Евровизия (тема 38) - Burgas 2027

• 33 803
  • 807
  •   1
Отговори
# 375
Според мен до голяма степен това се дължи на факта, че държавата-победител отива направо на финал, без да участва на полуфиналите. Така нейната песен има само едно излъчване, което често не е достатъчно за публиката да я възприеме и хареса. Не всички зрители се запознават предварително с песните в интернет. Голямата част от гласуващите просто гледат концерта и решават на момента. По същата причина често и песните на Голямата петорка са със слабо класиране.
Държавата победител (и тези от петорката или там колкото останаха) отива направо на финал, но песента вече се представя на един от двата полуфинала, без да минава през гласуване.

# 376
Иво Димчев нали получи покана за догодина?🧐

# 377
Дано не! Това недоразумение!

# 378
На мен Димчев ми се струва много чувствителен към критика. Не мога да си го представя в ролята на някой, който евентуално ще завърши в последните места и ще го приеме с хумор и достойнство. А и съм сигурна, че негово участие ще е манджа с грозде и събирателното на криворазбраната от българите Евровизия, които си мислят, че там са само шашави гейове, та я да си пратим нашия. Нали британците го опитаха с Оли Алекзандър преди няколко години, с цветната коса, голи мъже натискащи се в мръсен кенеф и получиха един голям пръст и от евровизионни гейове, и от евровизионни хетеросексуални Grinning нещата не са толкова прости и по алгоритъм.

# 379
Иво Димчев нали получи покана за догодина?🧐
Точната формулировка беше "покана за вътрешната селекция", т.е. пак да участва в конкурс, а не директно да е представител.
Иво Димчев или Мона (не заедно) са идеални. Да минават и заминават, за да видят защитаващите ги колко са "зА ЕвРоВиЗиЯ".

На мен Димчев ми се струва много чувствителен към критика. Не мога да си го представя в ролята на някой, който евентуално ще завърши в последните места и ще го приеме с хумор и достойнство. А и съм сигурна, че негово участие ще е манджа с грозде и събирателното на криворазбраната от българите Евровизия, които си мислят, че там са само шашави гейове, та я да си пратим нашия. Нали британците го опитаха с Оли Алекзандър преди няколко години, с цветната коса, голи мъже натискащи се в мръсен кенеф и получиха един голям пръст и от евровизионни гейове, и от евровизионни хетеросексуални Grinning нещата не са толкова прости и по алгоритъм.
Dizzy ми е голяма болка на мен, нито песента е лоша, нито стейджингът. Май просто Оли не беше бетон вокално и на хората им дойде твърде много чак такава сексуалност. Ако имаше и жени в балета според мен щеше да се приеме по-добре.

# 380
Иво Димчев не е пошъл, дори и да се закача с пиперливи теми. Не знам как го прави, но е факт!

Той би бил идеален да ни представи през 2027 - хем ще се справи добре, хем няма да му дреме, ако не се класира добре (мисля, че в капките видяхме, че далеч не е толкова чувствителен към критика).

# 381
Иво Димчев не е пошъл, дори и да се закача с пиперливи теми.
Изобщо не е... Всеки път да слушаш за това как имал xив/спин и в 20.30 ч. по време на Капките си гледаш да речем с детето и този започва в национален ефир да разказва как си  го сложил с циганчето Трайчо, че и с най-големи подробности кой на кого и как го сложил. Айде няма нужда!

# 382
Dizzy ми е голяма болка на мен, нито песента е лоша, нито стейджингът. Май просто Оли не беше бетон вокално и на хората им дойде твърде много чак такава сексуалност. Ако имаше и жени в балета според мен щеше да се приеме по-добре.

Аз не се считам за някой, който лесно се скандализира и си стиска перлите, но ми дойде прекалено налудничаво. Иначе към самия Оли имаше вероятно прекалено високи очаквания, защото може да не е някоя суперзвезда, но все пак идва като вокалист на група с множество хитове в европейските чартове в годините преди Евровизия.

Но той и в последната година-две преди Евровизия получи доста негативно внимание в пресата след като изрита колегите си от Years and Years и реши да го продължи като соло проект. Не знам дали и това не игра някаква роля също в липсата на добра воля към него, поне от по-обсебените фенове. Иначе съм била на един фестивал преди много години, където той пя и определено вокалното му изпълнение беше къде по-добро от предложеното на Евровизия.

