Отговори
# 60

ОСТАВАТ САМО 7 ДНИ!
Обратното броене започна!
След 7 дни в България започва дългоочакваният турски сериал „Мечтата на Ешереф" — с ексклузивна премиера пo Diema Family!
ДНЕШНИЯТ ГЕРОЙ: КАДИР ЯНЪК
В ролята е Гьоркем Севиндик
Кадир Янък е вторият най-старши член на Сираците и един от най-големите съперници на Ешереф в синдиката. Амбициозен, властолюбив и обсебен от идеята да се превърне в лидер, той няма да се спре пред нищо, за да постигне целите си
Автокъщата, която управлява, е само прикритие за незаконните му дейности... А съперничеството му с Ешереф тепърва ще разкрива истинското му лице.
С „МЕЧТАТА НА ЕШЕРЕФ" — Ексклузивна премиера в България
31 aвгуст
22:00  ч
Diema Family
САМО 7 ДНИ ДО НАЧАЛОТО!
Готови ли сте да се потопите в света на Ешереф?

Гери, мястото е същото, нали? Wink

# 61
Странно ми е, че още не са представили най-близките му. А Нисан я пазят за накрая.

Нези, аз залеза и островите ги помня. AI ми потвърди. Отделно каза, че това са съвсем същите парапети

Последна редакция: пн, 24 авг 2026, 11:50 от gerryto_2

# 62
Здравейте! Гери, май нея пазят Нисан за накрая. На мен във Фейсбук ми излезе тази публикация

ДЕМЕТ ЙОЗДЕМИР – НОВАТА НИСАН, КОЯТО ЩЕ ПОКОРИ БЪЛГАРСКИТЕ ЗРИТЕЛИ! ✨🌹

След успешните си роли в едни от най-популярните турски сериали, Демет Йоздемир се завръща на българския екран с една от най-значимите си роли – Нисан Акьол в хитовия сериал „Мечтата на Ешреф“. ❤️

🎤 Коя е Нисан?

Нисан е млада и талантлива музикантка, която живее заедно със сестра си и се опитва да се справи с живота, докато преследва голямата си мечта – да стане певица. Тя пише свои песни и вярва в музиката, но пътят ѝ няма да бъде никак лесен.

Именно Нисан променя живота на Ешреф – човек, който дълго време е живял в света на престъпността и носи тежестта на своето минало. Срещата им поставя началото на любовна история, изпълнена с тайни, препятствия, мечти и съдба.

💫 Защо Демет приема ролята?

Самата Демет признава, че проектът е бил за нея „вълнуващо приключение“ и нещо различно от това, което е очаквала. Тя споделя, че много бързо се е свързала с Нисан заради нейните мечти и начина, по който се опитва да се справя с живота.

Актрисата е привлечена особено от борбения дух на Нисан, от желанието ѝ да се грижи за сестра си и едновременно с това да изгради собствената си кариера. Демет признава, че в тази героиня има неща, които са ѝ близки и познати.

🎶 За ролята Демет трябваше да покаже и музикалната страна на Нисан. В сериала тя изпълнява песни, а вокалните ѝ изпълнения получиха сериозно внимание от зрителите. Тя дори записва песента „Şimdi Böyle Biriymiş“ с певицата Afra.

🏆 А отличията?

Да! Участието ѝ като Нисан донесе на Демет Йоздемир и нови признания.

През 2025 г. тя получи наградата „Най-добра актриса“ на наградите на Икономическия и бизнес клуб на университета „Сабанджъ“ за представянето си в „Мечтата на Ешреф“.

Същата година Демет беше отличена и с наградата „Вдъхновяваща жена на годината“ на Altın 61 Awards. Тя сподели, че през цялата си кариера се е вдъхновявала от силни жени и за нея е особено ценно, че самата тя вече може да бъде вдъхновение за други.

❤️ Какво да очакват българските зрители?

Една различна Демет Йоздемир – по-зряла, емоционална и музикална. Нисан не е просто любовният интерес на Ешреф. Тя е жена със собствена мечта, собствен глас и собствен път.

А когато любовта се сблъска с тайните от миналото, ни очаква история, в която любовта, мечтите и съдбата вървят ръка за ръка. 🌹

🇧🇬 Съвсем скоро българските зрители ще могат да се срещнат с Нисан и Демет Йоздемир в „Мечтата на Ешреф“!

✨ Вие очаквате ли завръщането на Демет Йоздемир на българския екран?

#ДеметЙоздемир #МечтатаНаЕшреф #EşrefRüya #Нисан #DemetÖzdemir #ТурскиСериали #ТурскиСериал
#СериалитеСаТук #NowBG

Но това повече ми звучи като реклама на Демет, отколкото на Ешреф Руя. 
Ели, минахме си през граничния пункт на Кулата, но имаше доста коли, което е нормално за неделя, но ние не го съобразихме.

# 63
Тина, аз ги следя в Инстаграм, и видях тази публикация, от преди 12 часа.
На мен също ми прозвуча така, затова не я сложих. А и са използвали снимка на Демет от сватбата онзи ден. Grinning
Не ми изглежда като реклама на Мечтата на Ешреф.
Скрит текст:
Явно лобито на Демет е много силно и тук.

# 64
Да, Нези, като цяло Демет се рекламира по-усилено.Тя и сама доста се рекламира с присъствието си в социалните мрежи, без да има някакви специални поводи. Аз нямам проблем с това. В крайна сметка с реклама и без реклама всеки си оформя мнението, след като гледа даден актьор. Аз Демет до сега не я бях гледала, но и не мисля, че бих я гледала отново. Просто има актьори, които ти въздействат и такива, които не ти въздействат. За мен тя е от вторите. Напредвате ли с Йешилчам. Аз вече искам да продължа с пети епизод. Преди това само исках да ви питам- според вас Тюлин ще позволи ли на Семих да я управлява или ще продължи да държи на своето мнение?

# 65
Тина, да, аз си го гледам, но изчаквам вас за коментарите.
На твоя въпрос ще се опитам да отговоря, без да издавам много.
Тюлин е един от хората, върху които волята на Семих започва да има последствия.
В началото той вижда в нея талант.После вижда звезда.А постепенно започва да вижда и нещо друго-  необходимостта да я задържи близо до себе си. Това вече е много по-лично.И тук отношенията им не могат да бъдат разглеждани само като любовна история.Семих е човекът, който и дава шанс.
Той е човекът, който вярва в нея.
Но същевременно започва да се появява опасната мисъл, че щом той я е открил, той знае коя е най- доброто за нея.
Това е типично за Семих, защота той обича чрез действие- осигурява, взима решения,
защитава. Но понякога не оставя достатъчно пространство на другия сам да избере. И според мен тук отново в основата стои майка му. Семих е израснал в ситуация, в която не е могъл да контролира почти нищо.Не е избрал изоставянето, нито е  избрал обстоятелствата. Още по- малко е избрал да трябва да се справя сам.
И когато човек е преживял подобно безсилие, понякога като възрастен започва да прави обратното- контролира всичко, което може.Той не просто иска да бъде успешен.Той иска никога повече да не бъде безсилен.
А какво мислиш за Мине? Съгласна ли си с това, което и каза майката на Семих- че те двете си приличат?

Общи условия

Активация на акаунт