Тествайте Frosch Baby – за чисти дрешки и спокойни дни след ваканцията

• 1 594
  • 162
  •   4
Отговори
# 150
За мен най-важното в един препарат за дома е да почиства ефективно, да оставя свежест и приятен аромат, но същевременно да ми дава усещане за чист и уютен дом. Обичам продуктите, на които мога да се доверя и които спокойно да използвам в ежедневието.
Моят любим Frosch е универсалният почистващ препарат с аромат на сода – винаги е подръка у дома и го използвам най-често за почистване на различни повърхности. Харесва ми, че с него бързо връщам свежестта и чистотата, без излишно усложняване.
За мен Frosch е от онези малки помощници у дома, които правят ежедневните задачи по-приятни и оставят след себе си усещането за истински чист дом.

# 151
Препаратът за съдове и за пране са любими вече няколко години,откакто се роди детето. Ползвам ги и бих пробвала и други ня марката Frosch

# 152
За мен на първо място препаратът трябва да бъде ефективен, качествен и екологичен. Най-често купувам спрей против петна за бързо и сигурно почистване.

# 153
Да мен е най-важно един препарат за дома да почиства бързо и лесно и да е екологичен.
Любим прерарат ми е този за почистване на петна от дрехите на детето (а и нашите).  Полввам го редовно за всички дрехи с петна.

# 154
За мен най-важното в един препарат за дома е да съчетава ефективност, безопасност и щадящо отношение към кожата и природата. Искам да знам, че почиства добре, но без излишно агресивни съставки и силен аромат.
Любимият ми продукт на Frosch е препаратът за съдове Frosch Baby – най-често го използвам за измиване на съдове, чаши и кухненски принадлежности. Харесва ми, че е нежен към кожата, но същевременно се справя отлично с мазнините и остатъците от храна. За мен е важно препаратът, който използвам ежедневно, да ми дава усещане за чистота и спокойствие.

# 155
Какво е най-важно за вас в един препарат за дома, за да му се доверите?
-Да изпълнява функцията си лесно и да не предизвиква странични проблеми
 Имате ли любим продукт на Frosch, който отговаря на вашите очаквания и винаги е подръка у дома?Кой е той и за какво най-често го използвате?
 -Ползвала съм препарат за съдове и за пране и съм доволна.

# 156
Препаратите , които ползвам са ефикасни и с приятна миризма.
На Frosch харесвам препаратите за съдове.

# 157
  • Ruse, Bulgaria
Най- важно за мен е максимална ефективност срещу замърсяванията, безопасност за здравето на семейството и минимален отпечатък върху природата.
Любимият ми продукт на Frosch е универсалният почистващ препарат с сода (Frosch Soda All-Purpose Cleaner).

# 158
Да не дразнят кожата и са почистват добре.
Фрош съм ползвала и харесвам.

# 159
Най-важни са съставките, да не дразнят кожата, да не предизвикват алергии.
Много от продуктите в домакинството ни са на Frosch, но любимият ми продукт e течният препарат за пране с аромат на лайка.

# 160
  • sofia
Предвид, че до дни чакаме нашето малко вързопче, бях длъжна да се запозная освен всичкш други неща, не и на последно място за подходящите препарати за новородено. Закупих от магазинната мрежа препарата за почистване и дезинфекция на марката и този за миене на съдове. Пробвах ги и двата и съм доволна от качеството им на почистване. Важно за мен е продуктите да са максимално щадящи в началото, за да не предизвикаме разни неблагоприятни неща за бебо, поне докато свикне с дома си и новата среда.

# 161
Да е натурален, щадящ кожата и екологията. Любимият ми продукт на Frosch е универсалният почистващ препарат с сода #Frosch Soda All-Purpose Cleaner

# 162
  • Плевен
Какво е най-важно за вас в един препарат за дома, за да му се доверите?
- Да има нежен, приятен и ненатрапващ се аромат, добро пянообразуване при миещите препарати и да има по-малко гадна химия в него която уврежда кожата и здравето.

Имате ли любим продукт на Frosch, който отговаря на вашите очаквания и винаги е подръка у дома? Кой е той и за какво най-често го използвате?
- Не съм използвала продуктите досега и не мога да отговоря адекватно на тези въпроси.

Общи условия

Активация на акаунт