Бъдещото ОКТОМВРИйче все повече расте, а май на всяка мама и се ходи на море

• 15 986
  • 292
  •   1
Отговори
# 195
Ей направо сте страшни Hug Hug Hug
Аз понеже очаквам да стана и свекърва и тъща някой ден. Силно се съмнявам, че някой ще ме пита като дойде ред за сватби. Laughing Да стигнем дотам.
Чистосърдечно ви завиждам, че голяма част вее сте розови или сини нямам вече търпение. Сигурно се повтарям за стотен път Joy
Добре дошла liolince, аз живея в Созопол и ако си спретнете срещичка в Бургас. Ще дойда и аз. То ако питате мен вече е време да се уговорим. Вижте софийските мами Hug
Много целувки Heart Eyes

# 196
  • София
МГД ЧЕСТИТО МЪЖЛЕЕЕЕЕЕЕ ЛЕЛЕ ЧЕ Е ГОТИНО. СЛОЖИ ГО И В АЛБУМЧЕТО Страхотен  сладур Явор, Янко,Ясен. И аз като бях при Мазнейкова тя беше страшно мила и изчерпателна. Представи си тази жена е на 50 години, а изглежда на около 35 според мен де.

Леле Irenn такава девойка немаааа, хем добричка, хем руса, хем свеки да слуша  Mr. Green  Mr. Green

Отвори тема за цветове и мен от два дни ме занимава мисълта, каква ще е мойта бебка, дали ще има руса коса и сини очи като тати или тъмни очи и тъмна коса като мама. Ще бъде голяма красавица - съмнение няма ще бъде много умничка, ще бъде послушна и кротка - ЕХ РАЗМЕЧТАХ СЕ АЗ, само знам че ще е страшна красавица  Mr. Green къде са циганките да ме видят как си хваля отсега гарванчето.  Mr. Green

НА КОЙ ПРИЛИЧА А??  Mr. Green

# 197
Честит малък мъж МГД!
Дати е жшв и здрав! За именца, моето мило се казва Янислав - аз много го харесвам. Сещам се също за Ясен, Явор, а може и само Яни, е има и Янко. Ами това е от мен.

# 198
  • La casa de Mickey Mouse
meggyv по принцип се казва 4е ако е моми4енце зна4и гена на баЩата е по силен и прили4а на него ако е мом4енце съответно обратното
4исто биологи4ески ако в рода ти има светли хора със сини о4и да Ще бъде синеоко но ако няма няма шансове Ще бъде с тъмни о4и

# 199
МГД! честит малък пишльо! Много да ви радва на есен!
meggyv аз виждам нещата така - черна коса и сини очи най-хубавата според мен комбинация!

# 200
  • София
Наде това ми е мечтата синеока с черна коса, куплива леко и гъста като тати  Mr. Green

ANETT   баба от едната страна е синеока била и дядо от другата страна също сини очи. Всички братовчеди и братовчедки са синеоки, само аз и кака сме тъмни. дай боже да е силен синеокия ген.

Neve Янислав е супер, дано и МГД го хареса.

# 201
  • La casa de Mickey Mouse
споко сини Ще са зна4и
да ви се опла4а живея в най смотаната държава кояро може да съЩествува  smile3514 харесах си коли4ката на bebe confort и една кошарка на graco
http://www.gracobaby.com/products/subcategory.asp?No=12&N=43 … 7+564&act=A20
и какво мислите нито коли4ката нито кошарката ги внасят в тъпата испания бясна съм  smile3511
а толкова ги искам 4ак ги пратих на MMS на мъжо каза 4е съм полудяла но и той много ги хареса  newsm45

# 202
Здравейте и от мен!
Я, колко много сте изписали чета ви цели 3 часа.Честито и от мен на мамите,който знаят вече бубката каква е.Аз за сега съм си с това което каза доктора от обикновенния ведеозон /пишльо/ ама знае ли се....?
Аз малко нещо се поспекох с тази ФМ.,защото ми се струваше рано, ама то май не било.Та кажете ми моля:при Мазнейкова ли е най-добре според вас и как стои въпросът с часовете,много ли се чака?
И искам да ви се оплача за нещоVМного,много ми отичат краката.Повтарям се ама аз съм качила цели 10 кил./да не казвам и повече/ само на 165 см. и сега направо ще ми гръмнат вените така лягам и така ставам от няколко дена.На всичкото отгоре аз си го и има този проблем от преди просто сега е страшно.А лятото те първа предстои.Дайте акъл какво да правя.

