Тествайте Frosch Baby – за чисти дрешки и спокойни дни след ваканцията

• 1 119
  • 86
  •   3
Отговори
# 60
Да е ефективен срещу замърсяванията и безопасен за здравето на семейството ми. Да, използвам Препарат за съдове Frosch Baby.

# 61
  • София
Най-важното за мен е препаратите да са с изчистен състав, да не дразнят кожата и да почистват добре. Използвам препарат за чинии, течен препарат за пране, спрея за петна и препарата за почистване на играчки и аксесоари. Всички вършат чудесна работа и не ги сменям от години.

# 62
Важно е да почистват добре и да са безвредни.
Ползвала съм почистващи препарати за стъкла, за баня, за кухня. Много доволна бях и пак купувам.

# 63
Най-важно ми е да почиства добре и да няма тежка натрапчива миризма.

Използвала съм много опаковки от спрея за петна за дрехи. Използвам го не само за бебешките, а за всичко, което пера и има петно. Постоянно подновяваме и препарата за бебешки съдове. И двата продукта много добре почистват петната от пюре.

# 64
Важно е да бъде безопасен и по-възможност с максимално изчистен състав. Разбира се трябва да почиства и ухае добре.
За почистването на кухненските повърхности съм избрала препаратите на Фрош. А тази година използвах и препарата за прозорци в робота и се справи отлично.

# 65
Важно за мен е един препарат да е безопасен за детската кожа и да не е агресивен. Не съм използвала продукти на Фройд, но с удоволствие бих споделила своето впечатление.

# 66
Препаратите трябва да са щадящи природата, с разградимт опаковки (или пълнители), да почистват добре, да нямат тежки аромати и да са на достъпна цена. Харесвам продуктите на Frosch, но най- вече препаратът за съдове-успява да премахне мазнината от съдовете, има приятен аромат.

# 67
Балансът на почистващи свойства и оптимално безвреден състав е важен за мен. С Frosh този принцип е спазен. Любим ми е препаратът за петна - ефикасен и ми спестява доста време и усилия.

# 68
  • ШУМЕН
За мен най-важното е препаратите да почистват добре, да ухаят свежо, да не вредят. Най-често използвам Спрей против петна Frosch

# 69
Важно е да изпират добре петната и да са нежни към детската кожа. Да ухаят леко и приятно.
Ползвам препарата за петна и съм доволна.

# 70
Какво е най-важно за вас в един препарат за дома, за да му се доверите? Да е ефективен към замърсяванията и да щади кожата.
 Имате ли любим продукт на Frosch, който отговаря на вашите очаквания и винаги е подръка у дома? Кой е той и за какво най-често го използвате? Да, препаратът за измиване на съдове.

# 71
  • София
Какво е най-важно за вас в един препарат за дома, за да му се доверите? Имате ли любим продукт на Frosch, който отговаря на вашите очаквания и винаги е подръка у дома? Кой е той и за какво най-често го използвате?
За мен е важно съотношението цена-качество. Много харесвам препарата със сода на Фрош, използвам го за мивката е кухнята.

# 72
Какво е най-важно за вас в един препарат за дома, за да му се доверите? Имате ли любим продукт на Frosch, който отговаря на вашите очаквания и винаги е подръка у дома? Кой е той и за какво най-често го използвате?

Важно е да е нежен и безопасен за ползване, да има приятен аромат.
Любимият ми продукт е препаратът за съдове, с много лек аромат и силен при измиването на съдове.

# 73
За мен е важно препаратът да почиства  хубаво и да е безвреден към кожата. Използвала съм  продукти на Frosch и ми харесват .

# 74
Цитат

За мен най-важното в един препарат за дома е да бъде ефективен, но същевременно без вредни и агресивни съставки, особено когато става въпрос за ежедневна употреба и за неща, с които бебето ми има пряк контакт.
Любимият ми продукт на Frosch е препаратът против петна – използваме го ежедневно за бебешките дрешки.
Друг любим продукт ни е препарата за бебешки съдове, който също използваме редовно, от самото раждане на синът ми.

Общи условия

Активация на акаунт