Отговори
# 45
Добро утро!
8 дни до Мечтата на Ешреф по Диема Фемили

Ще видим днес с кой герой ще  запознаят зрителите.
Може би с Гюрдал?
Неджип Мемили

Желая ви прекрасен ден! Hug

# 46
8 дни до новото начало на Ешреф.

Снощи изгледахме отблизо сватбата, но признаци за присъствие нямаше. Не мисля, че не са отишли защото е имало хора, които не искат да срещат. Може изобщо да не са в Турция, а на рождения ден на Енгин в Париж.

# 47
Гери, аз нямах предвид, че не са там, заради някои присъстващи, а, че не си ги представям на едно място.
Не е задължително да са на всяко събитие, възможно е да не са близки с никой от младоженците.
В Париж също не мисля, че са. Може би ще отидат за сватбата.
Няма лошо да останат малко и насаме. Wink

# 48
Нези, аз нямах твоите думи предвид като го написах. Имах предвид мнението, ме Аслъ ревнува.

А иначе те не ги оставят сами 🤣 Постоянно имат гости. Ние сме доволни, но сами не мисля, че остават.
Даже знаеш ли какво си мислех. Майката и бащата не са на яхтата, а някъде на сушата. Едната дизайнерка също беше на сушата според мен. Но това си е мое мнение. Нямам доказателства.
За Париж и аз не знам, просто предположих. Иначе ми прави впечатление, че рождените дни цял месец го празнуват. Приятели и торти има много дълго време.

# 49
Обратното броене продължава

8 дни до началото!

# 50
Привет!
Аз така и не разбрах, на кой е свадбата.
И освен ММК в страхотно настроение никой друг не видях. Той поне се отразява, пее си, това го може, има и добра енергия - веселяк по душа!

Айсун много сторита пускаше, направо си помислихме за свадба на някой познат.
Но това, че Чаатай и Аслихан не са на свадбата малко ми е странно, но и абсолютно нормално. Ако някой от двамата не е ок с някой от младоженците или с някой друг, пък и не казано Айсун&Илияз, ММК където са и  наш'те да са там.
Аз даже съм се замисляла за Айсун ако Илияз и Чаатай не бяха приятели, ако не се познаваха, тя дали щеше да има толкова последователи.
Тя хубава, красива жена, но се вижда, че е и скромна и до известна степен и притеснителна - мое мнение.
Направи впечатление погледа ѝ, мисля, че гледа Аслихън.

Неджип Мемили в Лондон и му харесва живота тука...

На 25 септември той ще има постановка "Zorlu PSM" .

Сега видях снимки от свадбата. Булката е забавна и игрива, роклята й е много интересна.
Малката Лейля е много сладка, ама много рано е въвличат в областта на модата.

Тоя пушек😏

Демет Йоздемир и тя на свадбата.

Всичките слаби и  дългокраки мадами и в черно (хич не харесвам черно), въпреки,  че си е класа🥰. Роклите  им са стилни и хубави, дизайнерски. По средата дамата тя с интересен тоалет, между другото тя ли е бившата на Енгин мениджъра!?
ММК им пее, забавлява ги.

Последна редакция: нд, 23 авг 2026, 14:31 от eliet

# 51
Дамата в средата е стилистката на Чаатай и бивша жена на Енгин. Още от тогава тя, а явно и нейната колежка са приятелки с майката на Чаатай.

Бях сигурна, че имам снимки от тяхната сватба, но явно вече не съществуват. А с Айсун са приятелки от 2017. Имам предвид стилистката и Айсун. Те са приятели от 100 години хубаво е, че не са си развалили отношенията.

# 52
Ели, и аз не знаех на кого е сватбата, но проверих.

На Йозге Йозкаплан- турска актриса- на мен лично не ми е позната от никъде.

Иляс и Мустафа Мерт Коч на сватбата

Толкова търсехме кола като на Ешреф, ето сега вече може да се купи. Grinning

Разбира се, този модел е персонализиран или лимитиран вариант (custom/special edition), посветен на емблематичния за сериала шампанско-зелен автомобил 1969 Cadillac DeVille Coupe, на който героят на Чаатай Улусой държи изключително много и нарича свой любим. В историята колата на Ешреф бързо се превърна в истинска сензация сред феновете. Това е луксозен купе модел с впечатляващ хромиран дизайн и класически V8 двигател.
Дизайнът умишлено копира официалния стил на премиум сериите на Hot Wheels, пресъздавайки мрачната и стилна атмосфера на криминалната драма с лика на главния актьор.Тъй като официалната линия Pop Culture на Mattel за масовия пазар включва основно холивудски и глобални продукции (като Stranger Things, Batman или Gran Turismo), тези конкретни бройки с турски сериали обикновено се изработват ръчно в лимитиран тираж от специализирани дизайнери за колекционери.

