Открийте света на VOYO – любими филми, сериали и предавания на едно място

• 661
  • 101
  •   2
Отговори
# 45
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Обичам да гледам сериали, риалити формати и филми, а също и развлекателни, образователни и кулинарни предавания.
Не съм използвала VOYO досега.

# 46
Гледам предимно филми, сериали и слушам музика. Не съм ползвала Voyo.

# 47
С ММ обичаме да гледаме сериали и филми. Последно гледахме турския сериал Доброта, който беше по Бтв. Разтоварваме след дългия ден така. Не сме опитвали Voyo, но определено бих се радвала да имаме достъп, за да гледаме филми и сериали, когато имаме възможност и време.

# 48
Гледам филми, рядко и сериали. Не съм ползвала  VOYO, но се замислям да опитам.

# 49
Гледам новини, филми, научно-популярни и документални предавания.
Не съм ползвала досега платформата.

# 50
  • Ямбол
Обичам да гледам филми и сериали.
Ползвала съм VOYO преди време, като екстра към абонамент на мобилен оператор.
Направи ми впечатление, че присъстват предимно турски сериали, които не представляват интерес за мен.
Според мен, ще бъде по-добре, ако се включат повече европейски филми и сериали в асортимента на платформата.

# 51
В свободното си време най-много обичам да гледам сериали, филми и развлекателни предавания. Предпочитам криминални и драматични сериали, комедии и интересни риалити формати, които ме разтоварват и ме откъсват от ежедневието. Не съм използвала платформата VOYO, но ще се радвам да имам тази възможост.

# 52
Обичам да гледам комедийни сериали и реалитита. В момента ползвам Voyo за пробен период през Yetel и честно казано ми допада. А и гледам Къщата на инфлуенсърите 1 ден по-рано Simple Smile

# 53
Обичам да гледам сериали и реалити..
Не съм използвала платформата, но бих опитала.

# 54
Развлекателни програми. Не съм използвала VOYO.

# 55
В свободното си време най-много обичам да гледам комедии и ужаси – явно или искам да се смея до сълзи, или да не мога да заспя после. 😄 От ужасите много харесвам „Мълчанието на агнетата“, защото обичам напрежението и историите, които те държат на ръба до последно. А когато ми се гледа нещо по-леко, избирам комедии като „Ергенският запой“ – понякога човек просто има нужда да изключи мозъка и да се посмее на чуждите нелепи решения. 😂

VOYO все още не съм ползвала, но ми е любопитно и определено бих го пробвала. Ще ми е интересно да открия добри филми, сериали и развлекателни предавания, а най-много бих се зарадвала на повече качествени комедии, психологически трилъри и страшни ужаси – от онези, след които проверяваш два пъти дали си заключил вратата.

# 56
Обичам да гледам сериали, защото там действието се развива по-дълго време, любими са ми комедийните - Приятели най-вече. Не съм използвала Voyo, но бих.

# 57
Обичам да гледам филми и предавания от типа на Игри на волята.
Досега не съм ползвала платформата.

# 58
  • София
В свободното си време обичам да гледам лежерни сериали без натоварване, като Младият Шелдън или Теория на големия взрив.
Към момента не съм използвала VOYO.

# 59
  • София
Обичам да гледам филми и сериали. Досега не съм ползвала Voyo. От години записвам филмите и сериите, които ме интересуват. Така ги гледам в удобно за мен време и превъртам рекламите. Grinning После изтривам всичко, което съм гледала.

Общи условия

Активация на акаунт