също и Balkan Dad преди време. Може би го знаете. Не казвам, че не може да им харесва в България, но винаги си личи, когато комплиментите са по сценарий.
аз всъщност тогава осъзнах, че Бургас има реален шанс за победа, защото той доста нескрито демонстрираше предпочитание към Бургас. Иначе ситуацията с Мона винаги ще остане интригуваща за мен. Ние едва бяхме обявили завръщането си в конкурса и тя вече даваше интервюта каква чест ще е да участва на конкурса. Аз все си мисля, че всичко с което се клеветеше Дара след националната селекция всъщност отговаряше за Мона. Мисля, че БНТ щяха да си пратят нея с вътрешен избор, но после явно е имало натиск от музикалната индустрия в България все пак да направят селекция и под индустрия имам предвид най-вече Саня
тя даже индиректно си го призна, че са драпали БНТ да не си избира изпълнител самостоятелно.
също и Balkan Dad преди време. Може би го знаете. Не казвам, че не може да им харесва в България, но винаги си личи, когато комплиментите са по сценарий.
и то докато се вихреше скандалът около турнето му и музикалната му кариера. Беше си криндж, а коментарите опустошителни.Препоръчани теми