направо ужас.)))
Така че от днес отново съм си на ограниченият режим.)
За закуска хапнах череши, на обяд портокал и все още не съм си правила салата, но смятам да се отправя към кухнята вече.)

# 172
Ивон толкова се радвам за добрата новина и вече честита мома  Hug
liolinceto добре дошла и леко бременеене с нас и само хубави моменти   bouquet
Карина мила честита ти мома и на теб Hug
МОмичета добре, че сте вие направо ако ви нямаше щях да съм полудяла вече у нас  tantrum ако щете ми вярвайте днес съм обиколила апартамента 100 пъти направо полудявам, ама и на едно място не ме свърта затова пишете милички че да има с какво да се занимавам  Hug  Praynig

# 173

Здравей Ивон  Simple Smile Ще се старая да пиша   bouquet
Аз все още чета из форума и се запознавам с всичко, което би трябвало да ме интересува. Като гледам вече е подходящо време да си записвам и аз час за ехограф, за да видим какво бебоче ще си имаме Simple Smile
Бих искала да питам освен при Калчева в бургас има ли друго място с добра техника и къде биха ми препоръчали момичетата от Бургас да отида?

Лек и усмихнат ден пожелавам на всички  Grinning

# 174
абе Galini мамата с близнаците отдавна не е писала някои д а има инфо за нея? Дано е добре тя и нейните бебоци! Praynig Praynig Praynig

# 175
Докато се натуткам да пиша минали 3 съобщения  Crazy
Благодаря на всички за топлото посрещане.
имам един въпрос  ooooh! Обяснете ми какво точно е ФМ ? /сори за невежеството/  Blush

# 176
Ивонче, Карина честити ви девойки и на вас! Казах ли ви аз мамета че тази седмица е на тъщите  Joy Joy Joy. Желаещите мома да отиват да гледат до края на седмицата.   Mr. Green
liolinceto добре дошла. Бургаските мами се увеличаваме  newsm44 . Айде скоро и ние една срещичка да си сформираме. Малко сме ама и по лесно ще се организираме. Калчева е единствената в Бургас, която разполага с 4Д. Ако държиш да е на 4Д де. Аз ходих при нея и останах доволна. Само че ме пита кой ме праща и аз и казвам никой и тя веднага ама интернет ли четете бе момичетааа. И аз тогава включих че когато ходих да ми установи бременността ми каза ако искам за ФМ между 5-10 май е най подходящото време за това и тогава да отида. Така че това не е задължително. Иначе на тебе кой ти следи бременността?
За хапването да ви кажа и аз си хапвам и от всичко. Особено вафлички и бонбонки (по 1 пакетче МЕНТОС на ден)  Mr. Green и шоколадчета  Crazy. Иначе апетита не ми е по - голям от преди. Даже преди повече си похапвах от сега. Качила само 1 кг от преди, което ме кара да не вярвам на кантара, че като си гледам тумбето #Crazy. А вчера да ви разправям прибирам се от работа и се звъни на вратата. Отварям и някаква комшийка (от гадните комшии  Mr. Green). Айде ми вика навън да сме чистили пред входа, а аз едно боклуче не съм си хвърлила по скоро всичко идва в нашата тераса (ние сме на 2-ри ет.). И само и казах че нямам намерение и освен това съм "леко" бременна и тяя оооооо ама извинявайте. Ама трябваше само да и кажа да слизат да си чистят мизериите от горните етажи защо на нас звъни, ама на и аз с моя бременен мозък ...  bambam  smile3555
Отивам да поработя че тук е някаква лудница в последно време. Ноооо ..... довечера съм на линия и ще изчета всичко не през редовете. Чао за сега!  Целувки newsm51

# 177
За ФМ, аз днес бях и най-после разбрах какво е  Joy
Феталната морфология е добре да се прави в 20-та ( и после пак в 24-та, 25-та) седмица, защото преди това няма да са се оформили още всички органи на бебето и няма да е толкова ефективно да се види дали всичко е наред.
galentinass и коки, най-добре се обадете от сега да си запазите час, защото сега дават часове за края на юни. Хубаво е да сте в 20-та седмица по време на прегледа.

# 178
Кой спомена нещо за бременен мозък???Ей сега ще ви кажа какво заформих преди малко добре че е без последици! След темите за похапване решавам че ми се хапват ягодки и бегом към пазара!
Моткам си се аз пазарувам си и си приказвам с разни комший и решавам че ми е жега и се прибирам най-накрая.И пъхам аз ключа и опааа - отключено  #Crazy
Открехвам лекичко и викам - " кой е там?" ама никой не ми отговаря! И загрявам че изобщо не съм заключила а сме на първия етаж! Добре че не отидох до Овча Купел 1 да разглеждам" Пакостник"
И вече два пъти забравям по цял ден ютията да работи !
Карина честита госпожичка и на теб! Много ви се радвам да  знаете!

# 179
Еееее, не ми се чака до 20-та  Sad. Какво ще правя сега, аз съм от тия хора дето им казват, че имат цигански сърца - не трая и това си е  Laughing.  Ще постискам зъби, ама като се знам, най-много една седмица да издържа и то със зор.
Карина, ние сме от Варна и е по-лесно с часовете  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт