Евровизия (тема 38) - Burgas 2027

• 5 154
  • 220
  •   22
Отговори
# 120
  • Варна
Евровизия е твърде голяма хапка за малък град като Бургас и каквито и предположения могат да  имат феновете на Бургас, изпълнението обикновено куца.
Естествено че е голяма хапка - цялата държава трябва да е зад Бургас. България е домакин, не само града.

# 121
Евровизия е твърде голяма хапка за малък град като Бургас и каквито и предположения могат да  имат феновете на Бургас, изпълнението обикновено куца.
Естествено че е голяма хапка - цялата държава трябва да е зад Бургас. България е домакин, не само града.
Ето това е най точния и безпристрастен коментар! Цялата държава трябва да е зад Бургас! Да пропуснем поне този път ужасният си български манталитет!
Всички курорти и градчета около Бургас,са почти свързани ! Да не говорим,че и светофарите не са толкова много много,по тая причина! Едни десет километра с два светофара,май се изминават по бързо от десет километра с десет светофара в претъпкания град.!
Не съм от Бургас,не съм и от София! От България съм.

# 122
Е, щом бургаския кмет е готов да лапне голямата хапка и е отишъл с 10 души сигурно е взел и финансиста си с концепция от къде ще намери пари 😏 . Не съм съгласна от държавния бюджет да се плаща за всичките подобрения и то да се ползват само две седмици,шатъли,матъли , които се налага да се правят тепърва за да отговаря на изискванията. В края на краищата печалбата ще обере Бургас и региона около него, защо аджеба цяла България да им плаща тая голяма сметка ,която се очертава.
 Онзи ден от Варненския драматичен театър ни молят за пари, дори и на  100евро  били доволни, за организиране на Черноморски театрален фестивал през септември. Мислите ли, че ако държавата правеше нещо щяха да звънят по телефоните наред.

# 123
Е, щом бургаския кмет е готов да лапне голямата хапка и е отишъл с 10 души сигурно е взел и финансиста си с концепция от къде ще намери пари 😏 . Не съм съгласна от държавния бюджет да се плаща за всичките подобрения и то да се ползват само две седмици,шатъли,матъли , които се налага да се правят тепърва за да отговаря на изискванията. В края на краищата печалбата ще обере Бургас и региона около него, защо аджеба цяла България да им плаща тая голяма сметка ,която се очертава.
 Онзи ден от Варненския драматичен театър ни молят за пари, дори и на  100евро  били доволни, за организиране на Черноморски театрален фестивал през септември. Мислите ли, че ако държавата правеше нещо щяха да звънят по телефоните наред.
Всичко, което с години ни дърпа надолу, в един коментар. Завистта и чуждото канче. Днес е Бургас, утре Варна - в дългосрочен план печелим всичи. Шанс за такава брутална реклама на страната ни по целия свят има веднъж на сто години. Ей, срам ме е да чета някои коментари заради авторите им.

# 124
Всичко, което с години ни дърпа надолу, в един коментар. Завистта и чуждото канче. Днес е Бургас, утре Варна - в дългосрочен план печелим всичи. Шанс за такава брутална реклама по целия свят има веднъж на сто години. Ей, срам ме е да чета някои коментари заради авторите им.

Ами не чети . Завирайте си главата в пясъка, реалността е друга .

# 125
https://www.youtube.com/live/pHTKiJL9gJ4?is=fvchVuIF-x7tpgup

Асен Генов коментира сТеодор Михайлов доста интересни неща покрай избора на град домакин.
В общи линии избора е на организаторите на конкурса. Т. Михайлов, продуцент, обяснява че, нито един град в България не е подготвен за такова събитие. Организаторите са наясно и са избрали там където ще има най-малко компромиси с качеството, което искат да постигнат. Обяснява за местата в залата, че ще бъдат около 5000 души, статисти, които са си платили добре за привилегията и че това е тв шоу, трябва да изглежда добре на екран. Въпросните организатори се занимават с това от 15 г някъде и им е ясно за всички хотелски, летищни и транспортни проблеми, избират там където е преодолимо и има желание за съдействие. Те решават, България е само домакин, толкова.
Доста подигравки отнесе Милотинова със скръбния си глас и нескопосаното обявяване на Бургас за домакин.
Доста интересно на който му се слуша.
Темата може да бъде доста интересна и информативна, но за съжаление авторът не допринася за това, апострофирайки всеки, който не е в тон с неговия негативизъм относно избора на Бургас.

