🐥 Ноемврийски мами - Термин ноември 2026 - Тема 2

• 10 547
  • 431
  •   1
Отговори
# 375
Vall, безшевните/за кърмачки сутиени в тему/шийн са чудесни, има всякакви варианти.

# 376
Сутиените за кърмачки на мен не ми допадат изобщо. Аз използвам спортни сутиени и такива без банели.

Иначе течение и аз имам от самото начало, казаха ми, че е от увеличения прогестерон. Напълно нормално ако няма мирис и нетипичен цвят Simple Smile)

# 377
И аз използвам спортни сутиени основно, взех си и аз безшевни от шейн и наистина са много меки и приятни, но аз съм с голям бюст и реално не ги държат хахха. Таа може би ще търся друг вариант по-натам. Иначе и на мен нормалните с банелите се отбелязват на корема, но не ги нося по много и не ми пречат толкова.
Иначе и аз имам течение от доста време, не е нещо супер много, но всеки ден си има. До сега не съм имала проблем с изследвания на микробиология. Тъй като е при повечето явно си е напълно нормален симптом. Ако случайно някой има по-голямо зацапване и е слузесто може да е паднала тапата. Реално можем вече да я загубим по всяко време.

# 378
Аз чакам една пратка от Тему и стягам багажа за родилното, да знам, че съм готова. Дано поне до началото на ноември сме готови с ремонта и да успея да подредя и оправя всичко преди да тръгне раждане. Много се бавят майсторите и много се притеснявам вече. Свекървата каза да не го мисля, дори и нещо да стане, тя ще оправи, докато съм в болницата, но на мен ми е първо дете и искам да си оправям всичко сама. 😁

# 379
Аз чакам една пратка от Тему и стягам багажа за родилното, да знам, че съм готова. Дано поне до началото на ноември сме готови с ремонта и да успея да подредя и оправя всичко преди да тръгне раждане. Много се бавят майсторите и много се притеснявам вече. Свекървата каза да не го мисля, дори и нещо да стане, тя ще оправи, докато съм в болницата, но на мен ми е първо дете и искам да си оправям всичко сама. 😁

Не се стресирай излишно, на един от курсовете споменаха, че колкото повече стрес има може да забави започването на естествено раждане. Затова започвали повече вечер/нощем понеже сме по-отпуснати. Остави мъжа ти да мисли ремонта наслаждавай се на останалия месец. И ние не сме започнали стаята, нооо се опитвам да не го мисля, ще стане готова когато стане готова. Имаме и next to me, така че ще има къде да спи дори и да не смогнем.

# 380
Ние сме готови с всичко около ремонта и покупките, но аз всеки ден отлагам подредбата 🙈 Дано да имам сили и вдъхновение преди да родя, ако не мъжът ми да координира нещата с бабите. Хареса ми коментарът за стреса — аз наистина съм повече от спокойна и гледам да го карам възможно най-леко. Дано така стане и с раждането 😂

# 381
Много ви завиждам за спокойствието. 😔 Аз цялата се бременност прекарах в нерви и стрес, едно заради моите си проблеми, едно заради допълнителни неща, които ми се струпаха наведнъж. Особено последните дни разбрах много тежко нещо за мен и се чувствам много зле. Честно казано, съжалявам, че не пия лекарства, съвместими с бременността, но вече накрая не мисля да ги започвам. След НГ ще си стъпя пак на краката, искрено вярвам. А през това време за повдигане на настроението разглеждам вече екзотични дестинации за догодина.😁

# 382
И аз имам течение, гъсто, подобно като това при овулация. Пускали сме микробиология  беше чиста, но и на мен лекаря ми каза, че е нормално. Тапата си е слуз, казаха ми че трудно може да се обърка. Утре ми идва помощницата за почистването и ще я накарам да започне от спалнята, та уикенда ще нареждам скрина и ще сложа кошарата.
Аз съм под стрес дали ще се справим с основните неща преди да заминем. Не искам друг да ми нарежда, защото няма да го направят, както аз искам. Държа всичко да ми е изпрано, забърсано, почистено старателно, а на много хора не им дреме дали нещо почистено се е докоснало до нещо мръсно. А мен това ме влудява.
Сутиените за кърмене и на мен повечето не ми харесват. Обаче си купих едни от H&M, не са за кърмене, обаче са ми супер удобни, харесват ми и може да заголиш гръдта.