# 383
Иво Димчев не е пошъл, дори и да се закача с пиперливи теми.
Изобщо не е... Всеки път да слушаш за това как имал xив/спин и в 20.30 ч. по време на Капките си гледаш да речем с детето и този започва в национален ефир да разказва как си  го сложил с циганчето Трайчо, че и с най-големи подробности кой на кого и как го сложил. Айде няма нужда!

Какво пошло има в това да говори за ХИВ статуса си?! Или за това, че е гей?!

Прав си, че историята с Трайчо отиде твърде далеч за национален ефир (въпреки че аз и по-лоши неща съм чувала и гледала), но той си призна грешката и апелира към редакторите да не го провокират. Мисля, че в останалата част на предаването всичко си беше добре премерено (което говори много, при положение, че казусът възникна в първите епизоди).

Аз съм по-скоро пуритан, що се касае до изкуство, и щом аз съм ок с Димчев (а съм го гледала многократно и то само в чужбина пред международна публика), значи няма никакъв шанс да прекрачи границата и да ни злепостави по някакъв начин.

# 384
  • Варна
Ако изборът е на БНТ, няма да е Димчев.
Не мисля че ще е и Мона.
Според мен ще са Молец или Прея певци от този тип. Най -добре да скалъпят някакъв дует - някой стабилен вокално и някой атрактивен .правещ шоу.

# 385
Мона и Молец са ми еднакво безперспективни. Иво Димчев, ако не прекали, има някакъв шанс за добро представяне. Бих подкрепила Прея аз.

На Dizzy стейджингът на мен ми идва малко прекален.
Иначе обожавам изпълнението на Оли и Елтън Джон на It's a sin от Brit awards 2021, един от най-гледаните от мен клипове в youtube.

# 386
Въртят се слухове, че можело, заради домакинството в Бургас и явно участието им с летището в Истанбул, да се завърнат за една година. Тогава като нищо да бъдат поощрени с една победа, за да се задържат. На мен си ми е много добре без тях и без Русия. Някак си отдъхнахме от емигрантски и "съветски" вот.
Не смятам по дифолт, че домакините имат гарантирано последни места. Иначе Михаела Маринова като завършила втора, може да е изборът на Саня. Мона вече е изявила желание да се пробва пак.

# 387
Въртят се слухове, че можело, заради домакинството в Бургас и явно участието им с летището в Истанбул, да се завърнат за една година. Тогава като нищо да бъдат поощрени с една победа, за да се задържат. На мен си ми е много добре без тях и без Русия. Някак си отдъхнахме от емигрантски и "съветски" вот.
Не смятам по дифолт, че домакините имат гарантирано последни места. Иначе Михаела Маринова като завършила втора, може да е изборът на Саня. Мона вече е изявила желание да се пробва пак.
И аз си го мислех това за Турция. Ще е страхотно да се завърнат не само като държава, чиито песни за Евровизия харесвам, но и ще е положителен знак за геополитическото им отваряне към Запада.

С нетърпение очаквам и потвърждението за Унгария, дано не се разминат като Словакия.

# 388
Ако изборът е на БНТ, няма да е Димчев.
Не мисля че ще е и Мона.
Според мен ще са Молец или Прея певци от този тип. Най -добре да скалъпят някакъв дует - някой стабилен вокално и някой атрактивен .правещ шоу.

Сакън, само не Прея. Искрено вярвам, че тя има шанс за добро класиране (топ 10/топ 5) още повече тя самата е истински фен на Евровизия доколкото знам и не искам да я пращаме като агне на заколение.

# 389
Радвам се за Бургас (не смеех да се надявам Blush ). Дано успеем да извлечем максимални ползи от домакинството. Успехът на Бургас ще е успех и за България, така че дано всички, от които зависи това, си свършат качествено работата.
Мария Бакалова и Люси Дяковска (за кавалер Joy ) много ми допадат като идея за двойка водещи, световно известна бг актриса и най-малкото европейска певица („Ноу Ейнджълс“).
Едната е и с по-нестандартна ориентация, напълно в духа на конкурса 'Евровизия'.
С финни закачки в сценария може да се получи много класно.
Интелигентен сценарист с тънко (не дебелашко) чувство за хумор  Stuck Out Tongue Winking Eye )... търси се...

Общи условия

Активация на акаунт