# 203
Здравейте мамчета. Ивонка браво за резултатите и да ти е жива и здрава бебка. Grinning. Аз момичета пак съм с контракции Cry. Поне докторката ме успокои, че с бебо всичко е наред което е най-важното ама мен ме боли Sad. И всичко от притеснения и нерви егати живота. Извинявайте, ако съм ви натажила, но вие сте единствените които могат да ме разберат... 

# 204
joly24 почивка и така, че тая работа е сериозна.  Naughty
Ирен абе тая снаха и УМНА  трябва да е.  Joy То и аз русо русо го исках, ама на .. няма на кой. Нищо ние пък зет рус ще търсим че барем       внучето и то да е русо.  Joy
Виждам желаещи за срещичка в Бургас. Предлагам ако искате за 20-ти (неделя) по обяд. Може да ми пишете на лични или на ICQ-то че да не пълним темичката, че на Меги професия и стана да прави темички с нашето писане.
МГД честито ти малък мъж!
Имаше май и още да пиша ама като не помня по много.  Mr. Green

# 205
Здравейте, момичета!
и аз ходих на преглед, но още не можаха да видят пола--Доки каза, че много се крие мъничето. Аз и не съм толкова любопитна-имам си едно момченце и е чудесно- Моля се само всичко дае наред и да е здраво бебето.
Малко съм притеснена обаче, защото плацентата ми е много ниско закрепена.
Някой има ли такива проблеми?
Разчитам на вас-вие сте сродни души... Laughing
Пишете ако знаете нещо...  bouquet

# 206
м да ви се оплача за нещоVМного,много ми отичат краката.Повтарям се ама аз съм качила цели 10 кил./да не казвам и повече/ само на 165 см. и сега направо ще ми гръмнат вените така лягам и така ставам от няколко дена.На всичкото отгоре аз си го и има този проблем от преди просто сега е страшно.А лятото те първа предстои.Дайте акъл какво да правя.

И моите крака започнаха да отичат, нищо че съм качила 2кг. Явно това е от жегите. Чудя се вече какво да правя. Много е неприятно. Не че се усеща особено, но реша ли да си обуя някой чехлички или сандалки и става лошо.

# 207
МГД ЧЕСТИТО МЪЖЛЕЕЕЕЕЕЕ ЛЕЛЕ ЧЕ Е ГОТИНО. СЛОЖИ ГО И В АЛБУМЧЕТО Страхотен  сладур Явор, Янко,Ясен. И аз като бях при Мазнейкова тя беше страшно мила и изчерпателна. Представи си тази жена е на 50 години, а изглежда на около 35 според мен де.

Леле Irenn такава девойка немаааа, хем добричка, хем руса, хем свеки да слуша  Mr. Green  Mr. Green

Отвори тема за цветове и мен от два дни ме занимава мисълта, каква ще е мойта бебка, дали ще има руса коса и сини очи като тати или тъмни очи и тъмна коса като мама. Ще бъде голяма красавица - съмнение няма ще бъде много умничка, ще бъде послушна и кротка - ЕХ РАЗМЕЧТАХ СЕ АЗ, само знам че ще е страшна красавица  Mr. Green къде са циганките да ме видят как си хваля отсега гарванчето.  Mr. Green

НА КОЙ ПРИЛИЧА А??  Mr. Green

Явор, Ясен, Ястреб, Ярослав, Янислав

# 208
Добър вечер момичета!
Като гледам всяка нова тема я изписваме с по - бясни темпове Laughing
Ивон, честито за резултата!  bouquet
В понеделник сме на ФМ при доц. Томова, надявам се и ние да се разпишем със снимка.
За краката, моите също започнаха да се надуват но малко. Купих си масажиращи чехли на Scholl, и съм много доволна, много са леки и удобни.
Всяка вечер си напрягам сетивата да усетя бебко или бебка, но засега нямам успех. Надявам се в понеделник да го/я видя нашето кротушче и да се успокоя малко.
Хайде, приятни сънища на всички ви! smile3524

# 209
Ако все още ви се подуват малко краката, мажете се с Лиотон-помага,но за съжаление на мен той вече не ми върши никаква работа

Общи условия

Активация на акаунт