Belle ragazze d'Italia... chiaccheriamo un po' - Мами в Италия - част 53

• 13 754
  • 278
  •   1
Отговори
# 210
ура! немерихме ентусиаст да отваря темите  Laughing

американските зъби и въобще антропология ми е мн. интересна.
американския турист (младеж) не може да се сбърка.
девойките масово имат леко конски профил, високи. 
стабилни, големи мадами , здрава костна система ( явно много мляко пият  Joy)стил Лив Тайлър, бели усмивки, големи зъби.
аз като притежателка на слаби зъбки, склонност към пожълтяване и всичко най-лошо на света, направо
оставам зомбирана от такава гледка. не проумявам и при тези цени на здравното обслужване ( и стоматологично) в щатите, как всички са с оправени зъби, диамантени шини ( не знам как се казват тия апаратчета) и определено си личи, че инвестицията в зъби е сериозна.
тук за едно запълване на зъб ( и вадене на нерв) взеха на мъжа ми 400 еуро.
ако трябва да слагам апартатче, избелване, корекции и тн трябва да продадем къщата.  Laughing

# 211
  • ЯМБОЛ
       Само за протококола-мама те остави на 38 дни...не че е от голямо значение...ама така завърших и се дипломирах на първа държавна сесея.На нея само омъжените/оженените се дипломирахме от групата.
       Флуора е нож с 2 остриета.Трябва да се знае водата,която се пие дали има достатъчно количество по принцип.Има природни води,в които съдържанието на флуор е даже повече и тогава се появяват характерни за областта кафеникави зъби,лесно трошливи.Много внимателно трябва да се подхожда,има теории,които отричат дори даването на флуор допълнително.Моето мнение е,че трябва да се разнообразява водата,която се предлага на бременните и децата и да се четат етикетите,не че винаги пишат истината Naughty
       Детето един мъничък човек и колкото по-разнообразно му е менюто,толково по-добре.Природата е най-великата сила.
       А тези прекрасни зъби на американците мноооого рядко са техни LaughingЗа специалист никак не е трудно да ги разпознава,чак ме дразни тяхната подреденост.

# 212
  • Torino,IT
Италинче, май майка ти се включи..  bouquet
Ми да, Лени , и без това такъв ми е и ранга. Ма като стана потребител, само ще потребителствам, без да отварям.хе хе хе  Joy Joy

# 213
  • Italia, Palermo
Яяя от една група на майки и деца юнашки. И аз съм била гледана от баба си от 3 месечна възраст на кисело млеко, а майчето ми завършило без да прекъсва.
Има соеви млека и други с растителни протеини ама някой ползвал ли ги е?

# 214
Споделям няколко идеи за заглавия, ако искайте гласувайте или нека авторката на следващата тема да реши  Crazy

Fare la mamma in Italia
Dedicato A Tutte Le Mamme in Italia
Mamme d'Italia
Le mamme e la passione italiana
Mamme in Italia- amore e passione

# 215
Лени,такива са туристките,но ако отидеш в САЩ ще видиш колко хора са в плачевно състояние по отношение на зъбите.
 Crazy
     Факта ,че по суперите продават сперей с упойка ,или материал за временно запълване на пломби говори ,че голяма част от хората не могат да си позволят да отидат на зъболекар. Peace
  Има и деца ,умряли от възпален зъб. Tired  Дори наскоро съобщиха за такъв случай по новините тук. Confused

А за структура ,съжелявам,че нямам тук снимките на съученичките на дъщеря ми ,повече от 80 % от класа бяха над 150 кг. Sick
Всякакви типове има,но затлъстелите са много.Като дойдох тук ,направо фиданки ми се сториха всички. Laughing

Миликс,мъжа ми понякога взема соево мляко,не знам за бебе дали е подходящо ,но има малко особен вкус.
Дъщеря ми например изобщо не иска да го пие,миришело и на сено... Joy

Сонче,личи си журналиста.Брава! Heart Eyes Hug

Аз съм за Fare la mamma in Italia Peace

# 216
  • ЯМБОЛ
        Вие сте все много образцови всичките е все от много сложни работи се интересувате.Я някой де си признае,зали не е отглеждан с попара от винце и ракийка? newsm78 Laughing
       Млади хоре всичките,а едни сериозниииии...малееееее.....

# 217
Имаше нещо и за храненето по кръвни групи, аз съм А, а там май зеленчуците бяха на почит, но не се сещам точно.
И от плодове дебелея, сега наблягам главно на киви и ябълки само.

Сонче и аз съм от твоята група. Hug
Май трябва са обменим опит. Peace
А принципно в теорията за храненето според кръвната група ,хората от група ‘А’ били привърженици на вегетарианските хранителни режими. Лицата с кръвна група ‘В’ най-добре понасяли яйца и млечни продукти, а тези с група ‘АВ’ – консумирали безпроблемно смесена храна.  Peace
  Колко е вярна  е друг въпрос. Wink Rolling Eyes

И аз  мисля,като Лени за прясното мляко и наистина тук прекаляват с употребата му. Rolling Eyes

А така ли? Не знаех  Crazy Положителна, нали?  Heart Eyes

# 218
миликс, киселото мляко го приемам в малки дози.

аз съм разколебана за тези соеви продукти. май вредите са повече от ползите  Rolling Eyes
може би соев хляб бих яла. свекър ми само такъв хляб яде. използвам и соево олио, ако готвя нещо.
но соеви млека, сирена, майонези, 'месо' и тн. не.

онази вечер бяхме извън града и като се прибирахме забелязах едни сгради .. огромни, дълги и осветени, в далечината в планината. не ги бях забелязвала преди. оказаха се птицезаводи. ужас. не дават
на горките пилета да спят, все ги държат на светло, да растат по-бързо и по-бързо да ми се появяват
в чинията.  Confused  каква съдба, а..

# 219
  • Italia, Palermo
Ами аз мисля, че трябва да е дебело подчертано в заглавието, че се отнася до БЪЛГАРКИ- мами в Италия

# 220
  • ЯМБОЛ
        За заглавието нямам никакви коментари,защото не ме е работа,но....в картата да се намери място за такива навлеци като мене,Маркит....Ние сме си почти за там Laughing

# 221
А така ли? Не знаех  Crazy Положителна, нали?  Heart Eyes

Да.  Peace
  А Масимо,изобщо не знае каква кръвна група е? Rolling Eyes

Миликс,че сме българки мисля,че е ясно Peace,едва ли някоя италианка ще се засили да пише тук,подведена под заглавието на италиански.  Laughing Wink

# 222
Ами погледнете я тази карта в нета,никой не отиде да види,ей. Rolling Eyes

По-лесна е ,и може да се записват хора от всякъде (вкл. и от Бг). Peace

http://www.frappr.com/?a=basics&s=size&mvid=137439734369 … amp;origin=onsite

# 223
аз си мислех, не може ли заглавието да е на български.
защо трябва да е на италиански newsm78
картата ще я правим онлайн, всеки ще се записва, но не ми остава време да я разгледам.
тази вечер, като се прибера ще я погледна, и от следващата тема ще я пуснем  Peace
така, който иска ще се записва, отписва и тн. 

# 224
На мен пък повече ми харесва на италиански,различава се от обикновените теми из форума. Peace
   Thinking  Мисля,който си пуска темата,да слага заглавие,което му харесва.В крайна сметка навсякъде във форума е така,автора  има право да реши.Нека има възможност  за творчество. Peace
   А по принцип не харесвам еднообразни неща,да не говорим номерацията... #Crazy ,представям си как след някоя година ще стане тема номер няколко хиляди и т.нат. Joy

Общи условия

Активация на акаунт