# 383
Писали сте, ама сте писали Simple Smile И аз по темите:
При мен бременеето винаги е било в двете крайности - или съм супер натоварена от работа и срещи с приятели и после едно спокойствие и на работа и затишие сред приятели и познати...и някак всичко става пак нормално. Категорично махам от живота си всеки, който неглижира приятелството, за мен то изключително важно, няма ли грижа и от двете страни- не ми трябва.
Чистотата - вече съм се предала, искам просто да е приемлива. С две момчета, две кучета и само двама чистачи...другаде са ми приоритетите, но явно се справям, защото всеки ме пита как е толкова чисто и подредено у дома - дано не е от любезност Simple Smile Оставям го на бабите през престоя ми в болницата, ако решат могат да си повикат помощ.
И нас ни питат за финансите- чудя се защо...всички ли са расли със златна лъжица, всички ли могат да предвидят какво точно ще могат да си позволят след 1,2, 5, 10 години, че да се отдава значение на това. Децата не са евтини, знаем го -2 имаме, щом сме решили да имаме още едно значи сме готови за това на този етап...а за бъдещето никой не е застрахован.

# 384
Това с финансите при мен идва от хора, които просто нямат такива. Най - често от завистливи хора. Аз съм отраснала сравнително бедно, мъжът ми също. Като се запознахме, е имало дни да броим стотинки буквално и дори сме седели без ток. В последните 2-3 години нещата се промениха много и двамата сме със сравнително високи заплати. Позволяваме си каквото искаме и имам доста спестявания, това явно дразни някои хора около нас. Точно тези хора постоянно дават акъл и обясняват как сега да не стане така да видим как се живее и с малко. Винаги им обяснявам, че аз знам и 2, и 200. Ако нещо се случи и дохода ни намалее, ние можем да се справим също. За въпросните не съм сигурна.

# 385
Момичета, в крайна сметка някой ходи ли на платения курс на зебрите? И ако да останахте ли доволни от преподаденото?

# 386
Точно тези хора постоянно дават акъл и обясняват как сега да не стане така да видим как се живее и с малко.
Другият път може да им кажеш, че виждаш колко са загрижени за вас и си сигурна, че ще ударят едно рамо. Grinning

# 387
Точно тези хора постоянно дават акъл и обясняват как сега да не стане така да видим как се живее и с малко.
Другият път може да им кажеш, че виждаш колко са загрижени за вас и си сигурна, че ще ударят едно рамо. Grinning
Еййй това имам на кого да го кажа Simple Smile

# 388
Момичета, голям зор видях в петък. По обяд ми се приходи до тоалетна по голяма нужда, но не успях. И така цял ден. В един момент не можех и по малка нужда да отида. Цялата се бях подала там долу. Не можех да седна. Три свещички Evaq и една микроклизма Мелилакс не помогнаха. Звъннах на моята лекарка, но тя беше в преглед. И се принудих да отида в болница тук в Стара Загора. Отидох в частна болница. Дежурната беше толкова груба и правеше неуместни коментири или задаваше тъпи въпроси от рода на защо съм чакала до петък вечер. Преструвала съм се, че ми е лошо и нямало нужда да пия вода. После съм щяла да пия. Сложиха ми катетър, за да изкарат урината. Аз не мога да седна, не мога да легна, всичко ме боли и тази обяснява как не трябвало да викам. Аз й казвам, че ме боли, тя се държи сякаш се преструвам. Поисках да ми направят клизма. Не успяха. Дадоха ми една свещичка и ме пратиха да си ходя. В началото пратиха мъжа ми да плати, защото на регистратурата си тръгват и иначе трябваше да ходи до другия им блок в другия край на града. Много ми е интересно как щяха да процедират, ако бях сама. А и след като плати, го накараха да се качи да даде касовия бон. Мъжът ми каза, че ми записали долу данните, но прегледа не ми е отразен в Е-здраве. Много се чудя дали да не подам жалба в медицински надзор.

# 389
Мини, съжалявам за това, което се е случило. Аз много съм си патила от лекари и от такова отношение и напълно ти разбирам. Аз бих подала жалба, както бих оставила отзиви, където мога. Бих пуснала и вътрешна жалба лично до директора на болницата. Дано си запомнила името на “лекарката”, но и да не си те имат как да проверят точно кой е бил на смяна. Не разбирам какво и това отношение особено към бременни жени навсякъде..

Общи условия

Активация на акаунт