Бъдещото ОКТОМВРИйче все повече расте, а май на всяка мама и се ходи на море

• 15 990
  • 292
  •   1
Отговори
# 150
  • La casa de Mickey Mouse
silverarrow много ми помогнс с коли4ките  Hug аз оЩе се 4удя и мая newsm12
за яденето никога не съм закусвала винаги кафе и цигара но сега нито кафе нито цигара  smile3511 съответно мляко (на принципа на айряните но плодови) и корасан4е или някой сандви4, на обяд или сандви4 или готвенко в близкия бар, а за ве4еря от как го няма мъжо все полуфабрикати задушени зелен4уци, пици, оризи със зелен4уци и резултата е пла4евен 4кг (само от бремеността, но и няколко от спирането на цигарите) 4увствам се ужасно  smile3516 успокоява ме само това 4е е за бебо и 4е тук вси4ки са дебели, от как напълнях ваеха да ми подвикват и подсвиркват по улиците smile3506, не виждат ли 4е съм бременна не мога да разбера
а за гърдите съм станала като Памела, мъжо не харесва жени с големи гърди направо  smile3518

# 151
Пробвайте с таблетки срещу киселините: талцид, стопацид, и т.н. На мен много ми помагаха първия път - има калций в тях, та са и полезни  Simple Smile Аз дъвчех американския еквивалент, ама тя активната съставка е една и съща, и не са вредни. Облекчават веднага.

За количките: гледайте да има кош отдолу (Quinny-то няма; за мен това му е основния проблем). А на всички останали триколки: за мен са много тежки. 8 кг е абсолютния максимум...

За Мариана първите 3 месеца ползвах кошчето за кола + колелета (http://dreamtimebaby.com/uncarseatcar.html). После имах Combi I-thru (много лекичка и компактна; обаче се разби при многото ни пътувания и местения: беше с нас в БГ два пъти, в Мексико, и в Лондон в началото): http://www.combistrollers.com/ProductDetails.aspx?CategoryID=2&a … amp;productID=510). И сега съм с Макларън (няма 5 кг): http://www.specialtybaby.com/ma20trstincr.html

Сега съм метнала око на Пег Перего Плико (http://strollers.baby-gaga.com/peg-perego-pliko-p3-classico.php), да ми замести Комбито. В началото ще сме пак с колелетата и столчето за кола.

Като цена, всичките заедно, за две бебета, ще струват колкото едното Бугабу - с тази разлика, че за всеки "период" имах различна и много подходяща за възраста количка (например, сега Мариана ползва количка само от време на време, и нося Макларъна на презрамка през рамо в метрото - така както Бугабуто никога не бих могла да метна на гръб...). Та това е моя опит  Simple Smile

# 152
  • София
Здравейте момичета, идвам бързочко да ви се похваля, че резултатите от амниото са ми наред и 100% сме момиченце!  Mr. Green newsm44 newsm44 newsm44

След 10 мин. обаче пак ще трябва да тръгвам, за да си ги взема и напечатани, защото още не бяха готови. Лелее...подлудих ги хората в МД, много ми е неудобно вече... Embarassed

Да честитя девойката на katalina Hug

Аз и за останалите мами доста неща имах да пиша, но нали бързам и всичко ми изчезна от главата... ooooh!

meggyv - дано бързо да те оставят тези киселини.  Praynig Чела съм, че някои мами казват, че с по една лъжичка кисело мляко се оправяло положението, може и да стане.  Peace

Да се похваля и аз за количките - видях го това Quinny Buzz най-накрая и тотално се влюбих.  Crazy Много маневрена и добре балансирана е. Бях пробвала Чикото и Джейн да ги повдигна на задните колела , все едно се качвам на бордюр - е, с Джейн едва със всички сили успях да го направя (хеем количката е празна), с Чикото пак не беше лесно, а Бъза все едно е лека като парце. (въпрек че Джейн е 8,5 кг. а Бъза 12кг! ) Без никакво усилие.  За мен недостатък е, че няма спирачка при дръжката горе, която да убива скоростта при слизане по наклон. Чикото я има и мисля, че е полезна, защто количката, с бебето и багажа става доста тежка и може да си представите какви усилия са да я задържаш надолу. При всички положение реших обаче, че искам и зимен кош и отделно столче, независимо каква количка ще взема. Все още обмисля цената, която за съжаление е доста висока.  Sad

Минахме и през магазина на Чико и видяхме и Stokke-a (гризеше ме любопитство) ...е да ви кажа ми се струва пълен боклук. На снимка не знам какво толкова ми е харесала, въобще не ми допадна, не е толкова маневрена и ми се струва, че с тези пласмасарии ще се счупи всеки момент.