Последна редакция: нд, 23 авг 2026, 18:32 от NeZ_9

# 53
Ние и тогава можеше да я намерим оригинална и метална количка, но си спомням, че доставката съвпадаше с деня на тръгване или нещо такова.
Честно казано, си струваше да рискувам едни 70£, дояде ме. Можеше да сме първи, без туй бяхме първите фенове на сета на "Eșref Rüya". Ами, има и друга истина аз сякаш  не вярвах, че ще се случи тази среща. Въпреки, че съм забелязала най-малко вероятните и най-неочакваните неща ми се случват много бързо и лесно, при мен това работи.
Нищо, де! Важното беше, че всичко се случи спонтанно и всички бяхме щастливи и Чаатай също.♥️
Сигурно съм, че той получава подаръци какви ли не, но частицата енергия,  възхищение и искрена емоция, която ние му оставихме, мисля, че остана спомен и за него. Защото нашата енергия беше истинска, той я усети. И винаги се връщам с усмивка към този момент.
Също така можеше и с останалия състав актьори да се снимаме -  Неджип Мемили, Йърмак, Фарук бяха там.
Е, момичета дано да има друг проект ще повторим събитието. Подаръците - лесна работа  от оригинални, по-орогинални ще са...вече имаме experience 😉

За булката Йозге не я познавам и аз, но името в първия момент го свързах с ЙОЗГЕ ГЮРЕЛ, но актрисата Özge Gürel веднага щях да я позная.

Нашите гълъбчета имат нужда да останат сами, току виж ни изненадат и те 🙏

Последна редакция: нд, 23 авг 2026, 18:59 от eliet

# 54
Здравейте момичета,
Още малко от снощи Simple Smile

А тази Simple Smile ми е любима

# 55
Здравейте! Прибрахме се благополучно. Неделя не беше най-добрия ден за прибиране от Гърция, но другия път ще знаем. Прочетох всичко, което сте споделили. Хубаво е, че има реклама за сериала, дано още много хора да го гледат. Колкото до събитието, което сте отразили, съм напълно съгласна, че няма как Демет и Чаатай, заедно с Аслъхан да бъдат на едно и също място. Представяте ли си, това ще засенчи дори булката! Grinning
Ели, не бързаме с Йешилчам, аз също не съм гледала нищо вчера и днес. Wink

# 56
Тина, зависи от къде сте минали.
Маказа е натоварена по това време, за 15 г. Гърция само веднъж сме минали през нея, ние през Златоградската граница, има стеснен участък, ама е само 15 минути (ние сме си местни) и си го знаем.

Аз нося ММК , много се е разхубавил!
Пее, талантлив е, красив е!
И за него избора няма да е лесен - някоя певица или актриса, хем красива, хем талантлива, определено ще е умница и с чувство за хумор 😉.
Личи си, че тренира - тялото му е в перфектна форма.

А, момичето на яхтата трябва да е Аслихън

Хубавец е, да видим коя девойка ще има късмет ...

Последна редакция: пн, 24 авг 2026, 00:31 от eliet

# 57
Ели, било каквото било с количките. Мисля, че и така беше впечатлен. Чак я сложиха в декора.

Момичето на тази яхта не е Аслъхан. Това не е същата яхта. Реално от правилната го снимат.
Но пък този залез от сторито му ми се струва познат. Тези стъклени парапети. Басейна. Количката за голф. Абе много ми напомня на декора от преди две години, когато Чаатай се беше изолирал на онази вила.

# 58
Добро утро!
7 дни до началото на Eşref Rüya по Diema Femili

Гери, според мен се намират на същото място, като редуват престоя на яхтата, с престой на сушата.
Чаатай не се е показвал отдавна и хората търсят най- малкия знак, за да разберат къде се намира.
Ето например тук са решили, че това е Чаатай, но според мен не е.

А тук пък, са решили, че това са неговите маратонки, което все пак е възможно. Grinning

В Х е пълно с още един куп глупости, свързани със сватбата, Демет, Чаатай и т.н, но не смятам да им отделям внимание.

Желая ви прекрасен ден! Hug

# 59
7 дни до новото начало.

Нези, това с маратонките може и да е вярно. Много си приличат. Въпреки, че аз бях убедена, че са дамски. Изглеждаха ми малко.
Вчера си поиграх с AI. Дадох снимките на ММК със залеза, едни от 2024, тези от вилата сега. Даде ми доста добро предположение къде се намира това. Анализира, анализира и все на едно и също място ме връщаше. Просто снимката на залеза твърде много напомняше на тези, които компанията постваше 2024, а неговия глас се чуваше на заден фон. Това с голф количката също ми напомни за тогава. Аз само една снимка намерих от тогава, но ще се поровя още. Който иска може сам да си провери. Който пък няма търпение може да ме пита на лично. Няма да издавам местоположението. Stuck Out Tongue Winking Eye да не се юрнат тълпи екзалтирани фенки в тази посока

Общи условия

Активация на акаунт