# 126
  • Варна
И в София някой ще трябва да плаща денонощното метро и градски транспорт и пак ще е държавата.
Но за София си съгласен?

# 127
В София си има метро ,и се ползва от всички целогодишно, в Бургас тепърва ще се прави нещо ,което да се ползва само две седмици.

Има един филм - "Грозната истина", да, никой не иска да я чува 😂

# 128
В София си има метро ,и се ползва от всички целогодишно, в Бургас тепърва ще се прави нещо ,което да се ползва само две седмици.

Има един филм - "Грозната истина", да, никой не иска да я чува 😂
И което ще е гъвкаво и удобно, също и евтино. Ето тук може да се включат и други общини активно с осигуряване на непрекъсната линия между локации и места за настаняване. Вместо да се обединим и да се представим цивилизовани и гостоприемни. Няма как метро да се направи в Бургас за една година. София не може да завърши започнатата станция на Техпарка за това време. Я иди до района арената, разходи се, разгледай и да продължим темата тогава. Първата ми мисъл след радостта от първото ни  място ми беше: Ей сега я втасахме.

Последна редакция: сб, 15 авг 2026, 07:57 от Cygnus

# 129
  • SF
На голям провинциален напън ми прилича този избор на Бургас, но в анкетата доста се колебаех между отговор Не и Все ми е едно за отговор на първия въпрос.
Хем не искам само в София да има живот, култура и събития и ми се щЕ цяла България да цъфти, ако може, хем ми се струва, че само в София има ресурси да се организира нещо мащабно.
Пожелавам успех на Бургас и дано не заложат повече на печалбарството. Първоначалният им ентусиазъм е похвален и се радвам, че те се радват на избора на града им!

Аз никога не бях чувала и виждала кадри от тяхната спортна сграда и нещо не мога да разбера от снимките, които показват по телевизията - седалките са само от две страни и са по дългата страна на залата? Може ли някой да покаже как всъщност изглежда тази зала, защото наистина не мога да си я представя от това, което показват. Прилича ми на малка кръгла заличка, а вероятно не е.

# 130

И не, Cygnus, не е 14 км. от залата до Поморие. Моля да не се преувеличава и лъже.
Jet2 имат от повечето британски летища, поиграх си с търсачката днес.

Хайде пък ти преди да обиждаш, се научи да боравиш с карта. Включи я на сателит и виж къде са големите ризорти - в края на Сарафово и началото на Поморие. Ще превъртите от яд, че няма да ви е тоя път под носа.
Ти ще ходиш ли?
Явно няма да ходиш. Ама се ежиш, че искаме да ни е удобно. Тези, които реално ще ходим.

# 131
  • SF
Ако беше в София, евентуално в Пловдив, щях да отида, но в Бургас няма какво да правя цяла седмица. Детски танцови формации и концерти в Морската градина, не са причина да си пусна отпуск.
Ще гледа по телевизията как са организирали събитието.

# 132
Ето това е най точния и безпристрастен коментар! Цялата държава трябва да е зад Бургас! Да пропуснем поне този път ужасният си български манталитет!
Всички курорти и градчета около Бургас,са почти свързани ! Да не говорим,че и светофарите не са толкова много много,по тая причина! Едни десет километра с два светофара,май се изминават по бързо от десет километра с десет светофара в претъпкания град.!
Не съм от Бургас,не съм и от София! От България съм.
Но къде от България си?

# 133
  • Варна
Който иска да не ходи, няма да липсва на никого. Ще има достатъчно хора от цяла Европа.
Дразнещо става вече

# 134
София е най-голямият град в България.  Отнемайки домакинството му лишават много българи от възможността да отидат. Аз ще си пусна отпуск, ясно, ще давам пари за хотел, ясно. Но много българи няма да отидат. Ам вие тука мислите чужденците. Мислете ги. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт