Открийте света на VOYO – любими филми, сериали и предавания на едно място

• 862
  • 116
  •   2
Отговори
# 60
Филми, сериали, реалити предавания, документални филми, спортни предавания.
В момента гледам отново Тюдорите, Приятели.

# 61
  • София
Какво съдържание обичате да гледате най-много в свободното си време - обичам да гледам филми и развлекателни предавания. Предпочитам комедии.
Не съм използвала платформата.

# 62
Обичам да гледам филми.
Не съм ползвала Voyo досега.

# 63
В свободното си време най-обичам да гледам сериали и филми, особено криминални, драми, комедии и трилъри.
Ползвала съм VOYO и впечатленията ми са много добри. Харесва ми, че на едно място има богато разнообразие от български и чуждестранни сериали, филми и предавания, а платформата е удобна и лесна за използване.

# 64
Обичам да гледам сериали и риалити формати.
Все още не съм използвала платформата на Voyo.

# 65
Какво съдържание обичате да гледате най-много в свободното си време – сериали, филми, риалити формати, развлекателни предавания или друго? Споделете ни кои са вашите любими жанрове и заглавия и защо?
Харесвам комедийни и позитивни филми и сериали. Развлекателни предавания /със смисъл!/, музикални предавания също обичам да гледам.

Ако вече сте ползвали VOYO, ще се радваме да ни разкажете и какви са впечатленията ви от платформата – какво ви е харесало и какво съдържание сте открили там? Какво ново бихте искали да гледате?
Не съм ползвала VOYO досега.

# 66
Много обичам да гледам криминални филми и сериали, трилъри, мистерии, също и романтични филми. Все още не съм използвала платформата, но със сигурност ще го направя.

# 67
Какво съдържание обичате да гледате най-много в свободното си време – сериали, филми, риалити формати, развлекателни предавания или друго? Споделете ни кои са вашите любими жанрове и заглавия и защо?

Ако вече сте ползвали VOYO, ще се радваме да ни разкажете и какви са впечатленията ви от платформата – какво ви е харесало и какво съдържание сте открили там? Какво ново бихте искали да гледате?
Ползвах войо. Обичам да гледам забавните сръбски сериали, екшъни. а жена ми гледа на таблет турски сериали - може да се гледа на няколко усторйства.
Може да се гледат и серии, които още не са излезли.

# 68
Не съм ползвала досега платформата.
Вкъщи обичаме да гледаме криминални сериали и предавания -игри за знания като Последният печели и подобни.

# 69
1 година имах абонамент за Voyo, подарък ми беше.  Има страхотни сръбски сериали,  много смях😆. Има концерти и научно популярни филми. Струва си.

# 70
  • Плевен

* В свободното си време обичам да гледам предавания за туристически обекти и дестинации, както у нас, така и в чужбина. Също така готварски канали/предавания с кратки и изпълними рецепти, спорт на живо (определени спортове и то най-вече с българско участие), научно-образователни предавания, природо-научни, стари български филми, сериали и телевизионен театър от периода на социализъма в България и изпълнения на български естрадни изпълнители от същия този период до преди 1989 г.

* Не съм ползвала VOYO до сега и нямам преки впечатления. Посещавала съм сайта, но близо 90% предлаганите продукции не ми допадат и затова не съм заявявала абонамент. Бих искала да гледам и да си плащам за изброеното по-горе от мен.

# 71
Най-много обичам да гледам филми, особено комедии и драми.Харесвам интересни сюжети и заглавия, които ме държат в напрежение. Ползвала съм VOYO и ми допада разнообразието от съдържание. Бих искала да има още повече нови сериали и актуални развлекателни предавания.

# 72
  • Пловдив
Най-вече гледам сериари /фантастични и криминални/.
Не сме ползвали VOYO вкъщи, до момента.

# 73
Най-често гледам сериали и реалити предавания, също  забавни и любовни филми. Отвличат ме от ежедневието и проблемите.
Не съм използвала VOYO до момента.

# 74
За мен най-приятният начин за разпускане е с хубав сериал, особено вечер, когато вече съм приключила с всички задачи. Обичам най-вече комедийните и криминалните сериали – важното е сюжетът да ме увлече и да ми е интересно какво ще се случи нататък. Харесвам и филми, но сериалите определено са ми слабост, защото можеш да се потопиш в историята за по-дълго.

Не съм ползвала платформата досега.

Общи условия

Активация на акаунт