# 153
Ивон , честито ти момиченце   bouquet
misholina, и твоите идейки за колички си ги бива, все повече съжалявам, че не мога да се включа в избора на количка, нали ви казах - на нас ни подариха - синя на Бертони Wink (потретвам ли се?)
Нищо де, за лятна количка ще му мислим...

# 154
  • La casa de Mickey Mouse
silverarrow дай ми моля те сайт на bebe comfort 4е тези които намирам аз този модел го няма и така не мога да се ориентирам

# 155
  • The O.C.
 Аз закусвам филийки с нещо или баничка и задължително кафе.На обяд нещо готвено.И след обяд започвам да ям всичко за каквото се сетя,добре че не ми се ядат много сладки неща.Проядох кисело мляко ,домати и др. такива които не обичах.За вечеря също готвено и салатки ,за десерт плодове колкото по- кисели толкова по-добре.Не се ограничавам защото последния път при доктора не бях качила нищо и ми се кара да ям.Да не останете с впечатлението че съм слаба,не съм ,даже съм закръглена. smile3503
 По въпроса с домашните любимци ние си имаме много.В къщи гледаме само една персийска котка с две бебета ,а навън са 4 котки и едно куче smile3501.Не мисля да махаме писана,само няма да я пускаме в стаята при бебо в началото,заради космите.Иначе бебо трябва да свикне ,нашите любимци са ваксинирани и обезпаразитени/и двамата с мъжо сме ветеринарни лекари/ така че няма страшно.
 Момичета утре съм на лекар,дано да види пола на бебчо.Стискайте палци и аз да се похваля с мома. smile3508
 Честита бебка на Ивон. newsm18
 misholina ще взема да ги пробвам тия хапчета.

# 156
Ивон браво за резултатите,  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm51 newsm51 newsm51 много се радвам че всичко е ОК. хайде вече успокой се и се наслаждавай на оставащите месеци. Сега като си по спокойна ще си вземеш и шофьорския изпит Wink
За яденето аз закусвам баничка или друга закуска после по някое време плод, за обяд напоследък си нося в офиса домати и краставици и кисело мляко или пък си купувам таратор и нещо лекичко, следобед пак плод по някое време а на вечера почти само салата. Не е много ама пак много ми се е налепила по брича  Sad ама ще се свалят после. Бисквити и вафли въобще не ми се ядат и по -добре защото според мен не могат да дадат нищо полезно на бебо.
А за любимците ние имаме една шантава кокерка но със сигурност ще я махнем за 5-6 месеца но после пак ще си я вземем.

# 157
Ивон, честито за резултата! Успокой се сега, и само усмивки от тук нататък!

Ти ме подсети да се обадя за моя резултат от повторния тест (правих четворен; че БХС ми се видя високо) - 1:29,000  Crazy Смятам и аз да се успокоя и да престана да си тормозя лекарката  Simple Smile

Да се похваля, ще взема няколко урока за шофиране в Англия (нали карат наобратно, олигофрените!). Имам американска и българска книжка (която важи тук), ама за собствено успокоение...преди да се кача в местно возило, трябва да пробвам. Не мога да си представя как ще се оправя (как се сменят скорости с лява ръка!)  Joy

# 158
Ивон браво за резултатите   bouquet

# 159
Здравейте момичета, идвам бързочко да ви се похваля, че резултатите от амниото са ми наред и 100% сме момиченце!  Mr. Green newsm44 newsm44 newsm44

Ивон
Честито ти момиченце newsm53 newsm51
Много се радвам на добрия ти резултат.И моето е девойче със сигурност.
Да му мислят кавалерите. smile3533

# 160
УФ и аз искам да знам какво ще е моето диване  newsm12.Понеделник съм на преглед и дано се покаже вече какво е newsm17

# 161
  • София
ИВОННННННННННН честити резултати   bouquet   bouquet Ех че гот, сега само ще се кефиш на корема и ще престанеш да се тревожиш.
Давай смело към магазините за розови дрешки и розови играчки и розови принадлежности и ВСИЧКО РОЗОВО.

# 162
Здравейте на всички тумбаланки  Grinning
Не мога да Ви опиша колко приятно ми стана като четох цял ден форума.
От това забързано ежедневие не ми остава време да се зарадвам, че съм бременна и че и аз както повечето от Вас ще чакам октомврийче  Wink
Току що се регистрирах и мисля, че всеки ден ще намирам време да крадвам по няколко минутки, да вляза да Ви почета, за да се зареда с усмивки и добро настроение.
P.S. Към всички бъдещи мамчета от Бургас - много много поздрави от мен. Присъединявам се към тумбата с тумбачета на плажа Wink ако някой успее да ни организира  Hug

# 163
liolinceto    Добре дошла!Леко и безпроблемно бременееене!

# 164
liolinceto    Добре дошла!Леко и безпроблемно бременееене!

Много много благодаря, да ти се връща и на теб  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт